Kakšen je vaš splošni vnos vode vsak dan? Medtem ko strokovnjaki pravijo, da je pomembno imeti osem kozarcev ali 2-2,5 litra vode vsak dan, mnogi od nas podcenjujejo in ne poudarjajo pomena tega dejstva. Ali tudi veste, da je pitna voda za sijočo kožo absolutno dejstvo? Ja, prav ste slišali. Voda ponuja številne prednosti in prednosti, kar vodi do zdrave in nahranjene kože in je med najpomembnejšimi. S pitno vodo za sijočo kožo ne boste le videti bolj pošteni in dobri, ampak vam tudi pomagajo ohraniti bolj gladko kožo, zmanjšati gube in drobne gubice ter zmanjšati težave s staranjem. Tu je nekaj najboljših prednosti pitne vode za beljenje kože.

Vloga vode za sijočo kožo:

Naravna ali navadna izvirska voda, naj bo mehurčasta ali še vedno vsebuje naravne minerale, na primer kalcij, magnezij, ki so tako pomembni za našo rast, pa tudi zdravo kožo, poleg joda, železa in bakra. Kožne celice so večinoma izumljene in prekrite z vodo. Če te celice ne dobijo zadostne količine vode, bo koža verjetno postala suha in se bo začela luščiti, poleg tega pa se bo verjetneje pojavile gube. Tukaj je opisano, kako zmanjšati, da se tem posledicam izognemo ali jih zmanjšamo, in to zlahka dosežemo z vodno terapijo za žarečo kožo. Sijajno, mladostno in sijočo kožo je mogoče enostavno doseči z vodo, obraz pa je lahko videti navlažen in nahranjen. Nič ni bolj kot naravna pijača, ki z vodo zlahka izpere vse toksine iz telesa. Zato nikoli ne zanemarjajte vloge vode in njenega vpliva na kožo.

Koristi in uporaba vode za sijočo kožo

Prednosti vode za sijočo kožo:

Ker smo videli, kako na nas deluje več koristi vode za sijočo kožo, je vsem lažje slediti temu naravnemu in zdravemu načinu za sijočo in mladostno kožo. Tukaj je nekaj prednosti vode za sijočo kožo, kot sledi.

1. Zdrava koža:

Naredi zdravo kožo

Pitna voda ohranja kožo vlažno in poveča raven energije. Odstrani toksine in neželene snovi. Prav tako pomaga zmanjšati temne kolobarje pod očmi. Voda naredi kožo sijočo, saj je naravno zdravilo za razstrupljanje našega človeškega telesa. Kakršno koli vreme ali podnebje; pa naj bo vlažna ali vroča, nas voda ohranja hidrirano in pomaga koži, da ostane nahranjena in ostane naravno navlažena.

2. Ohranite mladostno kožo:

Da bi bila naša koža voljna in sveža, je nujno, da pijete veliko vode. Za dodatne koristi začnite dan s kozarcem mlačne vode, vlijte med ali stisnite limono. Koža izgleda precej sijoča ​​in sveža. Odtenek kože je videti bolj pošten in tudi ob porabi vode. Vprašanje staranja in zaskrbljenost, skupaj z vsemi drobnimi madeži, bodo sčasoma izginili. Voda pomaga pri izpiranju toksinov iz našega telesa in pomaga oživiti celice. Tako koža ostane sijoča ​​in sijoča.

[Preberite: Uporaba medu za sijočo kožo]

3. Očisti kožo:

pitna voda za sijaj kože

Ko ne pijemo dovolj vode, se vsak proces v našem telesu pretirava od prebave do regeneracije kože. Zato pijte več vode in skupaj s tem boste hitro videli jasnejšo kožo. Je prvovrstni tonik za razstrupljanje in izboljša vašo kožo. Da bi dobili sijočo kožo, si morate obraz umivati ​​2 do 3 -krat na dan s hladno vodo, da odstranite umazanijo in očistite pore. Samo umijte obraz s čisto vodo brez mila, kar bo izenačilo odstranjevanje prahu in nečistoč na obrazu.

4. Hidrat:

Tudi če se močno potite, morate narediti dodatno hidracijo, da nadomestite izgubljeno vodo! Za ohranjanje vlažnosti kože je treba zaužiti zadostno količino vode, voda pa je ključnega pomena za izogibanje suhosti. Eden od načinov, kako ugotoviti, ali pijete zadostno količino vode, je preveriti, ali je barva urina čista. Zato imejte steklenico vode vsak dan s seboj in gojite navado pitja vode ves dan. Bolj ko se potite, bolj se morate hidrirati s pitno vodo. Zato je voda za svetlo kožo priljubljena in dobro znana metoda za pridobivanje čiste in navlažene kože.

