Ali želite spremeniti polt vašega otroka? Morda ga boste želeli nekoliko tonirati, ne da bi dejansko poškodovali njihovo mehko kožo. Ali pa morda nekaj nasvetov o poštenosti dojenčkov? Novopečena mama je vedno pripravljena poskusiti stvari za svojega otroka. Čeprav je to lahko vznemirljivo, je lahko tudi varno. Skrbno smo pripravili nekaj varnega in blagega toniziranja kože vašega otroka, ne da bi pri tem povzročili kakršno koli draženje. Otroška koža je zelo občutljiva in nagnjena k okužbam. Vendar smo zožili nekaj najboljših načinov, kako narediti stvari prav, kar bo zagotovo pripomoglo k svežini kože za otroka.

Enostavnejši načini, kako izboljšati polt in sijaj vašega otroka

Najboljši nasveti za sijočo kožo vašega otroka:

Tukaj je naših 8 najboljših nasvetov in domačih sredstev za pridobivanje svetle kože dojenčkov, kot sledi.

1. Gospodinjske paste ali Ubtan:

Znano je, da mleko, gramova moka in kurkuma delujejo kot sredstva za toniranje. Kurkuma je naravna sestavina poštenosti, surovo mleko pa naravno čistilo. To bo naravno okrepilo njegovo kožo.

Kako pripraviti paket-

  1. Vzemite mlačno mleko, gram moke (besan), kurkumo (haldi), 1 čajno žličko.
  2. Mešajte, da nastane fina pasta.
  3. Nanesite in nežno vmasirajte po celem telesu.

Pustite, da se posuši 10 minut in sperite s hladno vodo.

2. Sadni sok:

To je hrana za dojenčke s svetlo kožo, ki naredijo nadnaravno mantro za dojenčke, starejše od 3 mesecev.

Tukaj je tisto, kar bo pomagalo-

Nahranite svojega otroka z dobrotami grozdnega soka, ki bo okrepil teksturo povrhnjice. Sadeži, kot so jabolka in pomaranče, so tudi odlični za civilizacijo zdravja otroške kože od znotraj.

Ne pozabite, da je to za dojenčke, starejše od treh mesecev. Na začetku ni boljše hrane od materinega mleka.

3. Masaža z vročim oljem:

Vroče masažno olje ne samo pomirja, ampak tudi oživlja. Ta je zelo priporočljiva v vsakem obdobju rasti vašega otroka. Vaš otrok bo navdušen nad razvajanjem!

Kako to storiti?

  1. Vroče olje (rahlo vroče) vmasirajte v otrokovo telo.
  2. Rahlo pritisnite in še naprej masirajte roke, kolena in gležnje.

Masaža z vročim oljem bo povečala vlažnost odzivne kože otroka in zagotovila pravilno ohranjanje in zadrževanje eteričnih olj v koži. Redna masaža z vročim oljem bo zagotovila sijočo in svežo kožo. Medtem ko to počnete, ne pozabite opazovati svojega otroka. Oglejte si, kako temeljito uživati ​​v procesu.

kako dobiti poštenega otroka

4. Brez mila prosim:

Znano je, da milo odlepi in posuši občutljivo otrokovo kožo. Kombinacija mleka in rožnate vode je idealna za vašega otroka. Kot alternativo milu lahko poskusite tudi otroške palčke z glicerinom in umivalnico, bogato z mlečno kremo.

5. Kompleti za telo:

Torej veste, kako občutljiva je otrokova koža. Razvajajte njegovo kožo z blagim telesnim paketom enkrat na teden, ki bo otroku učinkovito obogatil bogat sijaj in umirjeno svetel ten kože za vedno.

Kako pripraviti paket za obraz?

  1. Naredite pasto iz sandalovine, kurkume, žafrana in mleka
  2. Temeljito nanesite na otrokovo telo.
  3. Pustite, da se posuši 10 minut.

Videli boste, kako se spremeni ton kože vašega otroka in kako se aktivno bori proti kožnim okužbam.

6. Rahlo sončenje:

Dobra količina sončne svetlobe je za vašega otroka pomembna pri izgradnji vitamina D. Ne pozabite, da ga ne izpostavljate pretiranim sončnim žarkom, sicer bo vaš otrok zagorel. Udeležite se sončenja, ki mu sledi mlačno umivanje telesa. To je nastavljeno za dobro kožo!

kako naravno narediti otroško kožo svetlo

7. Najboljša kopalna temperatura:

Ne pozabite: nikoli ne izpostavljajte otrokove kože ekstremno vroči ali hladni vodi. Imajo učinek na kožo. Suhost lahko prepriča dolgočasnost in temo v otroški koži. Zato je pomembno, da jih zdravimo s sproščujočim umivanjem z mlačno vodo. Neobremenjena toplina vode poživi življenje iz krhke otroške kože. Ne pozabite uporabljati samo mlačne vode za obraz.

8. Vlažite sok, da bo otroška koža na naraven način svetla:

  • Vlaga je v koži potrebna za vse nas. Izjemno suha koža draži in lahko povzroči srbenje, zaradi česar je vaš otrok zelo razdražen.
  • Vlagajte v kakovostne vlažilce, ki so najboljši za otroško kožo, katerih blage sestavine bodo povrnile izgubljena hranila in tako ohranile svež videz kože.

Občutljiva otroška koža si zasluži veliko pozornosti in nege. Ti nasveti za svetlo kožo dojenčkov so zdaj vedno varni, zato izberite le najboljše in pazite na simptome draženja ali rdečih madežev na koži ob uporabi izdelkov.