Saree je preprosto enodelno oblačilo, strateško ovito okoli vašega telesa, da tvori enodelno obleko. V današnji modifikaciji je včasih ta enodelna obleka lahko sestavljena iz dveh različnih kosov, toda ena stvar, ki je ostala nespremenjena za vedno in še več, je bila uporaba bluz na običajen dan, s katerimi si lahko povežete saree. Bluza je tisti kos s srednjim riffom, ki ga nosimo pod sareejem za podporo saree in tako kot različne vzorce in vzorce saree, lahko preprosto oblikujete tudi vzorce in vzorce bluze.

Lepi modeli bluz za Pattu Sarees s slikami:

Tukaj je nekaj najboljših modelov bluz, ki bi se dobro podali Pattu sarees s podobami, ki vas zagotovo navdihujejo.

1. Okrašeni kvadrati:

Okrašeni kvadrati

Celotna bluza je narejena iz najlepših okrašenih vzorcev. Osnovna barva bluze je svetlo pop -roza, a tisto, kar ukrade predstavo, je dizajn hrbta iz najbolj čutnih okraskov. Kamnoseštvo na kvadratih tvori bleščeči faktor bluze, ki se nadaljuje do rokava bluze. Mehki kvadrati so dodatno obdani z mehkimi rožnatimi tkaninami. To je eden od popolnih modelov bluz za pattu sarees, ki je primeren za vašo poroko.

2. Vsakodnevni anarkali:

Vsakdanji Anarkali

To je nekoliko vsakdanji videz brez predhodnih okraskov, ki sestavljajo telo bluze. Tudi brez kamena ali nakita, za vsakodnevno bluzo je to prava lepota. Barva bluze se prepleta z vermilijansko rdečo in smaragdno zeleno za hrbet. Znotraj je obsežen vzorec zlate niti. Ta vrsta bluze pattu saree preprosto odlično na vaš dan s svetlostjo.

3. Vezen videz:

Vezen pogled

Bluza na hrbtu prikazuje močan vezeninski vzorec. Odsek na hrbtu je narejen iz zavojev, na njegovem srednjem delu pa je čudovit tempelj. Lahka nit pritrdi obe rami, lepa bela pa stopnjuje smaragdno barvo. Obstaja tudi mehak zlati dizajn, ki se konča v čudoviti roži zadaj.

4. Okno Rajasthani:

Okno Rajasthani

Vsaka kultura ima svoje modele in svoje vzorce, tukaj pa je klasičen primer, kako lahko obliko Rajasthani spremenimo v čudovit barvit Azteški videz. Na hrbtni strani bluze je odprto okno, ki na hrbtni strani pritrdi kapljico vode. Bluza zadaj ima čudovito ogledalo z najboljšimi barvami, ki so združene v eno. To je eden izmed najbolj priljubljenih dizajnerskih bluz za pattu sarees z najnovejšo čudovito nitjo in kamnito obdelavo.

5. Nastavitev rebrne kletke:

Nastavitev rebrne kletke

To je čudovit vzorec hrbta za bluzo, kjer se zadnji del bluze konča v vzorcu z rebrasto mrežo. Na vogalih reza je težka kamnita obdelava in vzorec zaporedja. Ob črtah reza in celo vzdolž trakov prsnega koša so mehki vzorci iz okroglega kamna.

6. Cvetlična bluza:

Cvetlična bluza

Ta bluza ima najmanj vzorcev, vendar je to ena najlepših modelov bluz za pattu sarees. Telo bluze okoli prsnega koša je narejeno iz satena, vendar srednje črne barve, preostanek okoli meje in rokava pa ima čudovit cvetlični vzorec v rdeči in roza barvi.

7. Dragulji iz ribje luske:

Dragulji na ribji lestvici

Tudi na zadnji strani bluze je čudovita ribja luska z notranjim delovanjem zari in georgette. Bluza je lepo oblikovana z vodnimi kamnitimi deli, ki v smaragdnem videzu preprosto očarajo. Vsaka luska ali ribja luska je narejena iz dela zari. To je ena izmed najnovejših modelov bluze pattu saree v letošnjem letu 2018.

