Ste pripravljeni okrasiti svojo dnevno sobo z oblikovalsko blazino? Dizajnerske blazine so zelo priljubljene in vsak jih dobi za okrasitev svoje dnevne sobe, spalnice itd. Obstajajo blazine, ki jih boste dobili s številnimi lepimi deli. Najbolj priljubljene oblikovalske blazine so vezene, ročno izdelane, ročno poslikane in na voljo so tudi številne druge vrste. Iz spodnjih blazin lahko izberete svoj najljubši dizajn.

Najnovejši oblikovalski vzglavniki v Indiji:

Tukaj je naših 9 preprostih in najboljših oblikovalskih modelov vzglavnikov za dekoracijo kavč in spalnico. Oglejmo si jih.

1. Dizajn bele blazine oblikovalca:

Bela oblikovalska blazina

To je ročno izdelana okrasna blazina v beli barvi. Material prevleke je žamet in na njej je leopard. Vzglavnik je izdelan iz mehke in razkošne tkanine. Poskusite to v svoji dvorani in dobro bo videti s svetlo barvo kavča.

2. Modra oblikovalska blazina iz slonovine Shibori:

Modra blazina iz slonovine Shibori

To je preprosta, a elegantna oblikovalska okrasna blazina, ki jo morate poskusiti. Narejen je iz bombažnega materiala in ima kremasto barvo slonovine z mornarsko modro in mehko modro barvo. To je bolj primerno za kavč ali stol v temni barvi. Čeprav je zasnova preprosta, bo vaši dnevni sobi dala dodatno eleganco.

3. Moderno oblikovanje blazin za oblikovalce:

Sodobne blazine Accent

Lahko dobite čudovite oblikovalske naglasne blazine v novem slogu. Vzglavnik izgleda zelo lepo z lepim oblikovalskim delom. Na njem je delo z bleščicami in vezenje. Gosta lahko pozdravite s to čudovito blazino na kavču. Bela in srebrna kombinacija izgleda zelo privlačno.

4. Oblikovane blazine za oblikovalce:

Tiskane oblikovalske blazine

Če želite okrasiti kavč v dnevni sobi z moderno oblikovalsko blazino, poskusite z natisnjeno. Na tej sode boste dobili veliko lepih odtisov. Narejen je iz bombažnega materiala in je dolgotrajen. Če jih dobro uredite, lahko polepšate kavč v dnevni sobi.

5. Oblikovalska vzglavnica plemenskih tiskanih oblikovalcev:

Plemenska tiskana blazina

Do oblikovalske blazine za kavč je zelo enostavno. Toda pri izbiri dobrega dizajna je zelo pomembno. To je oblikovalska blazina s plemenskim tiskanim dizajnom. Material je bombaž in ta ledvena blazina je najboljša za vaš kavč v dnevni sobi. Dobro se bo ujemala s svetlimi barvnimi senčili.

6. Oblikovalska blazina oblikovalca Kashmiri:

Kašmirske blazine

Če iščete dobre oblikovalske blazine, je to to. Preizkusite to oranžno oblikovalsko blazino iz Kašmira z ogledalom in vezenjem. Vzglavnik je zelo barvit s stransko zadrgo. Vsi ti modeli so ročno delo in si lahko ogledate svoj kavč svetle barve.

7. Živahna dekoracija oblikovalske blazine:

Živahna okrasna blazina

Za razkošen videz vaših sedežnih garnitur je to dobra izbira. Vaša dnevna soba bo dobila kraljevski videz, če boste lahko uporabili te luksuzne oblikovalske blazine. Barvo blazine lahko spremenite glede na barvo kavča. Ta blazina je narejena iz umetniškega svilenega materiala in to super mehko blazino lahko preizkusite kjer koli želite. To bo vašemu kavču dalo živahen videz.

8. Dizajn oblikovalske blazine za oblikovalce:

Ročno izdelane dizajnerske blazine za zofe

To je oblikovalska blazina svetle barve za kavč, ki jo lahko preizkusite, da izboljšate svojo milost dnevne sobe. To je ročno izdelana blazina z lepim delom. Obstajajo vezenine in druga dela. Ta je na voljo v številnih barvah, barvo pa lahko izberete glede na vrsto kavča. Lepa oblika drevesa je zelo dobra in ročno izdelana.

9. Raznolikostna blazina za kavč:

Raznolika blazina za kavč

Ko gre za oblikovalske blazine, sta zelo priljubljena bombaž in svila. Toda tukaj je sprememba tega trenda. Vzglavniki so lahko izdelani iz različnih materialov, kot je volna in vse. To je nekaj različnih vrst vzglavnikov, ki jih lahko poskusite, če želite odstopati od tistega starega dolgočasnega dizajna.

Oblikovalske blazine so različnih vrst. Vse, kar morate storiti, je, da izberete dobrega s privlačnim dizajnom. Njihova cena se lahko razlikuje glede na material in dela na njem. Za svoj obseg se lahko odločite tako, da izberete tistega v tem razponu.