Kultivirani biseri so najboljši način, da biseri postanejo dostopni in dostopni množicam. Te nastane z dodajanjem peska mehkužcem s strani človeka. Tako nastanejo čudoviti biseri v različnih odtenkih bele, sive, črne itd. Te kultivirane bisere lahko imate za izdelavo nakita in jih postavite v prstane, ogrlice itd..

Najbolj priljubljeni modeli nakita iz kultiviranih biserov za ženske s slikami:

Tukaj je najboljših 9 modelov nakita iz gojenih biserov za ženske. To je trendovski in impresiven biserni nakit. V tem nakitu ga uporabljajo različne barve biserov, zato so ti modeli bleščeči in tudi modni.

1. Kultivirana biserna ogrlica:

Kultivirana biserna ogrlica

Tukaj je osupljiva kultivirana biserna ogrlica, ki izstopa od ostalih. Biseri imajo sijajen lesk, ki močno sije. To je zagotovo uradna obleka, ob kateri boste videti sijoči. Biseri so krem ​​barve in popolnoma okrogle oblike.

2. Obesek iz kultiviranih biserov:

Obesek iz kultiviranih biserov

Kulturni biser je odlična stvar. Ta čudovita ogrlica iz srebra z zapletenim dizajnom je s pomočjo kultiviranega bisernega obeska postala bolj kraljevska. Obesek je velik kultiviran biser, ki je bele barve. Zasnova ogrlice vsebuje diamante, ki dodajo glamur.

3. Razdeljeni trak:

Split Band Ring

Kultiviran biserni prstan je super, če ga imate v svoji zbirki nakita. Ta razcepljeni pas je trendovski prstan, ki ni običajen. Prstan se konča z velikim kultiviranim biserom na koncu. Na drugem koncu je majhen diamant. Ta prstan bo videti super na modnih oblačilih.

4. Uhani iz kultiviranih biserov:

Uhani iz kultiviranih biserov

Preizkusite te preproste, a elegantne kultivirane biserne uhane v slogu kapljice. Uhani imajo en sam velik biser na koncu obroča. Lahko preizkusite različne barve, v katerih prihajajo biseri, vendar bela in smetana izgledata najbolje. Ta uhan je tisto, kar naredi razliko v uradni obleki.

5. Sladkovodna biserna ogrlica:

Sladkovodna biserna ogrlica

Še en kul način nošenja ogrlice je, da imate to trokrako ogrlico iz sladkovodnih kultiviranih biserov. Trije prameni ogrlice imajo bisere srednje velikosti v beli barvi. Ta ima sijoč odtenek, ki izžareva in izgleda čudovito.

6. Broška iz kultiviranih biserov:

Kultivirana biserna broška

Osupljiv način, da izgledate prefinjeno, je, da poskusite to broško iz kultiviranih biserov Akoya. Broška ima majhne in srednje velike bisere, ki so postavljeni v spiralno obliko. Kultivirani biseri, uporabljeni tukaj, so v povezavi s srebrom.

7. Kultivirana biserna zapestnica:

Kultivirana biserna zapestnica

Japonski gojeni biseri so čudovitih oblik in velikosti. Sijaj teh biserov je odličen. Zapestnica iz gojenih biserov je preprosto veličastna. Zapestnici lahko dodate diamante, da dobite tudi bogat videz.

8. Poročni gojeni biseri:

Poročni gojeni biseri

Za nevesto na poročni dan ni nič bolj romantičnega kot lepi beli kultivirani biseri. Ti biseri imajo sijaj in sijaj, ki se ujema z diamanti v njem. Cvetlični dizajn in dolgi uhani so kot nalašč za nevesto na njen glavni dan.

9. Baročna kultivirana biserna ogrlica:

Baročna kultivirana biserna ogrlica

Preizkusite to elegantno ogrlico iz pravih kultiviranih biserov z baročnim pridihom. Dolgi večbarvni biseri izgledajo neverjetno v tem pramenu. To lahko uporabite za vsako uradno priložnost, ki ustreza potrebam. Dolga ogrlica je čudovita na sarejih in svečanih oblačilih.

Kultivirani biseri so najboljši način za lepoto morja. Te čudovite kreacije so najboljše v prstanih, zapestnicah, obeskih, ogrlicah itd. Lahko celo poskusite nositi broško, v kateri so gojeni biseri. Uradne in priložnostne obleke so odlične, poročna kolekcija pa prav tako.