Obstaja več vrst šal, vendar je ena s pašmino bolj elegantna. Znan je po svoji dostopni eleganci. Šal Pashmina je lep, svilnato mehak in udoben za vse letne čase. Odličen je tudi za nošenje na zabavah. Danes slovi kot najboljša blagovna znamka v zimski volni. To je pristna in pristna vrsta šal.

Najboljša kolekcija šal pašmin za ženske:

Obstajajo različne vrste šal, ki se razlikujejo po velikosti od šal do ovitka ali ukradenega do šal v polni velikosti,

1. Vezen šal v modri barvi:

Vezeni šal v modri barvi

To je modri šal iz pašmine z vezenimi kašmiri Sozni Kari čez mejo. Lahko ga nosite kot ročno tkani ovitek čez ramena v hladnem zimskem dnevu in ga lahko nosite tudi okoli vratu kot šal.

2. Črno obarvan kašmirski vezeni šal iz pašmine:

Črni barvni vezeni šal iz pašmine

To je črni šal iz pasmine z vezenjem okoli meje. Imelo je zari, kar smo imenovali okoli meja. Ta šal s Tillo je eleganten kos za zabave. Dekleta ga lahko nosijo s kavbojkami in vrhom.

3. Vijolični šal Bootidar iz kašmirjeve pašmine:

Vijolični šal Bootidar

To je čudovit škrlatni šal iz pašmine, edinstveno vpet v Kani vezavo. Šal je ročno tkan na najbolj čuten način. Je vijolične barve in daje popoln zaključek vaši zimski obleki. Ima čudovit cvetlični Bootidar vez.

4. Rdeč trden šal iz pašmine:

Rdeč trden šal iz pašmine

Ta rdeč šal iz pašmine je ročno tkan in vam omogoča, da se ogrnete okoli ramen. To plovilo izdeluje rokodelec iz Kašmirja, ki poskuša narediti mojstrovino. To je najboljši uporabni šal v zimski sezoni tudi za dekleta.

5. Modro sivi reverzibilni šal iz pašmine:

Modro-sivi reverzibilni šal iz pašmine

Ta sivo obarvan šal je v ročno izdelanem vzorcu “Do Rukha” in se nosi v dveh različnih barvah, modri in sivi, zato je najboljša izbira za ženske. Ta šal se lahko kot modna ikona ujema z različnimi vrstami oblek. Barvna kombinacija je navdušujoča.

6. Modri ​​šimer roza reverzibilen šal:

Reverzibilni šal Blue Shimmer Pink

To je čudovit reverzibilni šal z dvojnim odtenkom, ki bo ustrezal vašemu klasičnemu slogu. To je čudovit roza šal iz pašmine, ki ima na eni strani rožnate niti zari, da navdihne šimer v tradicionalnem ovoju. To je čudovit šal, ki ga lahko nosite z različnimi oblekami.

7. Rumeni šal Kani Yellow Pashmina:

Rumeni šal Kani Yellow Pashmina

To je rumen čudovit šal, ki so ga tkali mojstri v Kašmirju. Ta plovilo je po svoji površini tkano v svetle rdeče, zelene in roza barve, zaradi česar je videti lepo. Lahko se obleče okoli vratu kot šal in okoli ramen kot šal.

8. Svileni šal Pashmina:

Svileni šal iz pašmine

To je svilena ruta iz pashmine, ki je mojstrovina, ki je edinstvena in izvirna v slogu in barvah. Ti so mehki in svileni na dotik ter imajo edinstveno pašmino, ki jo boste cenili. Ta bo dobra izbira, če nameravate preživeti čas, to je idealno za vašo obleko.

9. Beli ročno ročno vezeni šal iz pašmine iz marjetice:

Daisy bel ročno tkani vezeni šal iz pašmine

Ta čisto beli šal iz pašmine so spretni obrtniki tkali kot luksuzni material. Na eni strani ima vezenje in ga lahko nosite na različnih oblekah. Lahko se nosi tudi na zabavah.

Torej so bili to različni šali iz pašmine, ki jih lahko nosijo dekleta in dame. Obstaja veliko več vrst šalov za ženske. Tako lahko vidite, da so šali iz pasmine tako dobri in da so tkani z veliko trdega dela in zahtevajo visoko usposobljeno osebo.