Če želite biti v tej sezoni v trendu, potem lahko rečemo, da so bluze s halterjem kot nalašč za vas. Te bluze imajo čudovit dizajn in so tudi zelo udobne in kaj lahko ženska zahteva, ko želi ostati sproščena v svojih trendovskih oblačilih. Te bluze lahko enostavno nosite in lahko rečemo, da so primerne za vsakogar. V tem članku bomo razpravljali o nekaterih prekleto lepih modelih bluz s halterjem, ki vas bodo navdušile.

Različni in najnovejši modeli bluz z vratom s slikami:

Oglejmo si najboljše modele bluz s halterjem za vsako priložnost.

1. Rdeča in črna bluza za vrat z oblikovalcem:

Oblikovanje bluz z zadrgo na vratu1

Po mnenju oblikovalca in stilistov je to najboljša zasnova bluze z zadrgo. Bluze z edinstveno barvo na straneh so še bolj privlačne in ta poseben izdelek je bil narejen na podlagi te zasnove, ki je tudi ena glavnih atrakcij te bluze. Modeli na tej bluzi so prav tako privlačni in prav to vas bo pritegnilo k tej bluzi. Z rdečo saree bo ta bluza zasijala kot diamant. Skoraj vse ženske lahko nosijo to bluzo. Primeren je za ženske vseh starosti, zelo udoben pa bo tudi za nošenje.

2. Južnoindijska oblikovalska Halter bluza:

Sidro Anasuya Hot Saree Stills na DK Bose Audio Launch

Če iščete dostojno oblikovalsko bluzo s halterjem, bo ta, upajmo, opravila svoje delo. Ima enega najlepših oblikovalskih modelov vratu. Bluza na halterju izgleda zelo lepo tudi spredaj in ob straneh. Zasnova bo videti še lepša s svetlo saree, kot je ta na tej sliki. Zagotovo je ena tistih bluz, zaradi katerih bo navadna saree videti božansko.

3. Bluza z vratom Celebrity Designer:

bluza z zadrgo na vratu

Če za šport na dogodku potrebujete lepo ohlapno bluzo z zadrgo, potem si jo oglejte dobro. Ali ni to ena najlepših bluz, kar ste jih kdaj videli? Bluza gre z roko v roki s sareejem in naredi indijsko lepoto še bolj privlačno. Če nosite to bluzo s sareejem podobne barve, kot jo na tej sliki nosi Aishwarya Bachchan, boste lahko tudi dobili videz slavne osebe. Bluza bo kot nalašč za nošenje na zabavi ali družinskem dogodku. Je tako udoben, da ga ženske raje nosijo kjer koli.

4. Zlata dekoracija vratu:

Modeli bluz z zadrgo na vratu4

To je odlična bluza z privlačnim dizajnom vratu, ki je verjetno še niste videli. Te oblike vratu se imenujejo zasnove vratov. Zlata privlačnost te bluze jo uvršča med najboljše bluze oblikovalca bluz. Bluzo lahko nosite s sijajno ali sijočo saree in jo oblečete skoraj ob vseh praznikih. Čeprav izgleda nekoliko pretirano, bo ta oblikovalska oblačila primerna za ženske vseh starosti.

5. Črna bluza z vratom:

Modeli bluz z zadrgo na vratu5

V primeru, da potrebujete bluzo z zadrgo, bo to prava izbira za vas. Ima profesionalno črno barvo in ga lahko nosite s črno saree ali celo belo na korporativnih dogodkih. Zaradi nevtralne barve bluze je še bolj privlačna za ženske.

6. Bela bluza z vratom:

Modeli bluz z zadrgo na vratu6

To je verjetno eden najlepših modelov bluz s halterjem. Na vratu prikazuje odličen dizajn, privlačen vzorec bluze pa ženske vedno sanja, da bi nosile ta oblačilo.

7. Sijajna bluza na vratu:

Modeli bluz z zadrgo na vratu7

Če potrebujete oblikovalsko bluzo, bo to ena najboljših. Po celotni bluzi ima privlačen vzorec. Sijajna privlačnost bluze bo primerna za vse praznične priložnosti, Indijanke pa jo bodo lahko športile z največjim ponosom.

8. Bluza z vratom za suhe ženske:

Modeli bluz z zadrgo na vratu8

Suhe ženske imajo pogosto težave z vgradnjo v bluze. Vendar pa ta poseben prihaja z očarljivim vzorcem, vratovi pa so tudi precej dobro okrašeni s pametnim dizajnom.

9. Rjava in zlata oblikovalska bluza:

Modeli bluz z zadrgo na vratu9

Ta bluza ima izjemen vzorec na rjavi osnovni tkanini na prsnem košu in zlati barvni trakovi ob straneh dodajo oblikovalski pridih temu kosu bluze. Če ste pripravljeni s svojim navadnim sareejem nositi najboljši oblikovalec bluze, potem bo to odlična bluza za ta namen.

10. Zelena bluza z vratom:

Modeli bluz z zadrgo na vratu10

Ta poseben kos bluze ima edini namen navdušiti ljudi. Zasnova na prsih je glavna atrakcija tega videza. To bluzo lahko nosite ob praznikih.

11. Črna tradicionalna halter vratna oblika:

Modeli bluz z zadrgo na vratu11

Ta bluza ima spredaj tradicionalno obliko, ki bo pritegnila poglede ljudi. Zaradi različnih barvitih modelov je ena najlepših kosov bluze.

12. Bluza z ogrlico Malaika Arora Collection:

Oblikovanje bluz z zadrgo na vratu12

Ta poseben dizajn halter vratu prihaja iz kolekcije slavnih. Ima lepo zeleno barvo, ki prinaša praznično vzdušje.

13. Bleščeča bluza za oblikovanje vratu:

Modeli bluz z zadrgo na vratu13

To je še ena oblikovalska bluza z zadrgo, ki vam bo dala videz slavne osebe. Ima super videz, narejen po celotni bluzi, svetleči trakovi pa so verjetno eden najboljših videzov te bluze.

14. Črna modna bluza za navadne sarees:

Modeli bluz z zadrgo na vratu14

To je ena izmed najlepših oblikovalskih bluz, ki prinašajo oblikovalski pridih in ima spredaj zelo privlačen vzorec, kar je tudi glavna atrakcija tega videza.

15. Indijska bluza z zadrgo na vratu z bele strani:

Modeli bluz z zadrgo na vratu15

To je še ena belo obarvana bluza z vratom, ki izgleda odlično od zadaj s trakovi na vratu.