Svilene sare je pogosto treba polepšati z obleko v popolno oblikovalsko bluzo. Takih bluz je veliko in zato je izbira prave grozljiv postopek. Zato so bile v tem članku te bluze uvrščene v ožji izbor med 15 najboljših. To so tudi nekateri izmed najbolj priljubljenih modelov bluz za svilene sare za ženske za različne priložnosti.

Oblikovalske bluze za svilene sarees:

Tu so najboljši modeli oblikovalskih bluz za svilene sare s slikami.

1. Rdeča oblikovalska bluza za svileno saree:

Rdeča oblikovalska bluza za Silk Saree

To je verjetno ena najlepših oblikovanj bluz za svilene sare. Bluza ima res preprosto in privlačno teksturo. Ko nekdo nosi to bluzo s sareejem, bo videti popolnoma božansko.

2. Poročna bluza za svileno saree:

Poročna bluza za svileno saree

Ko imaš čudovito svileno saree, potem potrebuješ tudi lepo bluzo. Ko gre za oblikovalske bluze za svilene sare, so vzorci popolnoma edinstveni in profesionalni oblikovalci poskušajo ponuditi nekaj, česar doslej še nismo videli. Glede na privlačnost te bluze lahko rečemo, da je to zagotovo ena najboljših oblikovalskih bluz za svilene sare.

3. Bela oblikovalska bluza:

Bela oblikovalska bluza

Če za svoje svilene sare potrebujete oblikovalsko bluzo, bo to za vas zelo dobro. Bluza je nekakšna bluza s kitajskim ovratnikom z visokim izrezom in to je eden glavnih razlogov za privlačnost te bluze. Primeren bo za nošenje s skoraj vsemi svetlimi sareji.

4. Bela oblikovalska bluza za svileno saree:

Bela oblikovalska bluza za svileno saree

Iščete belo bluzo za vaš svileni saree? Tukaj je res lepa bluza, ki ima tudi srčkan vzorec. Bluza ima cvetlični vzorec na rokavih in ob svetlobi zasije v zlati barvi. Če želite videti čudovito v indijskih ženskih oblačilih, vam bo ta saree pomagala uresničiti te sanje.

5. Oblikovalska bluza s polnimi rokavi za svilene sare:

Dizajnerska bluza s polnimi rokavi za svilene sare

Iščete čudovito svileno saree? No, tudi bluzo boste potrebovali, kajne? Tukaj je čudovita bluza, ki bo prišla skupaj s svilenim sareejem skoraj enake barve, ki ga nosi tamilska lepotica na tej sliki.

6. Lepa roza oblikovalska bluza za svilene sarees:

Lepa roza oblikovalska bluza za svilene sarees

Potrebujete dobro oblikovalsko bluzo za svileno saree? Poglej tole. Ali ni to ena najboljših stvari, ki jih lahko oblečete? To prikazuje res čudovit dizajn in majhni vzorci na njem so prav tako privlačni. Če iščete dobro oblikovalsko bluzo za svilene sare, je to morda ena najboljših stvari za vas.

7. Svetleča oblikovalska bluza za sijočo svileno saree:

Sijajna oblikovalska bluza za sijočo svileno saree

Če želite blesteti na poročnem dogodku ali ob verski priložnosti, vam je ta bluza na voljo. Ta posebna bluza je nedvomno ena najlepših bluz vseh časov. Prikazuje res kul vzorec skupaj s privlačno barvo.

8. Rdeča oblikovalska bluza:

Rdeča oblikovalska bluza

Če se odločite za bele svilene sare, potem športite nekaj svetlejšega od sivih ali preprostih belih bluz. Zakaj ne bi nosili rdeče bluze z oblikovalskimi sareesi? Ta posebna oblikovalska bluza izgleda zelo mikavno z belo svileno saree in naredi saree še bolj privlačno.

9. Črna bluza za svilene saree:

Črna bluza za svilene sare

Če ste zaljubljeni v črno, bo to nekaj, kar lahko saree polepša, namesto da bi zmanjšalo svetel videz. To je ena izmed najlepših oblikovanj bluz za svilene sare, ki si jih ženska sploh lahko zamisli. Zasnova te bluze je popolna in skoraj vsakim ženskam se bo zdela ta bluza primerna.

10. Črna svilena bluza s polnimi rokavi in ​​s polnim vratom:

Črna svilena bluza s polnimi rokavi in ​​s polnim vratom

To je popolna oblikovalska bluza za črne svilene sare. Bluza ima čudovit dizajn na zgornjem delu vratu. To je eden najlepših modelov, ki ste ga verjetno videli. Bluza ima tudi nekaj dela proti koncu rokavov. Prav dobro bo videti tudi s kakršnimi koli svetlimi sareji. Lahko se igra tudi na zabavah ali ob praznikih. Boste hvaležni, da nosite to bluzo.

11. Roza bluza za svilene sarees:

Roza bluza za svilene sarees

Če potrebujete dostojno svileno saree, potem je to res kul dizajn. Ima zelo privlačno cvetlično strukturo, narejeno s pomočjo nadarjenih rok. Roza barva zbledi na srednjem delu hrbta, kjer je glavna privlačna lastnost te bluze.

12. Tradicionalna oblikovalska bluza za svilene sarees:

Tradicionalna oblikovalska bluza za svilene sarees

Potrebujete nekaj svilenih saree Designer bluz? To je eden najboljših za vas. Ima zelo privlačen dizajn, ki ukrade vse poglede. Morda je ena najboljših indijskih saree bluz, ki jih lahko ženska nosi in pokaže. V trenutku, ko oblečete to bluzo, boste videti kot popolna indijska diva.

13. Črna, zlata in zelena bluza:

Oblikovanje črne, zlate in zelene bluze

Potrebujete svilene bluze? To je res čudovit dizajn bluze, ki bo šel z roko v roki s svilenimi sareji. Zasnova bo navdušila vsakogar. Lahko izgledate popolnoma edinstveno, če nosite to bluzo s primernim svilenim sareejem.

14. Večbarvna bluza za svileno saree:

Večbarvna bluza za svileno saree

Zaradi različnih barv je bluza videti zelo privlačna. Ta bluza ima res kul vzorec na sprednjem delu in na rokavu. Zasnova je tako privlačna, da bodo ženske, ki nosijo zahodna oblačila skozi vse leto, z veseljem nosile to bluzo.

15. Najnovejša oblikovalska bluza:

Najnovejša oblikovalska bluza

Zaradi tega zlatega dela na prozorni bluzi je videti lepše kot karkoli zunaj. Bluza je brez rokavov in zato je hkrati zelo udobna in elegantna. S popolno saree bo ta bluza naredila žensko popolnoma božansko.

Večina teh bluz ima kontrastne barve v primerjavi s sareji in ima tudi priloge. Če iščete nekaj, kar ustreza vašim zimzelenim svilenim sarejem, je to pravi kraj. Tukaj so za vašo pomoč omenjeni nekateri najnovejši modeli bluz za svilene sare.