Ni treba posebej poudarjati, da so sarees najbolj priljubljene v Indiji. Z bogatimi mejami in zari dela vam omogočajo, da izgledate kot milijon dolarjev. Od porok do vsakodnevnih nošenj in celo tradicionalnih priložnosti ni ničesar, kar bi ustavilo čudovitost indijskih sarejev. Ko ste že pri tem, bi morali priznati pomen bluze enako, saj boste s čudovito ujemajočo se bluzo še bolj izstopali. Torej, zdaj, ko govorimo o tem, tukaj je nekaj najboljših saree bluz z obrobami, ki jih lahko oblečete, da boste danes v koraku z modnimi spodbudami.

1. Floral Violet Floral Beads Bluza:

Floral Violet Floral Beads Bluza

S svetlo zlato obrobo bo ta vijolična bluza že od vsega začetka pritegnila vašo pozornost. Idealna za ženske s svetlim tonom kože, jim bo ta bluza ustrezala skupaj s svetlimi barvami

2. Oblikovanje čipkaste obrobe:

Oblikovanje obrob čipke

Za oblikovanje bluze z vratom z obrobami je to pametna poteza, če se tako odločite. Upoštevajte, kako ena sama čipka doda čar in naredi bluzo še lepšo.

3. Zari bluza s srebrno obrobo:

Bluza Zari s srebrnim robom

Tu je bluza v bistvu ohranila zelo vpadljiv videz s kamnoseštvom in vezenino. Zdi se bolj kot natrpan motiv, vendar se je vse skupaj na koncu združilo zaradi celotne srebrne obrobe. Rdeča in srebrna se tukaj zelo dobro povežeta in naredita bluzo še bolj elegantno.

4. Enostavna rdeča in zlata bluza:

Preprosta rdeča in zlata bluza

Klasična bluza iz lookbooka indijskih modelov bluz, ta bluza tukaj ima okvir z majhnimi zlatimi cvetovi povsod, medtem ko ima na bluzi vratu navadno zlato čipko.

5. Čista bluza z obrobo:

Prosojna bluza z obrobo

Kdo je rekel, da prosojne bluze ne morejo pretresati celotnega modela vratu z obrobami? Oglejte si tole. Rumena in osnovna, edina stvar, ki vam preprečuje, da bi se pomaknili na naslednjo zasnovo, je lepa kamnita zlata obroba. Bluza na koncu pride skupaj z vrvico in dopolni videz.

6. Vijolična bluza z vratom s čipko iz kamna:

Vijolična bluza z vratom s čipko iz kamna

Bluza, ki jo vidite tukaj, ima obliko vratu čolna z lepo zapleteno kamnito obdelavo. V najboljšem primeru bluza brez hrbta, je čudovita izbira za sodobno nevesto za njen sprejem. Zadnji del bluze je v celoti z bleščicami in kamenjami, na sprednji strani pa je povsod drobna kamnita opeka, s katero se lahko pohvalite.

7. Črno -bela bluza:

Črno -bela bluza

Ta bluza tukaj ima veliko smisla, da je predstavljena na tej najnovejši bluzi z obrobami. Z obleko iz perlic in dvema vrvicama, ki bluzo držijo na mestu, je ta oblika zelo prodajna na modnem trgu in jo morate imeti na svojem seznamu.

8. Zlata bluza z rožnatimi obrobami:

Zlata bluza z rožnatimi obrobami

Naslednja bluza na seznamu je ta rožnata s čipkami z všitimi zlatimi kamni. Upoštevajte, da je zgornji niz skupaj z nizom latkanov, s čimer boste zagotovili vso pozornost bluzi. Takšno bluzo oblecite ob priložnostih, kot sta poroka ali vabila sangeet.

9. Bluza s srebrno obrobo:

Bluza s srebrno obrobo

Bluze, ki jih vidite tukaj, sta dve, obe obrobljeni s sijajno srebrno tanko čipko. Oba modela sta različna, en globok vrat in drugi osnovni, vendar srebrna obroba zagotavlja popoln videz bluze.

10. Zlata obroba bluze z ročnimi latkanci:

Bluza z zlato obrobo z ročnimi latkanci

Oblika obrobe bluze je za to zlata, enake barve kot bluza. To bluzi ne daje le zelo preprostega videza, temveč tudi skrbi, da je saree v središču zanimanja. Poleg tega so ročni latkani okoli, kar ohranja bluzo rezervirano za preproste družinske dogodke.

11. Zlata poročna bluza s čipkami:

Poročna bluza z zlatim vezanjem

To bluzo lahko najbolje nosite za poročna vabila skupaj z bluzo z zlato obrobo ali vijolično bluzo iste barve. Zelo dobro lahko opazite, kako se barve med seboj dopolnjujejo.

12. Rdeča bluza z rdečo in črno obrobo:

Rdeča bluza z rdečo in črno obrobo

Po eni strani je idealna bluza za svilene ali bombažne sare, lahko pa jo nosite tudi za redno nošenje, saj izbrana saree ni pretežka pri vezenju.

13. Rdeča bluza z zlato obrobo:

Rdeča bluza z zlato obrobo

Bluza je iz sijajnega svilenega materiala elegantna in pripravljena za nošenje za preproste priložnosti. Zlata čipka, kot vidite, je odločilni dejavnik in še bolj dodaja lepoto vezenju s kamnitimi vzorci.

14. Zelena bluza z rumeno oker mejo:

Zelena bluza z rumeno oker mejo

Ta zadnji vrat z bluzo z obrobo je pogost v južni Indiji, zdaj pa je prevzel garderobo skoraj vseh žensk, ki so raje preproste.

15. Zlata in vijolična izmenična obroba bluze:

Zlata in vijolična obroba za izmenično bluzo

Poglejte čipko, ki je videti kot obroba z izmeničnim zaporedjem zlate in vijolične barve. Ko že govorimo o tem, so obrobe bluze v trendu in še naprej rastejo na indijskem trgu z vsakim novim oblikovalcem, ki je pripravljen eksperimentirati z njim. Tale je dober primer in zaključuje seznam.

Več kot pogosto je videti, da ženske ne upoštevajo kakovosti bluze in se namesto tega odločijo nositi le drage sare. Opozoriti je treba, da s tem ne le zmanjšajo celotno lepoto sareeja samega sebe, ampak tudi pokvarijo celoten videz. Dame, izberite dobro bluzo, da podprete dobro modno delo, ki ste ga opravljali doslej. Čeprav so te obrobljene bluze lahko drage, boste kmalu videli, da so popolnoma vredne cene, ki jo plačate.