Ste kdaj uporabljali biloge šampon? To so profesionalni izdelki in popolnoma ustrezajo drugemu segmentu. Njihov razpon je občudovanja vreden od prhljaja do svilnatih las do kodrastih las.

Biolage šamponi:

1. Matrix Biolage-Scalptherapie-Šampon proti prhljaju 250 ml:

biolage šamponi

Scalpthérapie Cooling Mint s Kola Nut + Mint Complex oživi normalne do mastne lase in služi za čiščenje lasišča. Skalpthérapie izdelki proti prhljaju z edinstvenim kompleksom Bio-Cushion pomagajo olajšati vsakodnevne neprijetnosti prhljaja in lasišča pod stresom. Znanstvena kombinacija biolage narava izkorišča moč rastlin, da negujejo, obnavljajo in poudarjajo naravno lepoto las. Tretmaji Biolage predstavljajo zadnji del našega strokovnega znanja. Gre za strokovno formulo, ki vsebuje pirition cink plus kompleks bio blazin, ki očisti in odstrani onesnaževala ter pomaga olajšati simptome prhljaja. Ciljne koncentrirane formule, združene s razredi.

2. Biolage Hydrasource šampon:

biolage-hidrasource-šampon

Suhi lasje pogosto povzročijo zvijanje, razcepljene konce in pomanjkanje sijaja. Biolage Hydrasource šampon, stimuliran z rastlino aloe, ki se nikoli ne posuši, uporablja za optimizacijo ravnovesja vlage za oblikovane lase. Šampon Hydrasource nežno očisti lase, pusti jih navlažene in sijoče. Raven vlage v laseh je uravnotežena, povečuje mehkobo in obvladljivost. Formula brez parabenov je preveč primerna za barvane lase.

Pogasite suhe, posušene lase z najsodobnejšimi formulami, ki jih spodbuja narava in posnema lastnosti vlaženja rastline aloe. Raven hidracije las je optimizirana med absorpcijo in vzdrževanjem vlage.

3. Biolage normalizacijski šampon 16,9 unč:

biloge šampon 3

To je uravnotežen čistilni sistem, ki vsakodnevno osvobaja lasje, ki skupaj normalizirajo lase in lasišče. Posebej oblikovano za normalne do mastne lase in njegova formula združujejo čisti botanični izvleček Quillaje Saponaria plus ginka s posebnimi izravnalnimi sredstvi, ki globoko očistijo lasišče brez sušenja las in pustijo lase čiste po celem telesu in se odzivajo.

4. Globoko glajenje Matrix Biolage:

biloge šampon 4

Za lase v slogu salona, ​​ki se prilegajo zadnjemu mešičku, Matrix predstavlja šampon Biolage Deep Smoothening, ki v stik postavi privlačne dolge pramene. Šampon nima toksičnih učinkov parabena in je zato varen za redno uporabo. Zgladi izpadanje las in potrdi, da so vaše ključavnice ravne. Šampon je oblikovan za novo lasišče vseh nečistoč in tiho vlaži lase ter folikle, da zagotovi boljše zdravje.

5. Šampon za nego barve Matrix Biolage:

biloge šampon 5

Čisti in pomaga razkriti svetlejši sijaj, mehkobo in barvne rezultate barvanja las. Idealen je za barvane lase. Primerno tudi za vse vrste las (fine, povprečne, grobe).

6. Biolage CleanReset normalizacijski šampon, 13,5 fl oz:

biloge šampon 6

To je intenzivno čistilni šampon za vse vrste las. Lasje so izjemno očiščeni, brez sušenja za čist in svež občutek. Očistite lase pred nabiranjem in ostanki z najsodobnejšo formulo, ki jo navdušuje narava, ki posnema samočistilne lastnosti limonske trave.

7. Matrix Biolage šampon za globinsko glajenje:

biloge šampon 7

Namenjen je sušnim, nemirnim lasem. To s svilenim serumom semena cvetov kamelije gladi kovrčave, neurejene, povprečne do grobe lase. Pomaga pri nenehnem nadzoru kovrča v vročih in vlažnih letnih časih, obenem pa napolni vlago las v suhih hladnih sezonah. Lasje ostanejo logično gladki, vse leto, še vedno v vlagi do 97%. Biolage izkorišča moč rastlin, da negujejo, obnavljajo in osramotijo ​​naravne lepote las. Zdravljenje Biolage predstavlja zadnje v našem strokovnem znanju. Ciljno usmerjene intenzivne formule se združujejo s kakovostjo.

8. Biolage Volumatherapie šampon za polno dviganje, 33,8 unč:

biloge šampon 8

Ta šampon, polnjen s sojinimi beljakovinskimi vlakni, čisti, saj dodaja dodatno dviganje, lahko količino in sijaj. To skrbi tudi za barvane lase.

9. Matrix Biolage keratindozni šampon:

biloge šampon 9

To je svež litrski komplet šampona in balzama Matrix Biolage Keratindose, izdelan iz Pro-keratina in svile po 33,8 oz. Ta komplet je namenjen pretirano obdelanim lasem. Poleg tega šampon brez parabena ustvari bogato peno, ki pomaga ohranjati poštenost preveč obdelanih las.