Ste že kdaj poskusili halo šampon? Halo šampon je bil že od začetka priljubljen izdelek. Bil je priznan kot šampon, ki obožuje lase. Večina šamponov vsebuje lastnosti mila, vendar ta halo šampon vsebuje 0% mila, vendar lahko zagotovi močno, obilno peno jelke, ki izpira umazanijo, saje in prah skupaj z drugimi oblikami drobtin iz las. Danes bo članek predstavil seznam halo šamponov, ki so na voljo v Indiji s svojimi prednostmi, lastnostmi in cenami.

Najboljši halo šamponi v Indiji s cenami:

1. Halo hranilni šampon z naravnimi beljakovinskimi jajci:

Halo šampon

KUPITE TUKAJ

Ta halo šampon, ki vsebuje naravne jajčne beljakovine, skrbi za beljakovinske potrebe vaših las. Ta šampon z infuzijo iz jajčnih beljakovin krepi lase iz korenin, medtem ko motivira lasne mešičke, da lasišče pomaga pri hitrejši rasti las. Zato ta šampon ločeno od tretmaja suhih in poškodovanih las gladi obnohtno dlako in naredi bolj gladke pramene ter močnejše lase.

Cena: 1000 ml Za INR 280

2. Volumski šampon in balzam za zaščito barve Halo:

Halo Color volumski šampon in balzam za lase 10 Oz

KUPITE TUKAJ

Ta šampon osvetljuje in ščiti barvo las s tem čistim volumnizirajočim šamponom, ki v lase vgradi največ telesa za boljše zdravje, sijaj in breztežnost. Panthenol znotraj lasne gredi podpira lasne vezi, hkrati pa pritegne velike količine vlage, ki lasje raztegnejo za večji volumen.

Cena: 296 ml Za INR 1757

3. Graham Webb Halo volumski šampon 2,1 oz Potovalna velikost:

Kovček s 30 steklenicami Graham Webb Halo volumski šampon 2,1 oz potovalna velikost

Ta halo šampon deluje tako, da v lase napolni večino telesa in volumen. 63 SKUPAJ unč Halo voluminoznega šampona v steklenicah velikosti 2,1 unče. Lasje pustijo mehke, elastične in polne telesa ter naravno odskočijo. Je eden najboljših halo šamponov za naravne lase z mehkimi prameni.

Cena: 30 steklenic za INR 5304

4. Halo šampon za izpiranje z visokim sijajem 4 oz:

Halo sijaj za izpiranje 4 oz

Ta halo šampon osvetljuje in brani barvo las s tem tedenskim izpiranjem z visokim sijajem, ki okrepi barvno živahnost, hkrati pa poveča sijaj in sijaj. “Prosojna” formula ovije vsak pramen las v obrambni sijaj za neprimerljivo živahnost. Hitro selektivna obdelava prinese rezultat že v petih minutah. Toplota in dodaten čas se lahko uporabijo za povečan sijaj. Velik sijaj rešuje izziv strank glede ohranjanja sijajnosti barve las od storitve do storitve.

Cena: 120 ml Za INR 378

5. Halo svetleč šampon za zaščito barve:

halo čistost shamoo 5

Ta šampon razčisti in zaščiti barvo las s tem čistilnim šamponom, ki globinsko očisti in odplakne umazanijo za boljše zdravje, poliranje in čistočo. Zelo uporabne antistatične sestavine obljubljajo obvladljive pramene, tudi pri globinskem čiščenju. Popoln šampon za uporabo pred barvnimi storitvami, da se zagotovi zaščita pred barvami.

Cena: 300 ml Za INR 1028

6. Halo svetleči šampon za zaščito barve:

Halo Illuminating Color Protection vlažilni 2,1 oz šampon

KUPITE TUKAJ

Ta halo šampon lahko obnovi znoj las in ohranja mehke in zdrave lase. Lahko zaščiti barvo las skupaj s sijajem. Ta halo šampon ima eno posebno kakovost, saj kokosovi derivati ​​šampona naredijo vlažilno peno. Super zmogljiva tehnologija zaščite sijočih barv ohranja barvo las do 48 dni skupaj z več kot 20 % sijaja. Lahko zaklene neumerene vlažilce v skorji, ki je del možganov; uporaben je za namakanje las z izjemno visoko vlažnostjo.

Cena: 60 ml Za INR 476

7. Graham Webb Halo šampon za volumsko peno:

Graham Webb Halo volumetrična pena 9 oz

Ta halo šampon ščiti lase s to volumsko peno, ki ponuja breztežno telo in polnost. Z ekskluzivno tehnologijo za zaščito svetlečih barv, ki se zapira v barvo las in nudi zaščito vašim lasem ter ohranja barvo živahno in sijočo.

Cena: 266 ml Za INR 660

8. Graham Web Halo Uplift šampon za volumen (liter):

Graham Web Halo Uplift šampon za volumen 8

Halo by Graham Webb uplift voluminozirajoče šamponsko pranje bo s tem tedenskim izpiranjem z visokim sijajem razčistilo in zaščitilo barvo vaših las, ki okrepi barvno živahnost, hkrati pa poveča sijaj in sijaj.

Cena: 1000 ml Za INR 9467

9. Halo regeneracijski šampon:

Reparacijski šampon Halo 9

Modificirajoče se proteini, ki modificirajo, združujejo z lastno kemijo las, poleg splošne debeline vsakega pramena. Znotraj lasne gredi pantenol podpira lasne vezi, hkrati pa pritegne ogromno količine vlage, ki nabrekne lasišče in poveča volumen. Nizek pH zagotavlja zdravo, gosto kožico in ohranjanje barve. Kumulativno volumiziranje se pojavi pri vsakem šamponiranju za stalno naraščajočo skrb.

Cena: 300 ml Za INR 2651

Upam, da vam je ta članek všeč in da je koristno izbrati najboljšega za vas. Ostanite čudoviti s sijočimi lasmi!