Šal je bistven dodatek za oblačila in zdi se, da je kos tkanine iz različnih materialov, kot so bombaž, volna, lan, itd. Razlikuje se glede na različne sloge, vendar ima tudi barva šala pomembno vlogo in najbolj priljubljen šal je črni šal. Ustreza skoraj vsem stilom in barvam oblačil. Primeren je tudi za vse starosti in spol. Je tudi večnamenski, torej se lahko uporablja za slog in tudi za udobje.

Najboljša kolekcija črnih šal za ženske:

Sledi 9 najboljših vrst črnih šalov,

1. Navadni črni šal iz šifona:

Črni šal iz šifona

Šifonski šal je pogosto izdelan iz svile in določenih sintetičnih vlaken. Najpomembneje je, da je ženski črni šal, ker ga nosijo izključno ženske. Če se dotaknete šifonskega šala, boste dobili zelo svilnato in grobo teksturo. Do določene mere je tudi raztegljiv zaradi sintetičnih vlaken.

2. Infinity črni šal:

Črni šal Infinity

Črni šal neskončnosti je šal krožne oblike brez začetka ali konca. Ker nima nobenih koncev za vezanje, se imenuje tudi “šal iz črne zanke” ali “črni šal iz snuda”. Običajno je iz kašmirja, volne ali nekaterih drugih tkanin.

3. Veliki črni šal Pashmina:

Črni šal Pashmina

Pashmina šal je narejen iz fine volne Pashmina, ki je na voljo v Kašmirju. Je tako mehak in fin, da se domneva, da ga je mogoče prenesti tudi skozi pol palčni krožni obroč. Tako kot šifonski šal je tudi ta ženska oblečena v črni šal.

4. Črni šal Sarong:

Črni šal Sarong

Sarong je dolg črni šal, ki ga običajno ovijemo okoli pasu ali celega telesa in ga nato zataknemo. Običajno je narejen iz bombaža & svila. Običajno se nosi kot obleka ob plaži.

5. Mršav velik črn šal:

Suh črni šal

Skinny Black svileni šal je vrsta črnega šal za vrat. Po svojem imenu je zelo tanek in ga običajno nosimo v toplih mesecih leta. Običajno je iz svile, čipke ali drugega materiala iz dresa.

6. Shemag šal z barvno kombinacijo:

Črni šal Shemagh z barvno kombinacijo

Shemaghov šal se nosi okoli vratu in nad glavo za zaščito pred vročino in prahom, zlasti v puščavskih območjih. Izgleda privlačnejše, če je v kombinaciji z drugo barvo, na primer sivo ali rdečo. Zgornja slika vam bo omogočila boljši pogled na črno -siv šal.

7. Volneni črni šal:

Volneni črni šal

Črni volneni šal je sestavljen iz različnih vrst volne, kot so kašmir, angora, ovčja volna itd. Odlikuje ga kvocient udobja namesto kvota stila. Pozimi se pogosto uporablja.

8. Črni šal iz čipke:

Čipkast pleten črni šal

To je črni pleteni šal iz čipke različnih prej. Najpogosteje uporabljena preja je bombaž & volna, medtem ko se svila redko uporablja. Je zelo elegantna in privlačna po videzu.

9. Črni šal iz bandane:

Črni šal Bandana

Črna bandana je šal kvadratne ali trikotne oblike, ki se končno zloži v obliki trikotnika in se nosi tudi na glavi ali včasih tudi okoli vratu. Narejena je iz bombažne preje in jo nosijo večinoma Kavboji ali v zahodnih državah.

Tako ste morda opazili, da je šal res pomemben dodatek k oblačilom in zdi se, da je črni šal najpogosteje uporabljen šal. Poleg tega so črni šali razvrščeni v različne vrste glede na uporabljeni material, slog in barvno kombinacijo. Izberete lahko črni šal, ki vam ustreza. Na primer, če se odločite za udobje pred slogom, je volnena ruta popolna, če pa vam je ljubši slog, potem je čipkasto črna ruta dobra izbira.