Preden se začnete spraševati, kaj beseda Satinique dejansko pomeni, začnimo z blagovno znamko Amway, ameriško kozmetično in osebno in zdravstveno blagovno znamko, ki ima svoje podružnice tudi v mednarodnih državah. Amwayevi izdelki za nego doma in lepoto pa imajo novo vrhunsko kolekcijo, ki vključuje izdelke za nego in oblikovanje las. blagovna znamka Satinique iz podružnice Amway vključuje nove okrepljene in patentirane tehnologije, ki vam pomagajo, da odlično negujete svoje lase, ne da bi morali biti izpostavljeni ekstremnim metodam zdravljenja.

Satinique šamponi

Satinique šamponi za nego, slog in nego:

V tem članku bomo našteli nekaj šamponov, ki jih ponuja blagovna znamka Satinique in bi vam lahko odprli povsem novo raven izdelkov za nego las in oblikovanje las..

1. Amway Satinique sijajni šampon za popravilo:

Amway Satinique sijajni popravilni šampon

Sijajni popravljalni šampon podjetja Satinique Amway uporablja naravno mešanico poživljajočih rastlinskih hranil in kompleksnega znanstvenega pristopa za obnovo, oživitev in obnovo las. Njihov patentirani kompleks Enerjuve se meša z pozitivno nabitimi lipidi in kreatinom, da odpravi negativni naboj, medtem ko olje granatnega jabolka in grozdnih semen oživi mlitave lase.

2. Amway Satinique šampon proti prhljaju:

Amway Satinique šampon proti prhljaju

Šampon proti prhljaju, ki vliva pozitivno nabito krepilne lipide in kreatin, uporablja vitamin E in naravni izvlečki avokada negujejo in vlažijo lase ter preprečujejo dodatno hrapavost ali izsušitev las, hkrati pa odstranijo sledove prhljaja na lasišču..

3. Amway Satinique šampon za zatiranje prhljaja:

Amway Satinique napredni regeneracijski šampon proti prhljaju

Še en hitri šampon Satinique, ki uravnava prhljaj, prisotnost cinkovega piritiona nadzoruje nastanek prhljaja, obenem pa vbrizgava naravne izvlečke kamilice za pomiritev suhih luskavih las. Ta šampon bo proti laskavim lasiščem, srbenju in pogosti izgubi vlage vnesel vitalnost in svežino v vaše lase.

4. Satinique šampon za izpadanje las:

Satinique šampon proti izpadanju las

Satiniqueov šampon proti izpadanju las uporablja patentirano kreacijo Enerjuve, ki je mešanica pozitivno nabitih lipidov in krepilnega kreatina z gladkim aplikatorjem 18MEA. Spodbuja mikrocirkulacijo ob uporabi posebne mešanice izvlečka svinčevega murve z ginsengom in ekstraktom Eclipta Alba, ta šampon bo nahranil in zaščitil vaše lase pred izpadanjem las in krhkostjo.

5. Satinique šampon za gladko vlago:

Satinique šampon za gladko vlago

Patentiran šampon za zaklepanje vlage Enerjuve uporablja svoje glaječe delce v tem šamponu Satinique za vlaženje, hranjenje in čiščenje las. Pozitivno nabiti lipidi krepijo lase iz obnohtne kožice in jim omogočajo, da rastejo dlje in gosto, medtem ko gladka ključavnica odpravlja izgubo vlage.

6. Satinique ekstra volumen šampon:

Satinique šampon za dodatno volumen

Suhi poškodovani lasje se ponavadi obremenjujejo, zato polimeri, ki se odzivajo na težo, v tem šamponu, ki se odziva na težo, dvignejo vaše lase od korenin, medtem ko vaši glavi dodajo energijo Energuve za gostejši in bolj poln videz. Dodaten volumen za vaše lase lahko dosežete z garancijo brez izpadanja las.

7. Satinique balzam za šampon 2 v 1:

Satinique balzam za šampon 2 v 1

Ta šampon poleg čiščenja las odstrani ostanke nakopičenega izdelka, prhljaj in nečistoče, v sebe vnese kakovost 2-v-1, kjer lahko celo negujete, gladite in zmehčate lase ter si jih ustrezno operete. Zato je Satinique ta balzam za šampon vlil v eno samo stekleničko.

8. Satinique nežno dnevno čistilo za lase/šampon:

Satinique nežno dnevno čistilo za lase

Primeren za kemično poškodovane ali barvane lase, nežen do lasišča, dnevni šampon iz Satinique očisti vaše lase in odstrani ostanke slepitve izdelka ali prhljaja, hkrati pa neguje in ščiti vaše lase za nadaljnje znake poškodb.

9. Satinique revitalizirajoče čistilo za lase:

Satinique revitalizirajoče čistilo za lase

Revitalizirajoč šampon za čiščenje las uporablja sistem z infuzijo Ceramide, ki vrača zamenjani kompleks ceramida iz vaših las, kar omogoča, da se lasje ponovno povežejo in okrepijo, medtem ko obnavljajo, pomlajujejo in obnavljajo lase.