Kdaj ste se nazadnje sredi poletja odločili za balzam za ustnice? Splošno znano je, da so balzami za ustnice zdravilo za zimske dni, ki se strogo uporablja za zaščito ustnic pred drgnjenjem in izsušitvijo. Najnovejša serija balzamov za ustnice pa ne le ščiti vaše ustnice, ampak tudi poskrbi za gladek odtenek in vlaženje ustnic sredi vročega poletja. Vaše ustnice so najmehkejši, najobčutljivejši del vašega telesa in vse leto jih boste zaščitili, zato vas bodo skozi leta pustile mehke in žareče ustnice. Zato bomo v današnjem članku pisali o asortimanu Maybelline’s Baby balzam za ustnice za ustnice in kako nam koristijo.

1. kristalno roza kremenček za ustnice:

otroški balzami za ustnice

Otroške ustnice iz Maybelline so vedno opremljene s ciljem, da ustnice postanejo mehke in poljubljane, hkrati pa zaščitijo in popravijo poškodovane. Ta paleta kristalnih otroških ustnic uporablja kristalne delce, ki obnavljajo kožo, medtem ko sijoči odtenki 6, vključno z rožnatim kremenčevim, bleščečim sivcem in sijočo koralno, dodajo rahlo barvo vašim voljnim ustnicam.

2. Baby Lips Rose Addict:

Otroške ustnice odvisne od vrtnic

Odvisnik vrtnic iz Baby ustnic uporablja opojne jagode in Centella esenco za obnovo, obnovo in obnovo poškodovanih ali suhih ustnic. Tehnika hidratantne ključavnice v tem balzamu za ustnice ohranja ustnice vlažne, medtem ko zaščitni faktor s SPF20 zagotavlja odlično zaščito pred poškodbami UV žarkov in sončenjem.

3. Oranžna energija za otroške ustnice:

Otroške ustnice energizirajo oranžno

Močna mešanica karitejevega masla in antioksidantov, pomešana z aromo Centelle, omogoča vašim ustnicam, da ostanejo nahranjene in navlažene dolgo časa, medtem ko gladka zaščita pred soncem SPF20 tvori zaščitni ovoj nad ustnicami, ki ščiti vaše mehke madeže.

4. Mentol za lajšanje ustnic:

Otroške ustnice Olajšanje mentola

Z olajševalnim balzamom za ustnice za dojenčke lahko z ustnicami napolnite ustnice do briljantne poteznosti, ne da bi morali skrbeti zaradi gub in drobnih linij, ki so primarni znaki staranja kože ustnic. Lahki izvlečki mentola osvežijo vaše čute, saj balzam pomlajuje in napolni vaše ustnice.

5. Utrjene otroške ustnice:

Utrjene otroške ustnice

S to ponudbo balzama za nego ustnic Baby ustnice potešite žejo vaših suhih razpokanih ustnic. Dolgotrajno vlaženje iz tega balzama ni nič v primerjavi s tehniko hidratantne ključavnice, ki vam omogoča športno briljantno mehko ustnico brez odvečne maščobe.

6. Baby Lips Peach Kiss:

Otroške ustnice breskev poljub

Mehke breskove ustnice z žametnim satenskim občutkom so le na dosegu roke. Primite breskev poljub Baby balzam za ustnice Baby lip in odstranite suhost in razpokane ustnice. Zagotavlja intenzivno dolgotrajno hidracijo, vam bo poljub Peach omogočil, da nanesete nežen odtenek breskve.

7. Vinska trta Baby Lips:

Otroške ustnice grozdna trta

Paleta grozdnih trt je opremljena z rahlim rožnatim odtenkom, ki vašim barvam doda barvo, obenem pa zagotavlja bistvene prednosti večine prehrane in prehranjevanja. V nekaj trenutkih po nanosu imejte mehke in voljne ustnice.

8. Electro Balzam za ustnice Baby Lips, Minty Sheer:

Elektro balzam za ustnice za otroške ustnice

Kdaj ste se nazadnje tako zabavali pri odstranjevanju balzama za ustnice. Paleta elektro balzamov za ustnice Baby lip uporablja svetle živahne neonske barve, ki vašemu slogu dodajo trend, hkrati pa vam omogočajo, da navlažite in nahranite ustnice na poti.

9. Antioksidantno jagodičje za ustnice:

Antioksidant jagode za otroške ustnice

Jagode, napolnjene z antioksidanti, ne samo nahranijo, ampak tudi oživijo in posvetlijo ton polti, medtem ko se Centella essence in zaščita pred soncem SPF 20 borita proti vremenskim vplivom in koži, kar vam daje mehke ustnice.