Najprej, ko govorimo o neto sarejih, natančno veste, kako občutljivi so. Ne želite, da izgubijo vrvico tukaj ali kamnijo zaradi vaših kljukic za bluzo. Ne glede na to, kako starodavna ali datirana je saree, sare nikoli ne bodo izšle iz mode. Saree je brezčasna in klasična tradicionalna obleka. Ta čudovita obleka popolnoma okrasi telo vsake Indijanke. Lahko se nosi kjerkoli. Obstajajo različne vrste sarejev, vendar je neto saree spet v središču pozornosti z več oblikami in izgleda popolnoma osupljivo.

Torej, zdaj, ko ste sami opravili nakup in iščete najboljše bluze za vašo saree, kako bi vam pomagali pri odločitvi za eno? Beri naprej.

Katalog lepih bluznih vratov za Net Sarees s slikami:

Oblikovanje vratu igra enako pomembno vlogo pri lepljenju žensk. Oglejte si najnovejše modele bluz za neto sare, ki smo jih zbrali za vas.

1. Modra in zlata bluza:

Modra in zlata bluza za Net Saree

Ta bluza vam bo najbolj ustrezala, če iščete modro modro barvo vratnega sareeja. Za povrh je bluza navadna, zato vsa pozornost ostane ob dovršenem pallu izbrane saree. V idealnem primeru ga lahko nosite za vsako preprosto priložnost.

2. Čista bluza z rokavi:

Oblikovanje bluze s čistimi rokavi za Net Saree

Ko se saree sam hvali s prosojnimi oblačili, zakaj tudi oblikovanje bluze ne more slediti temu tragu! Oblačila za bluzo so bombažna in navadna, toda rokavi so iz iste barve, prozorne navadne čipke. Nosite ga v plavajočem slogu in ne potrebujete več dodatkov, ki bi dopolnjevali vaš videz. Ta najnovejša mrežasta bluza bi lahko bila idealna obleka za zabavo.

3. Bluza z obrobo:

Bluza z obrobo za Net Saree

Ta bluza je enake barve kot saree, toda zaradi česar je videti tako neverjetno, je srebrna obroba, ki je strateško postavljena na potaknjencih bluze. To je ponavadi drzna poteza in če ste prepričani, da vam saree ne pokriva prsi, jo lahko poskusite!

4. Navadna enobarvna bluza:

Navadna enobarvna bluza za Net Saree

Ko nameravate nositi saree, ki ima povsod vezenine, ne želite, da se vaša oblika bluze prekriva s kamnito obdelavo na vašem sareeju. Ta izbira v takih primerih pride prav. Ta mrežasti vzorec bluze je zelo preprost in enobarven, zato je idealen za preproste priložnosti. Preizkusite lahko tudi različne vzorce vratu in prilagodite izbiro po svojem okusu.

5. Bluza za vezenje na enem ramenu:

Bluza za vezenje z enim ramenom za Net Saree

Ramo, ki drži saree, vidimo tukaj s stvarmi s pol rokavom. Bluza je edinstvena in visok vrat ima čudovit okvir iste oblike, ki pokriva preostanek bluze. Ta najnovejša mrežasta bluza je resnično ustvarjalna in jo boste morda želeli obleči za zabavo. Nosite to v stilu. Če želite to pravico nositi in nositi, potrebujete le nekaj samozavesti. Preizkusite lahko tudi nekaj edinstvenih modelov za vzorec vratu.

6. Puff bluza za eno ramo:

Oblikovanje bluze z enim ramenom za Net Saree

Ravno ko ste mislili, da napihnjene bluze niso v modi, tukaj je ena, ki dokazuje, da se motite. To je navadna bluza, ki bo videti dobro z ujemajočo se črno saree ali belo mrežo. Ta oblika bluze za mrežasti saree se bo dobro podala vsak dan. Puff bluze poskrbijo, da izgledajo preprosto, hkrati pa vašemu oblačenju dodajo subtilen slog. Črna mrežasta bluza se bo odlično podala k kateri koli drugi saree temne barve.

7. Cvetlična bluza s polnimi rokavi z visokim vratom:

Cvetlična bluza s polnimi rokavi z visokim vratom za Net Saree

Modeli bluz s polnimi rokavi za neto sare so vedno neverjetni. Vrat bluze, ki ga vidite tukaj, je zlato obrobljen, preostanek bluze, vključno s polnimi rokavi, pa ima čudovit cvetlični bleščice, ki se odlično podajo k vsakemu črnemu sareeju z obrobo, mrežaste sare pa so videti bolje, kot vidite tukaj. Bluza se bo ujemala tudi z vezeno saree, tisto, ki je po možnosti barvita. Morda boste želeli preizkusiti polno roko ali pa iti za pol rokava.

