Tradicionalne južne poroke se večinoma pojavljajo z ženskami v polni južnoindijski obleki. Bonton južnoindijske mode je po svojem oblačenju podoben zlatemu svetu. Poleg težkega nakita obstajajo odtenki sare, ki imajo skoraj zlati pridih, bluze pa imajo tudi veliko zlatih del v okrasjih in modelih.

Dizajnerske južnoindijske bluze so težke iz svile in bombaža in lepo vezene z zlatimi nitmi. Če želite razumeti južnoindijski tradicionalni videz, morate združiti veliko stvari, da bodo videti dinamično kot južnoindijske neveste. Čudovit nakit na komolcu in vratu glave izgleda čudovito s prelivom. Indijski občutek domačih oblek, na indijskih ženskah izgleda neverjetno. Tudi tuje dame so občudovale videz tradicionalne indijske bluze iz saree.

Oblikovalske modne bluze v južnoindijskem slogu:

Lahko vam naštejemo nekaj najboljših zbirk oblikovalskih južnoindijskih bluz, ki jih lahko prišijete za južnoindijske sareje.

1. Delo na bluzi z rokavi:

južnoindijska bluza

Saree bluza do komolcev v celoti okrašena z diamanti in zlatimi nitmi izgleda čudovito. Južnoindijska modna saree bluza neverjetno prinaša najboljše v ženski obleki. Kontrastna saree povečuje lepoto kombinacije. Večbarvna kombinacija roza rumene in zelene bo dala čudovito podobo in videz. Medtem ko zlate pike z pikami na sareeju povsod dajejo oblikovalcu težek videz.

2. Južnoindijska bluza s puff rokavi:

Južnoindijska bluza s puff rokavi

Puhasti rokavi na južnoindijskih saree bluzah izgledajo neverjetno. Temno modra zlata brošetna bluza s kontrastno zlato osenčeno rjavo saree bo videti fantastično. Puff rokavi in ​​debela obroba na rokavih bodo oblikovalskemu izgledu. Na splošno so navadne zlate obrobe večinoma vidne v južnoindijskih sarejih. Toda mešanica modelov in okraskov je vidna tudi v večini oblikovalskih sare.

3. Delovna bluza iz južnoindijskega kroja:

Delovna bluza iz južnoindijskega kroja

Južnoindijske oblikovalske bluze so lahko oblikovane tudi z izrezano zlato obrobo. Lepo oblikovanje tradicionalnih motivov izgleda neverjetno na izrezu in rokavih. Temna barva sareeja z rezano zlato obrobljeno saree je odlična kombinacija. Roza barva izgleda neverjetno z zlatim delom. Zlata in kremna sredinska potiskana saree bo oblikovalski poročni zbirki.

4. Južnoindijska delovna bluza z zlatim navojem:

Južnoindijska delovna bluza z zlatim navojem

Sukanci o modelih bluz iz saree v južni Indiji. Kontrastna barva, kot je listno zelena z zlato saree, je moden kos sareeja. Delo z nitmi na rokavih in obrobi vratu tvori tradicionalne simbole, kot sta baju band ali teeka na rokavih, ki oblikujejo drugače. Zelena in rdeča veljata za najboljši barvi za žensko, ki je videti poročena in z ljubeznijo svojega moža. Tradicionalne svete barve rdeča in zelena so nujne na vsaki indijski poroki.

5. Južnoindijska bluza s težkimi vezenimi rokavi:

Južnoindijska bluza s težkimi vezenimi rokavi

Težko vezenje na rokavih južnoindijskih saree bluz ima bogat in edinstven dizajn. Preostala dela z diamanti ali dela zari in celo dela zardoshi so dobro znana in se pogosto uporabljajo za oblikovanje bluz na južnih porokah. Kombinacija roza in oranžne barve je najbolj modna kombinacija v današnji modi. Ščepec zlata v celotnem sareeju daje dinamičen videz.

