Eden od najbolj ogrožajočih problemov las in lasišča je prhljaj, ki se zalepi in lepi na lasišče ter ne dovoljuje, da pore pravilno dihajo. Posledično se zamašene pore silijo na glavo in zadržijo odvečni sebum, zaradi česar lasje postanejo brez življenja in dolgočasni. V tem času potrebujete zdravniško oskrbo z dragim dnevom za lase. Zdaj izkoristite prednosti čistilnega sredstva s šamponom in zdravilne težave pri težavah z lasmi s klasično paleto šamponov Selsun.

Selsun šamponi

Vaši lasje so skozi ves dan pod stresom in napetostjo. Lahko je prekomerna izpostavljenost sončnim žarkom ali pa samo drugo grozno vremensko stanje. Lahko so kemično obdelani toplotno oblikovani lasje ali preprosto zunanja barva las v medenih jagodah. Kakor koli že, ta cenovno ugodna znamka šampona je resnično prijatelj v težkih časih, ko ne samo popravite, ampak tudi zaščitite lase pred nadaljnjimi poškodbami, tako da se odločite za to paleto izdelkov za nego las.

Medicinski šamponi Selsun, ki so na voljo v Indiji:

Ali poskušate doma brez las prhljaj. Tu so šamponi iz selsuna, ki lahko za vedno preprečijo težave s prhljajem in izpadanjem las.

1. Selsun selenov sulfid topikalni šampon:

Selsun Selenium Sulphide topikalni šampon

KUPITE TUKAJ

Selen sulfid je antibiotik, ki vam pomaga, da se z lahkoto spopadete z nekaterimi okužbami in nepravilnostmi lasišča, ne da bi pri tem povzročil stranske učinke. Zato smo v tem šamponu zmešali lokalno rešitev, ki ne le preprečuje nastanek prhljaja na lasišču, ampak se bori tudi proti luskanju, luščenju, srbečici in seveda razbarvanju lasišča. To je zdravilna bolezen, ki zmanjšuje okužbo s kvasom in s tem kaže hitro izboljšanje.

2. Selsun Gold šampon:

Selsun Gold šampon

KUPITE TUKAJ

Zlati zlati šampon Selsun, zapakiran v pravo rumeno zlato steklenico, je spet medicinska težava za strokovno zatiranje prhljaja. Z uravnavanjem proizvodnje sebuma z uravnavanjem ph ravnovesja v lasišču vam zlati šampon pomaga tudi pri zdravljenju stanj kože in lasišča, kot sta seboroični dermatitis in Tinea Capitis.

3. Šampon Selsun 7 Flowers:

Šampon Selsun 7 Flowers

Šampon za rože Selsun 7 uporablja čudno kombinacijo eksotičnih cvetličnih izvlečkov, sedem jih se je izpopolnilo v boju proti znakom staranja, poleg očitnega prhljaja in lasišča. Vsak od sedmih cvetov si prizadeva odpraviti ne le prhljaj, temveč tudi nabiranje izdelka in nečistoče, skupaj z oživljanjem poškodb las, da ustvari mehak sijoč mladosten videz..

4. Selsun Blue 5 šampon:

Selsun Blue 5 šampon

Šampon Selsun blue 5 v boju proti 5 različnim težavam z lasmi in lasiščem ohranja lase gladke, poskočne in zdrave, hkrati pa se bori proti 5 različnim znakom. Prva nega vključuje zdravje vašega lasišča, ki ga je treba urediti za boj proti drugemu stanju, prhljaju. Pri prhljaju lasje ne morejo ostati čisti in to je tretje merilo. S čistimi lasmi lahko zdaj dosežete vodljivost in sijaj, ki tvorita zadnja dva merila za čudovito lepe lase.

5. Selsun Blue šampon proti prhljaju:

Selsun Blue šampon proti prhljaju

Selen sulfid je medicinska protibiotična zahteva lasišča in las, ki zdravi stanja lasišča, kot so prhljaj, razbarvanje itd. Šampon proti prhljaju uporablja 1% selenovega sulfida za boj proti predvsem najpogostejši težavi z lasmi, prhljaju. Odstranitev kopičenja izdelkov in umazanije iz vsakodnevnega onesnaženja je še ena njegova funkcija.

6. Selsun Blue Salon šampon s cinkovim prhljajem:

Selsun Blue Salon cinkov prhljaj

Skupaj s prhljajem se pojavi srbenje, luščenje in to lahko povzroči hude bolezni lasišča, ki oslabijo moč las, tako da izkopljejo mešičke vaših las od samega korena. Zato za obvladovanje prhljaja in pomožnih težav salon Selsun uporablja cink kot eno od primarnih sestavin, ki poleg čiščenja lasišča uravnavajo stanje lasišča..

7. Oro suspenzijski šampon proti prhljaju Selsun:

Selsun Oro suspenzijski šampon

Šampon Selsun Oro uporablja strogo tehniko nege prhljaja, da odstrani sledi ali ostanke prhljaja, tako da trdovratni prhljaj ne popusti pred težavami, kot je seboreja. Suspenzijski šampon je na voljo v kremasto bogatih formulah z mehko penasto peno, ki vam omogoča, da lase potopite v zaščitno nego.