8. Oranžna bluza z vratom:

Oranžna bluza z izrezom za Net Saree

Bluza za neto sare, ki jo vidite tukaj, je oranžni vrat, ki izgleda še bolje s to mrežico s pikami. Torej, če ste pripravljeni za eksperimentiranje, bi bilo to najbolje. Preizkusite to najnovejšo obliko bluze z barvito saree. Bluza je v idealnem primeru brez rokavov in bo videti dobro za poroko ali zabavo.

9. Net saree bluza zunaj ramen:

Oblika iz saree bluze brez ramen

Še ena drugačna na seznamu, če niste bili dovolj drzni glede svojega neto sareeja, lahko dodate še eno zarezo, tako da se odmaknete od kraja dogodka. Ta mrežasta saree bluza se bo odlično podala k kateri koli vrsti saree in barvi. Tu je bluza brez rokavov idealna izbira. Vključite lahko tudi nekaj dela na telesu bluze.

10. Bluza z visokim ovratnikom za Net Saree:

Zasnova bluze z visokim ovratnikom za Net Saree

Visok ovratnik v kombinaciji s polnimi rokavi je videti prav čudovito. Visok ovratnik daje slogu določeno eleganco. Poskusite z zaprtim ramenom. Ko to storite, se prepričajte, da ima bluza popoln dizajn. Pojdite na tričetrtinski rokav z drugačno obrobo na rokah. Za to?

11. Bluza brez ramen za Net Saree:

Oblikovanje bluze brez ramen za Net Saree

Vzorec bluze brez ramen daje zelo eleganten in čudovit videz. Vezenje na zgornjem delu bluze jo naredi bolj edinstveno in popolno. Mrežna saree bluza brez ramen je do popolnosti zašita. Preizkusite vrsto del na bluzi. Zrcalno delo za bluzo bo idealna izbira, tako da lepo sije skozi mrežo saree.

12. Net bluza brez hrbta za Net Saree:

Mrežna bluza brez hrbta za Net Saree

Si želite bluzo brez hrbta? No, s to obliko bluze s polnimi rokavi za mrežico saree jo lahko dejansko razkačete. Ta oblika bluze z zadrgo za saree je nov trend in bo dobro videti z vašo saree. Dodate ga lahko z elegantnimi vozli zadaj in poljubno dekoracijo, če želite.

13. Bluza z vratom za Net Saree:

Sladka vratna bluza za Net Saree

Ljubka bluza je tista, ki daje zelo kraljevski videz vratu za mrežaste sarees. Na tej bluzi se vezenje izvaja z različnimi materiali, kot so vezenje iz čipk, težki zari, zardosi itd. Polepša in daje zelo graciozen videz in izgleda lepo.

14. Oblika mrežaste bluze z vratom čolna za Net Saree:

Oblikovanje mrežaste bluze z vratom čolna za Net Saree

Morali bi se odločiti za modele vratu iz neto saree bluze. Ta oblika bluze iz mreže za saree izgleda zelo lepa. Vzorci so lahko vezenine ali patchwork. Čipke, ki se ujemajo s sareejem, lahko uporabite na robovih koncev bluze. Lahko je polnih rokavov, pol rokavov ali brez rokavov. Gumbi v mrežasti bluzi so na zadnji strani, saj so mrežaste sare ponavadi nekoliko pregledne. Vrat čolna je nov najljubši vzorec v mestu. Kakšen boljši način za ujemanje tega vzorca bluze za vašo neto saree?

15. Kitajska bluza z ovratnikom za Net Saree:

Kitajska bluza z ovratnikom za Net Saree

V tem stilu bluze je na bluzi majhen ovratnik s čipko in cevmi. Na obrobo ovratnika in celoten izrez lahko dodate drugačno vrsto čipke, da boste videti še posebej dobro. Kitajska bluza z ovratnikom je zelo lepa in elegantna oblika bluze. Ujemi to polovico mrežaste bluze z nekaj uhani.

16. Bluza z izrezom za Net Saree:

Oblikovanje bluze z izrezom za Net Saree

Ko govorimo o mrežastih saree bluzah, je bluza s halterjem prefinjena bluza v Bollywoodu. V bluzi z zadrgo je udobno, da se razmetava s kožo in rokami. Bolj glamurozno bo videti, če bodo lasje vezani in usklajeni z ustreznim uhanom.

17. Oblikovanje okroglega in kvadratnega vratu:

Oblikovanje okroglega in kvadratnega vratu