6. Južnoindijska bluza za okrogel vrat:

Oblikovalska južnoindijska bluza z okroglim vratom

Modeli bluz z zadnjim vratom v južni Indiji imajo različne in različne modele, ki osvojijo srca mnogih. Okrogel vrat na hrbtu, okrašen z bleščicami in diamanti ter zardoshi, izgleda neverjetno in težko obliko za poročne slovesnosti.

7. Južnoindijska bluza v obliki kvadrata:

Bluza v obliki južnega indijskega kvadrata

Južnoindijska rumena saree ima svoj glamurozen in tradicionalen pomen. Zlati pridih meja in slog nošenja saree spominjata na indijsko tradicijo. Kvadratni vrat na hrbtu in sprednji strani bluze je lahko oblikovalski šiv na južnoindijsko oblikovalsko bluzo z zadnjim vratom.

8. Južnoindijska bluza s tremi, četrtimi rokavi:

Navadna južnoindijska bluza s tremi rokavi s četrtim rokavom

Dolgi tanki rokavi v treh četrtih rokavih izgledajo izjemno, južnoindijska saree bluza pa izgleda neverjetno. Zlato osenčena rožnata obroba naredi vaš preliv glamurozen videz. Nekatere ženske raje nosijo bluze s polno obleko, da bi videz prinesel čuridarski učinek.

9. Južnoindijska bluza s kratkimi rokavi Brochette:

Južnoindijska bluza s kratkimi rokavi Brochette

Bluza z brošami je najbolj priljubljena z mešanico in se ujema z južnoindijskimi saree bluzami. Roza bluza s kratkimi rokavi z ovratnikom izgleda neverjetno. Obleka z visokim ovratnikom v južnoindijskem bontonu izgleda izjemno.

10. Oranžna roza bluza Kancheepuram Saree:

Oranžna roza bluza Kancheepuram Saree

Roza-oranžna bluza iz južne indijske svilene saree je danes priljubljena za modno modo. Svilena tkanina sije z glamurjem. Debela zlata obroba izgleda tudi neverjetno z navadno barvo na preostalem delu bluze.

11. Kanjivaram široka meja bluza:

Bluza Kanjivaram s širokimi mejami

Tkanina kanjivaram južnoindijskih modnih saree bluznih vzorcev izgleda osupljivo super. Oranžna in zelena saree s kontrastno temno barvno široko obrobo izgleda osupljivo. Vaani Kapoor se lepo obleče v sani Kanjivaram s popolnim nakitom in resnično popolno pričesko.

12. Večbarvna južnoindijska bombažna saree bluza:

Večbarvna južnoindijska bombažna saree bluza

Večbarvna južnoindijska bombažna saree bluza z bluzo z dolgimi rokavi izgleda izjemen dizajn za nošenje. Temne barve so drugačne, zlate obrobe so videti dinamično na sareeju. Južni bombaž velja tudi za najboljši material za nošenje v indijskih poletnih dneh.

13. Zlata saree bluza v slogu Kerala:

Bluza zlate saree v slogu Kerala

Bela saree z zlato obrobo z južnoindijskim naglasom na ženskah izgleda neverjetno. Bela vena, ki se vedno prilega pričeski južnoindijske bluze saree, ki nosi ženske vžigalice s sareejem, izgleda super. Zlata bluza v samolepilnem slogu se odlično poda k takemu sareeju. Lepe igralke se radi preprosto in bogato oblačijo v južnoindijske obleke.

14. Oblikovalska južnoindijska poročna bluza brez rokavov:

Južnoindijska poročna bluza brez rokavov

Poročna saree bluza južnoindijskega modnega oblikovalca je pogosto bela ali kremna z rdečimi obrobami. Zlata navadna bluza z vzorcem brez rokavov izgleda tudi osupljivo in v trendu mode. Bluze brez rokavov se redko nosijo, kadar je potreben tradicionalni videz. Obstajajo pa modne dame, ki radi spreminjajo tradicijo.

