Živahna in brezhibna koža so sanje vsake ženske. Za dosego tega cilja poskušamo vse izdelke, ki so na voljo na trgu. Nekateri delujejo dobro, drugi pa ne. Toliko denarja porabimo za izdelke za umetno lepoto. Doma pa lahko naredimo masko za obraz, ki pomaga dobiti brezhibno kožo. Poskusimo nekaj naravnega. Ognjič za obraz je zelo dober za boljši rezultat.

Kako narediti ognjičevo masko za sijočo kožo

Prednosti ognjiča za kožo

  • Ognjič ima protibakterijske, protivnetne in antiseptične lastnosti. Tako ščiti vašo kožo pred okužbo.
  • Preprečuje gube s spodbujanjem proizvodnje kolagena.
  • Nadzira olje v koži.
  • Ognjič ima antioksidativne lastnosti, zato pomaga očistiti kožo z odstranjevanjem nečistoč.
  • Pomaga pomladiti kožo.

To neverjetno rožo lahko uporabite za živo kožo. Ognjičeve maske za obraz so primerne za vse tipe kože in jih je enostavno narediti doma.

Kako narediti in uporabiti masko za obraz ognjiča:

Oglejte si nekaj priljubljenih seznamov paketov za ognjiče.

1. Neven obraz z ognjičem:

Ognjič z medom za obraz

Za pripravo tega obraza potrebujete ognjičevo pasto, mlečno smetano in med. Ta maska ​​je primerna za suho kožo

Kako to narediti/ Kako se prijaviti/ Kako uporabljati?

Vzemite 1 žlico cvetne paste ognjiča. 1 žlička sveže mlečne smetane in ½ žličke medu. Dobro jih premešajte v posodi, nato nanesite na obraz in držite do suhega. Po 20 minutah s krožnimi gibi očistite to masko za obraz in jo odstranite tako, da obraz sperite z vodo.

Zakaj deluje

Mlečna kislina in minerali v mlečni kremi krepijo polt. Hidrira kožo in pomaga izboljšati teksturo kože. Med pomaga pri staranju in tudi vlaži kožo.

Pozor

To mešanico nanesite na majhno površino kože, da preverite draženje kože.

Prednosti

Ta paket iz medenega ognjičevega medu vam daje čist obraz brez madežev.

2. Maska za obraz iz ognjičevega jogurta:

Maska za obraz iz ognjičevega jogurta

Vsebuje ognjičevo pasto, jogurt, limonin sok in rožno vodo. Ta ognjičev obrazni paket vam daje čisto kožo z naravnim sijajem.

Kako to narediti/ Kako se prijaviti/ Kako uporabljati?

V skledi zmešajte 1 žlico cvetne paste ognjiča, 1 žličko jogurta, ½ žličke limoninega soka in 1 žličko rožne vode. Dobro premešajte, da dobite fino pasto. Po nanosu tega obraza morate malo počakati, da se posuši na obrazu, nato pa si po 15 minutah umijte obraz z vodo. To pasto nanesite 2 -krat na teden za najboljše rezultate.

Zakaj to deluje

Mlečna kislina in alfa hidroksilna kislina v jogurtu pomagata odstraniti odmrle kožne celice in preprečujejo izbruhe. Rožna voda pomaga ohranjati PH ravnovesje vaše kože. Poleg tega kožo vlaži in neguje. Limonin sok ima plažno lastnost in je dober za mastno kožo.

Pozor

Ta ognjičev obrazni paket je primeren za vso kožo. Tako ne povzroča draženja kože

Prednosti

Ta maska ​​za obraz odstranjuje gube in fine linije ter pomlajuje kožo. To je torej ognjičev obrazni paket za sijočo kožo.

3. Paket za obraz iz ognjičevega grama:

Paket za obraz iz ognjičevega grama

Glavne sestavine tega obraza so surovo mleko, ognjičeva pasta, ognjičeva pasta. To je odličen paket za normalno kožo.

Kako to narediti/ Kako se prijaviti/ Kako uporabljati?

Zmešajte 1 žlico cvetne paste ognjiča, 1 žličko gramove moke in 1 žlico surovega mleka v skledi, da dobite fino pasto. Očistite obraz in to pasto nanesite na obraz in vrat. Pustite, da se posuši in si po 20 minutah umijte obraz. To lahko naredite 3 -krat na teden, da dosežete dober rezultat.

Zakaj deluje

Gramova moka je zelo koristna za nego kože. Kožo naredi mehko in gladko. Poleg tega odstranjuje odmrle kožne celice. Vitamin e, alfa hidroksilne kisline, kalcij in drugi antioksidanti v surovem mleku negujejo kožo.

Pozor

Ni primeren za mastno kožo.

Prednosti

Komplet obraza za cvet ognjiča hidrira vašo kožo in vam daje mlado živahno kožo.

To je nekaj učinkovitih ognjičevih obraznih paketov za sijočo kožo. Če ne morete iti v toplice za nego obraza, si priskrbite ta ognjičev paket za obraz, ki bo vašo kožo bolje osvežil.