Mrežne sare so nekatere izmed najbolj udobnih sare, ki so bile kdajkoli narejene. Te sare imajo privlačne modele in privlačne barve. Kakovost je odvisna tudi od cene. Torej, če mislite, da so vse neto saree enake, se popolnoma motite. Za pravo mrežno saree vedno potrebujete pravo bluzo. Tako smo za vašo najboljšo pomoč v tem članku obravnavali nekaj najboljših oblikovalskih bluz za net saree.

Najnovejši in elegantni oblikovalski bluzi za slike s slikami:

Oblikovalske bluze so kot nalašč za neto sareje. Obstaja več modelov oblikovalskih bluz, toda tukaj smo skupaj s slikami predstavili 15 najboljših in lepih oblikovalskih vzorcev bluz za neto sarees.

1. Bela neto saree z oblikovalsko bluzo:

Oblikovalske bluze za neto sareje

Če iščete nekaj novega v kategoriji mrežastih bluz sari, je to verjetno ena najboljših. Ta posebna bluza se popolnoma ujema s sareejem in izgleda zelo lepo na indijski lepoti. Prav tako lahko izgledate lepo, če oblečete to čudovito bluzo skupaj z ustrezno belo saree.

2. Rdeča oblikovalska bluza za Net Saree:

Ta posebna bluza, namesto da bi bila dobra rdeča bluza, je tudi zelo dobra oblikovalska bluza za belo in rdečo mrežico. Gre z roko v roki z obliko in izgleda zelo lepo na ženski. Z delno bluzo s polnimi rokavi boste videti božansko.

3. Cvetlična oblikovalska bluza za neto sarees:

Oblikovalske bluze za neto sare3

Če potrebujete oblikovalsko bluzo, bo to ena najboljših oblikovalskih bluz. Barva dizajna je zelo lepa in cvetlični dizajn je prav tako privlačen. Narava te bluze brez rokavov je verjetno ena najboljših privlačnih lastnosti tega dizajna.

4. Ustrezna oblikovalska bluza za Net Saree:

Oblikovalske bluze za neto sare4

Če se želite ukvarjati z neto sareejem, to naredite s to privlačno bluzo. Tako bo človek videti popolnoma božansko, majhno podrobno delo na tej bluzi pa vas bo navdušilo. Gost boste trenutno, kadar koli nosite to bluzo.

5. Poročna oblikovalska bluza za neto sarees:

Oblikovalske bluze za neto sare5

Na porokah veliko žensk raje nosi oblikovalske stvari. Podobno ima tudi ta bluza dizajnerski pridih in je ena najboljših oranžnih barv za oblikovalske mrežaste sareje. Neto saree bo s to posebno bluzo videti popolnoma božansko in ženska, ki nosi to bluzo, bo s to kombinacijo saree in bluze na njej videti zelo privlačna.

6. Črna oblikovalska bluza za neto sarees:

Oblikovalske bluze za neto sare6

Če je črna ena vaših najljubših barv, vam bo ta bluza zagotovo všeč. Na sprednji strani prikazuje res super vzorec, na bluzi pa je tudi del mreže. To je vsekakor ena najboljših bluz v kategoriji, oblikovalski vzorec bluze za neto sareje.

7. Svetlo modra oblikovalska mreža bluza za oblikovalce Sarees:

Oblikovalske bluze za neto sare7

Potrebujete nekaj oblikovalskih mrežastih bluz za vašo neto saree? To je zelo lepo in verjetno eno najbolj popolnih. Bluza bo šla z roko v roki z navadnim in preprostim mrežnim sareejem.

8. Roza oblikovalska bluza za neto sarees:

Oblikovalske bluze za neto sare8

Če iščete oblikovalske bluze za neto sare, bo to primerna za vašo priložnost. Ta posebna bluza prikazuje zelo lep in barvit vzorec na sprednji strani, rokavi pa so narejeni iz mrežastega materiala, ki daje nekaj podobnosti tudi sareeju.

9. Nazaj oblikovalska bluza iz čipke za neto sarees:

Oblikovalske bluze za neto sare9

Če želite kupiti oblikovalsko bluzo za neto sarees, je to zelo dober indijski tradicionalni ženski oblačilni predmet. Ta posebna bluza izstopa kot edinstvena od drugih modelov, o katerih smo že govorili, zaradi oblikovanja čipk. Ženske bodo navdušene nad tovrstnimi oblikovalskimi vzorci bluz, majhni zapleteni vzorci na koncu rokavov in srednjem delu bluze so prav tako privlačni..

10. Cvetlična roza oblikovalska bluza za jekleno sivo mrežico Saree:

Oblikovalske bluze za neto sare10

Brez dvoma je saree precej lepa. Enako privlačna je tudi bluza. Sprva bi lahko ženske dvomile o primerni kakovosti bluze s tem sareejem. Toda ta bluza se popolnoma ujema s sareejem in to je verjetno ena najboljših oblikovalskih bluz, ki jih lahko nosite s tem sareejem. Dizajnerska bluza je zelo privlačna in ljudje vas bodo občudovali, ker boste nosili to čudovito bluzo.

11. Nizko odrezana južnoindijska oblikovalska bluza za neto sarees:

Oblikovalske bluze za neto sare11

Če iščete oblikovalske bluze za neto sare, je to zelo dobra. Na hrbtu ima vzorec nizkega izreza, zaradi česar je zelo privlačen za vse ženske. Moški imajo raje ženske, ki nosijo tako privlačno bluzo, zaradi česar je ta bluza kot nalašč za šport na ljubkih indijskih zmenkih. Razen tega je tudi barva te bluze precej privlačna in edinstvena.

12. Najnovejša oblikovalska bluza za Net Sarees:

Oblikovalske bluze za neto sare12

Ta najnovejši oblikovalski izdelek bo primeren za vse neto mreže. Na hrbtni strani ima čipkast vzorec in lahko rečemo, da je to ena najboljših bluz za ženske, ki raje nosijo indijska oblačila.

13. Modra oblikovalska bluza za Net Saree:

Oblikovalske bluze za neto sare13

Oblikovalska modra bluza bo kot nalašč za rožnate mrežaste sareje. Ta bluza ima zelo lep vzorec skupaj s pametnim vzorcem nizkega vratu, kar je glavni razlog za privlačnost tega videza. Če želite ukrasti videz z oblačili indijskih žensk, bo to odlična izbira.

14. Rumeno -rdeča barvna oblikovalska bluza za Net Saree:

Oblikovalske bluze za neto sare14

To je zelo kul bluza, ki jo lahko nosite skupaj z vašo najljubšo mrežico. Ta oblikovalska bluza ima čudovit vzorec, zaradi česar je videti lepše kot karkoli zunaj.

15. Trendy Designer Bluza za Net Saree:

Oblikovalske bluze za neto sare15

Če imate neto saree podobne barve, kot je prikazano na sliki, potem lahko oblečete oblikovalsko bluzo iste barve z majhnimi vzorci na njej, kar lahko vidite le, če pozorno pogledate.

To je nekaj vrhunskih modelov na trgu, ki so primerni za oblikovalske modele bluz za neto sareje. Z lahkoto lahko sami izberete 1-2 in preverite, kako dobro pustite vtis na druge.