Tahitijski biseri so eden najboljših biserov na svetu. Tahitijski biseri segajo od črne do rjave barve. Ti biseri so kakovostni od AA+ do AAA. Od teh biserov lahko kar najbolje izkoristite nakit, kot so prstani, uhani, ogrlice in zapestnice.

1. Uhani iz tahitijskega bisera:

Tahitijski biserni uhani

Kupite te tahitijske uhane iz črnega bisera, ki imajo čudovit lesk. Črni biseri so široki 13 mm in so večji biseri, ki so na voljo. Tahitijski biseri so odličen nakit, ki ga išče veliko ljudi. Za komplet uporabite te bisere s kombinirano biserno ogrlico.

2. Črna tahitska ogrlica:

Črna tahitska ogrlica

Izberite ta čudovit komplet iz ogrlice iz Tahitija. Ogrlica je sestavljena iz enojnih bisernih uhanov in obeska iz ene biserne ogrlice. Črna barva biserov je najdražja, saj se gojijo, da dobijo ta odtenek. Čar prinaša tudi diamant na vsakem od predmetov.

3. Tahitian Trifecta:

Tahitian Trifecta

Tukaj je kul tahitijska biserna zapestnica, ki je komplet 3. Trije obročki zapestnice imajo na sebi šest biserov. Vsak črni biser je popoln okrogel in vrhunske kakovosti. To zlato -črno kombinacijo imajo radi tudi mnogi. Zato izberite ta osupljiv kos zase.

4. Ogrlica iz Tahitianskega grozdja:

Ogrlica iz Tahitianskega grozdja

Ta ogrlica iz grozda je osupljiv kos nakita, ki ga lahko posedujete. Tu uporabljeni tahitijski črni biseri so v obliki grozdja. Ta ogrlica iz grozdja iz Tahitija je tako edinstven komplet, ki ga boste radi imeli. Ker je niz številnih biserov v grozdu, vam daje tudi poln vrat.

5. Tahitian Hue obesek:

Tahitian Hue obesek

Eden najboljših načinov lastništva tahitijskih biserov je imeti vse odtenke biserov. Ta taitanski biserni obesek je osupljiv izdelek, saj ima 7 biserov v različnih odtenkih od bele do črne. To vam daje najboljše od najboljšega. Obesek zaradi svoje lepote primerno imenuje zmago.

6. Tahitijski biserni prstan:

Tahitijski biserni prstan

Še en kul način za tahitijske bisere je, da si priskrbite tahitijski biserni prstan. Ta enojni biserni prstan je ob straneh posejan z diamanti. Prstan je odličen kos za lastništvo. S tem čudovitim prstanom lahko vedno očarate svojo ženo ali punco. Okrogla oblika bisera je brez madežev.

7. Zlata in biserna zapestnica:

Zlata in biserna zapestnica

Izkoristite vse tri – zlato, diamante in bisere v tej osupljivi zapestnici. Ta nakit iz tahitijskega bisera je odličen predmet. Cvetlično zlato in diamantni centri naredijo lepo zapestnico. Tahitijski biseri dodajo ves čar temu čudežu.

8. Odprite Tahitian Bangle:

Odprite Tahitian Bangle

Preizkusite ta funky tahitijski biserni zapestnik, ki ima odprt slog. Ta zapestnica je odprta, zato jo lahko na roko položite iz zapestja. Dva bisera sta na koncu zapestnice in vam dajeta eleganten učinek. Tahitijski biser, ki se uporablja tukaj, ima lep lesk in lesk.

9. Dvojna verižica iz črnega bisera:

Dvojna verižica iz črnega bisera

Pridobite to dvojno ogrlico iz Tahitija z biseri z vmesnimi zlatimi kroglicami. Ta čudovit komplet je izjemen kos, ki ga lahko nosite s svečanimi oblekami. Odlično bo videti na zahodnih uradnih in indijskih svečanih oblačilih. To bo zagotovo lep kos vratu.

Tahitijski biseri, ki so črne ali rjave barve, so najbolj iskani biseri. Lahko jih damo v obroče ali celo obeske. Lahko imate enojne ali dvojne pramene. Sijaj teh biserov je sijajen.