Barva las je bila vedno vplivna tema v oblikovalski industriji. Včasih za izbiro prave barve las stilisti objavljajo članke in TV -oddaje. Če imate svetel ten kože, boste imeli veliko možnosti za barvanje las, ker skoraj vsaka barva izgleda odlično na svetlo kožo. Hkrati pa obstaja nekaj velikih obveznosti pri izbiri barv za svetlo kožo. Ta članek je namenjen izključno temu, da vam pomaga pri izbiri prave barve las za svetel ten kože.

Barve las za svetlo kožo:

Spodaj je seznam 9 primernih in najboljših barv za svetlo kožo v tem trenutku.

1. Rdeča barva las za svetlo kožo:

barve las za svetlo kožo

Rdeča gre tudi z roko v roki z nečim čistim. Če imate belo kožo brez madežev, vam bo ta rdeča barva las izgledala briljantno. Ženske z debelimi dolgimi lasmi lahko poskusijo to čudovito rdečo barvo. Barva naj bi delovala kot okvir za razkrivanje lepote poštenega obraza. Ohranjanje rdečih las na lasišču bo povečalo lepoto barve in las.

2. Dostojni odtenek rdeče:

Barve za lase za svetlo kožo2

Rdeča barva ima številne odtenke, med katerimi bledo senco najbolj občudujejo ženske. Za razliko od težkega in gostega rdečega odtenka je ta videti veliko bolj dostopen in discipliniran. Ženske s temno rjavimi očmi lahko to barvo las najbolje nosijo.

3. Zlata blondinka:

Barve za lase za svetlo kožo 3

Ta barva bo lasem dala čudovite zlate odtenke, ki si jih ženske vedno želijo. Najboljši blond videz s to barvo lahko dosežete, če imate svetel ten kože. Barva je tako čista, da bo vaš videz izvorno blondinka.

4. Rjava barva las za svetlo kožo:

Rjava barva las za svetlo kožo

Ženske s svetlo kožo in podolgovatimi ali srčkastimi obrazi bodo navdušile ta videz. Namen barve je, da je pošten obraz privlačnejši. Ženske z dolgimi lasmi bodo imele največjo prednost pri tem videzu, saj bo zaradi barve videti sijajna.

5. Auburn rdeča barva za svetlo kožo:

Auburn rdeča barva za svetlo kožo

Ta rdeča barva ima rjavkast dotik, ki je na svetlih obrazih videti izjemno. Ohranjanje ohlapnih las poveča privlačnost te barve las. Zagotovil vam bo osvežujoč in sodoben videz.

6. Temno rjavkasto blond lasje:

Temno rjavi blond lasje

Ženske z naravnimi lasmi lahko nosijo ta videz. Na bledih obrazih izgleda sijajno in ga lahko nosite skoraj povsod. Barva izgleda precej spodobno in teksturira vse vrste poštenih obrazov.

7. Temno blond barva:

Temno blond barva

Ta barva najbolje izgleda na debelih obrazih. Če imate topel svetel ten kože, poskusite to barvo. Prihaja z vlažnim pridihom in predstavlja videz plaže. Ta sproščena barva las je danes v modi. Ženske s srednje dolgimi lasmi bodo našli to barvo primerno zanje.

8. Topla rjava barva:

Topla rjava barva

Topla rjava je priljubljen odtenek tradicionalne rjave barve las. Lasem daje sijaj in jim daje sijaj kot še nikoli doslej. Ženske skoraj vseh starosti si lahko barvajo lase s to barvo.

9. Temno rjava barva:

Temno rjava barva

Temno rjava barva je eleganten odtenek rjave barve. Izgleda zelo privlačno na dolgih laseh in je trenutno tudi ena izmed najbolj priljubljenih barv za lase.