Vzglavniki za hrbet so najboljši način za izkoreninjenje bolečin v hrbtu, vratu in pomoč pri podpori telesa ter ohranjanju popolne drže. Blazine za naslonjala so tudi koristen pripomoček za okrasitev in privlačnost vaše sobe. Zdravniki priporočajo različne vzglavnike za naslone, da se izognejo obremenitvi telesa zaradi nenavadnih položajev.

Najnovejši modeli vzglavnikov za naslonjalo v Indiji:

Tukaj je naših 9 preprostih in sodobnih modelov vzglavnikov s slikami. Oglejmo si jih.

1. Podpora za hrbet Flowers Professional Series:

Podpora za hrbet Flowers Professional Series

Eden najboljših vzglavnikov za hrbet na trgu za pisarniški stol, ta vzglavnik ponuja privlačen in edinstven dizajn, ki podpira vaš hrbet v slogu. Obložena s peno, pomaga pri ohranjanju naravne oblike hrbtenice in doda vsebino oči.

2. Bralne hrbtne blazine, napolnjene s peno:

Bralne blazine, napolnjene s peno

Eden najboljših plišastih vzglavnikov z nasloni za roke, bralnih blazin, napolnjenih s peno, so zasnovane za vrhunsko udobje med branjem in počitkom. Na voljo je le v temno sivi barvi, vendar ima 3 letno garancijo. Ta pralni stroj se zlahka pere in je idealen za nošenje v telovadnico in iz nje.

3. Pisane blazine Eon Shine Puhasto naslonjalo:

Barvite puhaste blazine Eon Shine

Ti vzglavniki za posteljo so velika puhasta blazina z blazino, ki je tudi zelo trpežna in čarobno ne bo padla vsaj 3 leta! Ima lupinasto tkanino in nevidno obliko z zadrgo. Ne samo, da bo ohranila vašo držo in udobje, temveč bo tudi vaša postelja izgledala kraljevsko.

4. Tempur-Pedic vzglavnik za simfonično naslonjalo:

Simfonska blazina Tempur-Pedic

Ta bela blazina za hrbet je sestavljena iz 80% oziroma 20% poliestra oziroma propilena in je še vedno pokrita s polno mehko, dihajočo in pralno, vrhunsko pleteno prevleko iz poliestra. Ta blazina na vaši postelji vam daje eksotično vzdušje in vam zagotavlja udobje.

5. Vzglavniki Shagalicious:

Shagalicious vzglavniki za posteljo

Že samo ime pove, kako bi ostalo. Ta vzglavnik z visokim naslonjalom za hrbet vam lahko nudi udobje kjer koli drugje kot vaša postelja. Prenos je precej enostaven zaradi močnega ročaja na vrhu. Enostaven za čiščenje in ima presenetljivo številne rezultate, bi vam bili všeč.

6. Bralna blazina Ultra Comfort:

Ultra udobna bralna blazina

Res izjemno udobna blazina, zasnovana s tehnologijo razrezane pene, ki spodbuja ustrezen pretok zraka in postopoma povečuje mehkobo te blazine za branje naslonjala. Največja prilagodljivost, popolna oblika in zračenje, zagotavljata trdno vzdrževanje drže in lahka prav tako olajšata transport.

7. Vzglavnik za otroški naslon za ljubke pse:

Otroška blazina za ljubkega psa

Srčkan vzglavnik za pse, posebej zasnovan za otroke, služi kot najdražji vzglavnik za otroški naslon. Izdelan je iz bombaža in PP bombaža, saj je med vsemi otroškimi aktivnostmi uporaben vzglavnik za ohranjanje telesne drže. Na voljo v različnih strukturah in barvah!

8. Brent lesena blazina iz brušenega kepra:

Brent lesena blazina iz brušenega kepra

Eden najboljših tovrstnih vzglavnikov za hrbet z rokami, se lahko uporabljajo tako pri postelji kot tudi na vseh drugih področjih. Vzglavnik je v privlačnih barvah; je prijeten in daje trdnost vašemu hrbtu, zlasti v ledvenem delu.

9. Vzglavnik za naslonjalo Avana:

Posteljna blazina Avana

To je najboljši vzglavnik za posteljo. Klinast videz in mehka blazina sta idealna za nemoteno noč. Ima zračno in protimikrobno prevleko iz bambusa, ki se dobro pere v pralnem stroju. Napolnjena z mehko udobno peno, zagotavlja popolno namestitev hrbtenice in hrbta med spanjem.

Vzglavniki za hrbet so najboljša izbira za zdravo življenje s stilom. Izboljša notranjo lepoto in je na voljo v cenovno ugodnih ponudbah, med katerimi lahko pametno izbirate. Blazine ustvarjajo edinstveno lepotno mesto in prispevajo k oblikovanju notranjosti tudi na edinstven in slikovit način. Paleta in sorte vzglavnikov se nenehno širijo.