15. Južna bombažna saree bluza s podlogo:

Južna bombažna saree bluza s podlogo

Južnoindijska svilena modna saree bluza, videti je neverjetno v beli in natisnjeni bluzi. Tiskana podložena bluza z različnimi barvami, zašitimi tričetrtinskimi rokavi in ​​visokim vratom, izgleda izjemno. Kremna ali sivo bela saree z bluzo v podloženi majici vam bo zagotovo dala eleganten videz.

16. Bluza z obrobo Zari Border:

Bluza z mejnimi rokavi Zari

Južnoindijska modna saree bluza iz svile z zlato obrobo izgleda priljubljena pri vseh damah. Vzorec je narejen tako, da se odlično poda na vsako poročno prireditev ali dogodek. Zlatno zari delo na rokavih do komolcev izgleda neverjetno. Brokat in svileni brokat se zaradi svojih zlatih niti zelo uporablja v indijskih slovesnostih.

17. Oblikovalka Pattu Saree z edinstveno bluzo:

Oblikovalka Pattu Saree z edinstveno bluzo

Dizajnerska rdeča patree saree iz južnoindijske modne saree bluze izgleda neverjetno in izjemno, če jo nosite z bluzo, ki je popolnoma nasprotna tkanini. Mrežna barva pepela preprosto naredi vaš videz neverjetno osupljiv. Rdeče, bele in smetane sare so nujne v južnoindijskih porokah. Medtem ko temne barve, kot so vijolična, oranžna, zelena, veljajo tudi za najljubše ženske na jugu.

18. Etnična svilena južnoindijska saree bluza Uppada:

Etnična svilena južnoindijska saree bluza Uppada

Uppada svila južnoindijske tkanine je dobro znana in cenjena blagovna znamka saree. Etnični videz saree izgleda neverjetno. Tkanina je trda, zato ostane trda na telesu. Zaradi videza se popolnoma počutite izven skupnega. Bluza z rokavi do komolcev izgleda neverjetno kot vzorec bluze v južni Indiji.

19. Najnovejša bluza Talambralu Saree:

Najnovejša bluza Talambralu Saree

Tarambralu sarees izgledajo ekstravagantno na meji oblikovalca z ročnimi deli z zlatimi nitmi. Dizajnerska bluza iz južnega indijskega modnega sareeja s puff rokavi izgleda osupljivo na indijskih nevestah. Cvetlična ročno izdelana obroba saree izgleda neverjetno z zlatim in rožnatim odtenkom s kremno celotno saree. Simpatičen videz daje bluza z obrobljenim puhastim rokavom.

20. Lep vzorec bluze za Pattu Saree:

Lep vzorec bluze za Pattu Saree

Pattu saree s temnimi barvami izgleda neverjetno osupljivo. Oblikovalec južnoindijske bluze oblikovanje komolca podaljšati rokav je lahko okrašen z diamantno obrobo v sredini je mogoče razlikovati oblikovalsko bluzo. Temno modra saree z zlato debelo obrobo in temno rjava bluza z zlatim krpanjem je vsekakor lahko oblikovalska poročna kolekcija.

Južnoindijske sare imajo tudi veliko različnih materialov. V vrstah in modelih južnoindijskih sare nikoli ni primanjkovalo. Tam so zelo znani moji vneti krepi, Puttapaka sarees, Pochampally sarees, Narayanpet in Bavajipet sarees, ki so čudovito videti na indijskih ženskah. Konrad in Kancheepuram sari in kKanjivaram imajo različne sloge. Oblikovalske bluze, ki najbolje pristajajo različnim sarejem, so v južnoindijskem pridihu veličastne. Poroke južnoindijske tradicije pozdravljajo najboljše svile iz južnega tekstila. Zbirke južnoindijskih saree imajo raznolikost, da imate lahko polno garderobo le z južnoindijskimi oblačili.