8. Cvetlična ekstravaganca:

Cvetlična ekstravaganca

Bluza je morda sprva videti preprosta in skromna, a ko pogledate zadaj, bi opazili čudovit cvetlični vzorec, pritrjen na preostali del bluze. Vzorec se začne od zatilja in nadaljuje v ekstravagantno rožo, dokler se ne shujša, da doseže konec.

9. Bluza z ovratnikom z enim ležajem:

Bluza z ovratnikom z enim ovratnikom

Fantastična v vrsti teh čudovitih modelov bluz iz pattuja je ta bluza brez ovratnika. Bluza, ki je povsod od zadaj in spredaj močno okrašena s kamnito in biserno obdelavo s čudovitim oknom na hrbtu, ki goli hrbet.

10. Črna magija:

Črna magija

Le dobro si oglejte privlačnost te bluze. To je zagotovo eden najboljših modelov bluz iz pattuja, ki jih lahko nosite s pattu sareejem. Na njem je vzorec nič. Tako je! To je navadna bluza, a kljub temu z nevtralno barvo izgleda precej neverjetno in jo je mogoče zelo dobro obleči z zeleno obarvano patree saree. Če iščete nekaj privlačnega, zaradi česar ne bi izgledali kot popoln šov, bo to ena najboljših bluz za patre sarees. Lahko se igra na različnih prireditvah, kot so poroke in prazniki.

11. Zlata bluza privlačnost:

Privlačnost zlate bluze

To je eden najboljših preprostih modelov bluz v zlati barvi za patre sarees, ki jih lahko kadar koli nosite. Je praznična bluza in bo primerna za ženske, ki imajo dobro višino. Privlačen pogled na obrobnem delu saree se ujema z spodnjim delom rokavov in tako lahko rečete, da bo ta bluza kot nalašč za sare s temi vzorci na njih. Celotna barva bluze je tako privlačna, da se bo v barvo zaljubil skoraj vsak. Delo na bluzi kaže ljubezen in naklonjenost in je ena najboljših bluz pattu saree, ki jih lahko kdaj uporabite.

12. Fantazija nizke bluze:

Fantazija z nizko bluzo

Ta nizko izrezana preprosta črna bluza je še ena dobra bluza za rdeče patre sarees tam zunaj. Ta bluza izgleda popolnoma kul tudi za ženske srednjih let in mlade ženske. Uporablja se lahko kot bluza za zabave in bo primerna za ženske, ki radi modnosti razkrijejo zgornji del telesa. Lahko bi rekli, da je ena izmed najlepših oblikovalskih bluz za pattu sarees, ki bo z roko v roki z elegantnim videzom. Če iščete nekaj novega in privlačnega v tej kategoriji, potem bo ta bluza zagotovo opravila svoje delo.

13. Rdeča atrakcija za celoten vrat:

Rdeča atrakcija za celoten vrat

Ta bluza s polnim vratom ima lepo rdečo barvo in privlačen in edinstven dizajn na zgornjem delu vratu. Primeren bo za kremno barvo ali patu saree zlate barve. Uporablja se lahko tudi kot poročna bluza in bo tudi dobra poročna. Še enkrat, če se boste udeležili zabave, bo to ena najboljših bluz.

14. Barvita oblika:

Barvita oblika

Ta poseben dizajn bluze za športe pattu saree je več kot ene barve in lahko rečemo, da je ena najprivlačnejših oblikovalskih bluz za pattu saree, ki si jih boste lahko ogledali v tej sezoni. Barve so v tem indijskem ženskem oblačilu tako natančno prikazane, da si jih bo vsaka ženska zelo želela nositi.

15. Poročni sijaj:

Poročni sijaj

Tukaj imamo eno najlepših poročnih bluz pattu sarees z delovnimi modeli vseh časov. To je bilo narejeno z rožnato barvo, ki je osnovna barva. Na tem je bilo narejenih veliko majhnih privlačnih zlatih vzorcev, ki so kot češnja na torti.

To so najbolj izbrane tiste, ki zadevajo modele bluze pattu saree. Poznali boste modele, ki jih lahko izberete, če resnično želite izstopati iz množice.