[Preberite tudi: Kako narediti Ubtan za sijočo kožo]

5. Priročen v kateri koli obliki:

Vroča voda in para igrata pomembno vlogo pri odpiranju zamašenih por, hladen obkladek pa pomaga pri zapiranju odprtih por skupaj s čiščenjem kože. To pomaga pri preprečevanju ogrcev in zmanjšanju mozoljev. Zato voda naredi vašo kožo sijočo kot nič drugega!

6. Ponovno hidrira kožo:

Zunanji dejavniki, kot so alkohol, vročina, onesnaženje, kajenje itd., Dehidrirajo našo kožo, zato je videti dolgočasno in brez življenja. Tako postane potrebno, razen če uporabljate obrazne obloge na zunanji strani, kožo tudi rehidrirate od znotraj s pitno vodo. Takojšnja pomoč za zagorelo kožo je umivanje obraza z vodo ali drgnjenje kocke ledu po njem. Naj bo to zaradi vročega sonca ali utrujenega dne, takojšnja pitna voda pomaga koži zasijati in jo rehidrirati. Pomembno je, da ne pijete samo vode, ampak tudi brizgate nekaj vode po obrazu, ko stopite po vročem dnevu zunaj.

[Preberite: Ali Multani Mitti naredi kožo pošteno]

7. Zmanjša maščobo na obrazu:

Večina nas se ne zaveda, da se maščobe na obrazu hitro nabirajo, vendar jih ni enostavno odstraniti. Skrivna sestavina za nas tukaj je voda. Redno pitje vode in v določenih časovnih presledkih pomaga koži ne le zažgati, ampak tudi zmanjša obrazno maščobo z razstrupljanjem in izpiranjem vseh škodljivih snovi iz telesa. To je najlažji in najlažji način, ki mu lahko sledimo za razliko od česar koli drugega. Preizkusite sami in bili boste presenečeni nad učinkovitimi rezultati.

8. Povečanje elastičnosti kože:

Tu so dodatni namigi, voda za žareče nasvete kože. Voda je pomemben dejavnik in bistvena za povečanje lastne lepote in tu je temeljna resnica. Če želite podaljšati sijoč in mladosten videz in ne želite videti starega z gubami, drobnimi črtami in madeži, ni nič podobnega vodi. Z ohranjanjem vlažnosti kože napolni kožna tkiva in poveča njihovo elastičnost.

9. Izboljšanje gostote kože:

Čeprav mnogi mislimo in poznamo potrebo po vodi za svetlo kožo, veste tudi, da bo poraba vode v potrebnih količinah povečala gostoto kože? Ocenjuje se, da je vsebnost vode v telesu približno 30%, da se preprečijo težave s kožo in izguba vlage. Če zaužijete dovolj vode, je vaša koža v tem trenutku lahko gosta in debela, kar preprečuje dehidracijo in suhe kožne celice skupaj z zagotavljanjem potrebnih hranil.

10. Zmanjša vnetje oči in rdečico na koži:

To je dejstvo, ki ga mnogi med nami ne poznamo. Pravilni vnos vode ne bo le pomagal našemu obrazu in telesu, da bosta zdrava in učinkovita, ampak bo tudi pomagal zmanjšati vnetje oči in težave s kožo, kot so pordelost in zamašene pore. Zmanjša tudi pojav aken, mozoljev in srbenja. Redno brizgnite hladno vodo po obrazu, da se sami prepričate o rezultatih, in presenečeni boste videli učinkovite spremembe.

Pregled:

Glede na to, da ima voda prednosti za žarečo kožo. Medtem ko se večina teh ne zaveda in jim ni bila dana dovolj pomembnosti, je potrebno, da imamo vsak dan določeno in potrebno količino vode. Nič ni podobnega dobroti vode in njenemu vplivu na splošno počutje in zdravje naše kože. Ne glede na starost ali kateri koli spol, je to starodavno in zimzeleno zdravilo za zdravo življenje. Sporočite nam svoje pripombe in z veseljem vam bomo povedali o vaših izkušnjah in izboljšanju vašega splošnega zdravja.

Prednosti in uporabe vode za sijočo kožo