Modra barva je barva licenčnine. Tako so modri biseri odličen način za prikaz bogastva in glamurja. Modri ​​biseri so lahko kultivirani ali naravni. Lahko dobite več različnih vrst modrih biserov, ki jih lahko postavite v nakit. Preizkusite prstane, zapestnice ali ogrlice za ta osupljiv videz. Modri ​​biseri, ki smo jih našteli tukaj, so odlični v svojih nastavitvah. Z zlatim ali srebrnim nakitom izstopajo modri biseri in izgledajo sijoče. Za ta poseben dotik si privoščite svetlo modre ali mornarsko modre bisere.

Neverjetni modeli nakita iz modrega bisera za ženske:

Oglejmo si najboljše bisere modre barve.

1. Ogrlica iz modrega bisera:

Ogrlica iz modrega bisera

Vzemite si v roke to modro biserno ogrlico, ki je prefinjena in vsebuje okrasje. Ogrlica je lahko komplet, ki ga lahko nosite za zaroko ali poroko. Ker poroka zahteva nekaj modrega, je to najboljši izdelek, ki ga lahko dodate.

2. Svetlo modri Swarovski:

Svetlo modra Swarovski

Še en čudovit nakit iz modrega bisera, ki ga lahko izberete, je svetlo modra ogrlica Swarovski. Ta niz popolnoma okroglih biserov v svetlo modri barvi je čudovita stvar v lasti. Vrvica se tesno prilega vratu in izgleda dramatično.

3. Obesek iz modrega bisera:

Obesek iz modrega bisera

Biserno modra barva je nekaj, kar bi večina žensk rada imela. Biser modre barve se lahko spremeni v osupljiv obesek. Ta obesek je z zlato verižico. Modri ​​biser, ki se uporablja tukaj, je enojne in velike velikosti. Modra barva bisera je precej vpadljiva.

4. Zapestnica Blue Pearl:

Zapestnica modri biser

Poročna zbirka ima lahko tudi zapestnice iz modrega bisera. Modra biserna zapestnica je čudovit kos. Lahko ga nosite za uradne in priložnostne priložnosti. Kombiniranje z modrimi oblačili naredi ansambel še boljši.

5. Modri ​​biseri južnega morja:

Modri ​​biseri južnega morja

Ti ultra redki biseri južnega morja so spremenjeni v modre biserne uhane. Redki modri biseri so baročne oblike ali v obliki grozdja. Odlični so v svoji preprostosti. Ti južni morski biseri so popolni in cenjeni zaradi svoje redkosti.

6. Modri ​​biserni prstan:

Modri ​​biserni prstan

Preizkusite ta trdni modri biserni prstan, ki ima en sam velik prstan v srebrni barvi. Abstraktna narava oblikovanja naredi ta kos precej edinstven. Modri ​​biser, ki se uporablja tukaj, je prav tako redek, zato je ta prstan drag.

7. Komplet modrih biserov:

Komplet modrih biserov

Ti debeli biseri so oblikovani v nekaj spektakularnega. Debeli temno modri biseri imajo popolno obliko in so v enakih presledkih postavljeni v niz. Zaradi tega je veriga videti res izvrstna. Še ena zanimivost so uhani z enim samim biserom.

8. Večbarvni modri biser:

Večbarvni modri biser

Kaj je boljšega, če imaš modro biserno ogrlico kot vse barve biserov. Ta odlična ogrlica ima večbarvne modre bisere od svetlo modre do temne. Biseri so sistematično razporejeni, zato je ogrlica videti posebna.

9. Valovita modra biserna zapestnica:

Valovita modra biserna zapestnica

Preizkusite to zapestnico kraljevskega videza, ki ima tako kultivirane modre bisere okrogle oblike kot tudi baročno modre bisere. Valovita oblika zapestnice je čudovit način videti drago. Skoraj spominja na krono.

Modri ​​biseri so odličen morski izdelek. Modri ​​biseri so lahko svetle barve ali pa so temni. Postavljeni v prstane, zapestnice ali ogrlice, ti biseri prinašajo sijaj in sijaj.