Zima je ena takih letnih časov, ko vsa vaša volnena oblačila niso več v skladišču in so ponovno pripravljena za uporabo. Puloverji, dušilci, kape in najboljši šali – vsi so pripravljeni, da vas še enkrat zaščitijo pred mrazom. Šali so tako kos oblačila, da jih nikoli ne morete zamuditi. Vedno vas mora spremljati, ko odhajate od doma. Šali so tudi enostavni za pokrivanje nad glavo, ki pokriva ušesa in tudi del obraza pred mrzlim vetrom. Odstranite jih lahko, ko sonce vzide in se ogreje, ali pa jih nosite, ko se vam spet zmrzne. Enostavno zavijanje in enostavno shranjevanje v torbi!!

Elegantni in lepi zimski šali za moške in ženske v modi:

Obstaja več načinov nošenja šal. Tukaj je nekaj pogostih in nenavadnih načinov, kako nositi zimski šal-to je najbolj vsestranski kos zimskih oblačil.

1. Beli zimski šal Simple Drape:

Beli zimski šal Simple Drape White

Ta slog ustreza vsakemu dizajnu volnenega šala, vendar izgleda angelsko, ko poskusite ta slog z belim krznenim zimskim šalom. Kosek volnene rute samo obesite zunaj jakne ali plašča, da bo plašč svež videz in hkrati skril prsni koš pred mrazom. Prav tako se odlično ujema z vsemi vrstami oblačil – pa naj gre za formalne ali neformalne. Ampak zagotovo doda vaš stil obleki.

2. Črni zimski šal z ene strani Drape:

Črni zimski šal z eno stranjo

Črni zimski šal je najbolj priljubljen. Je takojšen hit in lahko rečemo, da je eden najboljših moških zimskih šal. Kakorkoli ga nosite, le poveličuje vašo osebnost. Lahko poskusite s preprostim slogom drapiranja – edinstvenim slogom, ki nikoli ne bo šel iz mode. Samo vrzite si ga okoli vratu s prostimi konci spredaj. Z lahkoto ga lahko slečete, ko sonce vzide, ali pa ga postavite nazaj, ko vas zebe.

3. Moški volneni šal One Tie:

Moški volneni šal One Tie

Še en eleganten način vezanja toplega zimskega šala je, da ga enkrat zavežete okoli vratu. Ta slog ohranja vrat topel, kar je popolnoma primerno za vetrovne ali hladne dni. Pregrinjajte šal s hrbtne strani vratu tako, da bo desna stran daljša od leve. Nato je treba dolgo stran potegniti čez sprednji del telesa okoli vratu, nato pa levo visiti spredaj na desni. Moški šali s karirastimi rokavi najbolje izgledajo v tem slogu.

4. Šal kvadratne odeje:

Šal kvadratne odeje

Ta zimski šal se popularno imenuje kvadratna odeja, saj služi vašemu namenu na dva načina – odejo in šal. Kako nositi ta zimski šal je zelo preprosto – odejo zložite v trikotnik. Trikotni del obrnite navzdol pred seboj in držite dolge konce v vsaki roki. Vzemite ga za vrat in pustite, da konec vaše desne roke pade čez levo ramo, tisti v levi pa naj pade čez desno ramo.

5. Šal v stilu dušilca:

Šal v stilu dušilca

To lahko štejemo za enega najbolj modnih načinov nošenja zimskega šala. Nagrnite šal izza vratu in ga enkrat obrnite – levo nad desno in desno nad levo. Nato primite oba konca šala in zavežite majhen ohlapen vozel, tako da šal ostane čez ramo in pokriva vrat.

6. Debel Infinity Circle Loop šal:

Debel Infinity Circle Loop šal

Narejen iz mehke volne, je to najboljši ženski zimski šal in je primeren tudi za moške. Obstaja več načinov, kako privezati ta šal in velja za najboljšega za redno uporabo. Material je mehak in raztegljiv. Prav tako je odlično darilo za prijatelje in družino v hladni zimi.

7. Zimski šal iz kašmirja:

Zimski šal iz kašmirja

Kašmirska volna slovi po svoji mehkobi in hladni teksturi. Ta šal je narejen iz mehkih kozjih las. Ta je najboljša izbira za res hladno zimo. To je lepa kombinacija z vašimi jaknami ali katero koli vašo zimsko obleko. Lahko ga preprosto ogrnete okoli ramen med običajnimi jutranjimi sprehodi ali celo za nakupovanje.

8. Debel kariran volneni šal:

Debel kariran volneni šal

Ta debelejši šal je, kot že ime pove, debel. Ohranja toploto na vratu in pokriva tudi prsni koš pred hladnim zimskim vetrom. Prekrijte šal izza vratu, tako da je ena stran daljša od druge. Nato oklenite daljšo stran okoli vratu in potegnite dolgo stran skozi zanko. Dolžine prilagodite glede na vaše udobje. In ostanite topli!!

9. Šal iz volne za zavijanje iz volne Pashmina:

Šal iz volnenega ovitka Pashmina

Kašmir slovi po volnenih rutah iz pašmine. Šal je izdelan iz fine volnene tkanine iz kašmirja. Sivo-bela kremna barva slonovine z barvitim ročnim vezenjem omogoča, da je šal v veselje nositi. Meje so okrašene z volnenimi resicami. Šal lahko nosite na različne načine – samo ga ovijete okoli rame, ogrnite okoli vratu in vozlajte – kateri koli slog bo temu šalu samo dodal glamur.

Zimski čas je najboljši za nakup najnovejše in trendovske volnene obleke. Številna spletna mesta pomagajo pri pridobivanju prave barve in teksture glede na vaš slog in zahteve. Ta volnena oblačila so prav tako na ogled v lokalnih trgovinah in nakupovalnih središčih, ko nastopi zima. Lahko poskusite različne sloge oblačenja rute za vsak dan, da boste vsak dan dobili nov svež videz. Prepričajte se, da ste izbrali takšno, ki na koži ni hrapava, saj lahko povzroči draženje. Rute in šali, ki so nekoliko hrapavi do kože, lahko nosite na jakni ali plašču.