Paketi za obraz so izdelki za nego kože, ki se uporabljajo za posvetlitev kože, da jo polepšajo. Obstajajo različne cvetlične maske za obraz, s katerimi lahko ženske in dekleta vseh starosti izgledajo lepo. Na trgu je na voljo raznolikost takšnih izdelkov in številne obrazne pakete je mogoče pripraviti z uporabo naravnih sestavin. Presenečeni boste, ko boste vedeli, da so rože tiste, s katerimi lahko pripravite obloge in maske za obraz. Zdaj vam ni treba uporabljati teh kemičnih izdelkov, saj obstajajo naravne sestavine za pripravo vrst izdelkov iz cvetnih mask za obraz v vašem domu.

cvetlična maska ​​za obraz

Kako narediti cvetlični obraz za obraz doma:

Poglejmo nekaj cvetličnih obraznih paketov za vašo žarečo kožo,

1. Obrazni paket z rožnim cvetom:

Obrazni paket z rožnim cvetom

Ta rožnati cvetlični paket za obraz krepi kožo in jo naredi svetlejšo. Daje sijočo in sijočo kožo. Njegova oblika v prahu pomaga pri pripravi obraza.

Metoda / Kako se prijaviti / Kako pogosto morate to storiti?

Najprej vzemite rožne liste in jih oblikujte v prahu, nato jim dodajte mleko in pšenične kosmiče, nato pa po mešanju vseh teh sestavin naredite pasto iz njih in jo nanesite na obraz. Počakajte 10-15 minut in po sušenju sperite obraz z vodo. Za svetlejšo kožo uporabite to 2 -krat na teden.

Zakaj to deluje: Pomaga odstraniti nečistoče s kože in jo naredi svetlejšo.

Pozor: Če ta cvetna maska ​​za obraz povzroči draženje kože, jo sperite z vodo.

Prednosti: To je najboljši cvetlični paket za sijočo kožo, prav tako pa ga je zelo enostavno narediti in nima stranskih učinkov.

2. Hibiskusov cvetlični paket za obraz:

Paket za obraz cvetja hibiskusa

Ta cvet hibiskusa za obraz ima številne lepotne prednosti. Pomaga preprečiti poškodbe kože in jo popraviti ter narediti kožo mlajšo. Odličen je za vse tipe kože.

Metoda / Kako se prijaviti / Kako pogosto morate to storiti?

Najprej rjavemu rižu dodamo cvetni list geranije in hibiskusa ter dodamo nekaj kapljic olja, bogatega z vitaminom E, in oblikujemo pasto. Nanesite ga na obraz in počakajte 10-15 minut, po sušenju pa sperite obraz z vodo. To uporabite 1 -krat na teden, da odstranite mozolje in nečistoče.

Zakaj to deluje:

Pomaga odstraniti nečistoče s kože in jo naredi svetlejšo.

Pozor:

Če povzroči draženje kože, jo sperite z vodo.

Prednosti:

Je zelo enostaven za izdelavo in nima stranskih učinkov.

3. Lotus Flower Face Pack:

Paket za obraz Lotus Flower

Lotus vsebuje linolno kislino skupaj z mnogimi minerali, ki koži pomagajo pri posvetlitvi. Ta paket lotosovih cvetov pomaga odstraniti ogrce in naredi kožo sijočo.

Metoda / Kako se prijaviti / Kako pogosto bi morali to narediti?

Najprej vzemite liste lotosovega cveta in iz njega odcedite vodo, nato pa po tem, ko naredite pasto. Nato ga uporabite kot pakiranje obraza. Po tem ga nanesite na obraz. Počakajte 5-10 minut in pustite, da se posuši. Po nekaj minutah lahko obraz sperite z vodo. Obrišite ga in potem boste dobili takojšnjo svetlejšo kožo.

Zakaj to deluje:

Pomaga odstraniti nečistoče s kože in jo naredi svetlejšo.

Pozor:

Če povzroči draženje kože, jo sperite z vodo.

Prednosti:

Je zelo enostaven za izdelavo, nima stranskih učinkov in daje takojšnjo poštenost.

To so bili torej različni paketi cvetličnih obrazov. So naravni izdelki in nimajo stranskih učinkov. Enostaven za uporabo in enostaven za izdelavo. Cvetje je ena najboljših sestavin za naravno odstranjevanje nečistoč in posvetlitev kože. Cvetovi vsebujejo bogata dragocena olja, ki kožo naredijo gladko in nahranjeno.