Verjetno ste videli veliko modelov bluz, vendar nič takega kot obliko bluze s kvadratnim izrezom. Te so popolnoma udobne in skoraj vse Indijanke raje nosijo sare s bluzami s kvadratnim izrezom. Te bluze so opremljene z različnimi nastavki za vzorce in imajo lepe športne barve, primerne za skoraj vse vrste priložnosti. Ta članek je najboljši, če iščete oblikovalske in najnovejše oblikovane bluze s kvadratnim izrezom. Razpravljali bomo o nekaterih rednih in nekaj res kul in najnovejših modelih bluz s kvadratnim izrezom, ki vas bodo navdušili.

Tradicionalni modeli bluz s kvadratnim vratom v Indiji:

Oglejmo si najboljše modele bluz s kvadratnim izrezom.

1. Oblikovanje bluze z rdečim kvadratnim vratom:

Oblikovanje bluze z rdečim kvadratnim vratom

Če iščete bluzo s kvadratnim izrezom, ki bo hkrati elegantna in privlačna, bo to najboljša za vas. Ponaša se s tradicionalnim indijskim oblikovalskim pridihom skupaj z nekaterimi sodobnimi modeli. Zasnova čipke na hrbtni strani naredi to bluzo res privlačno, s tem se lahko brez obotavljanja ukvarjate. Če iščete najboljšega spremljevalca za vašo rdečo saree, potem prosite svojega izdelovalca bluz, naj vam naredi enakega, saj boste videti čudovito, če to čudovito bluzo združite s popolno saree.

2. Rdeča barvna bluza s kvadratnim vratom:

Rdeča barvna bluza s kvadratnim vratom

To je še ena izmed tistih čudovitih modelov bluz, ki so v rdeči barvi. Odtenek rdeče je nekoliko temen, material pa je popolnoma drugačen. Ženske verjetno ne bodo imele dovolj besed, da bi cenile videz te bluze. Če resnično iščete lepo videti kvadratno bluzo, pojdite na to rdečo. Z vsemi čudovitimi okraski in nežnim dizajnom, ki so narejeni proti robovom bluze in na rokavih, je lahko primeren tudi za skoraj vse dogodke.

3. Dizajnerska bluza s kvadratnim vratom od zadaj:

Dizajnerska bluza s kvadratnim vratom od zadaj

Če iščete nekaj oblikovalskih predmetov, bo to zagotovo ena vaših najboljših bluz. Ta pogled bluze od zadaj in bluza izgleda enako lepo. Zaradi kvadratnega vratu je zelo udoben za nošenje, za vse svoje briljantne lastnosti pa lahko rečemo, da je ta tradicionalni indijski oblačilo eden najboljših modelov bluz na vratu, s katerim se lahko ukvarjajo vse ženske. Bluza je tudi precej udobna in ljudem bo všeč dizajn. To je verjetno ena najlepših bluz s kvadratnim izrezom za sareje, ki jih boste kdaj prišli.

4. Oranžna in zlata dvobarvna bluza s kvadratnim vratom:

Oranžna in zlata dvobarvna bluza s kvadratnim vratom

Ta posebna bluza s kvadratnim izrezom je ena najlepših bluz vseh časov. Na hrbtni strani ima kul vzorec, čipkasta oblika pritrditve pa je edinstvena. Takšnih bluz si res ne morete ogledati vsak dan. Zato ga izkoristite, ko boste imeli priložnost. S to bluzo bo vsaka saree videti lepa, seveda, ko se bo barva ujemala z njo. Zlata privlačnost bluze je prav tako lepa.

5. Vijolična bluza s kvadratnim vratom:

Vijolična bluza s kvadratnim vratom

Če za versko priložnost potrebujete pisano bluzo s kvadratnim izrezom, potem je to morda najboljša stvar za vas. S svojim sodobnim dizajnom bo prenovil tradicionalni indijski videz in vas razlikoval od ostalih, ki nosijo sare. Ne boste le lepi. Lepo boste videti v tej dobro okrašeni bluzi z majhnimi in edinstvenimi vzorci na rokavih. Skratka, lahko rečemo, da je to dobra saree bluza s kvadratnim izrezom.

6. Barvita bluza s kvadratnim vratom:

Barvita bluza s kvadratnim vratom

To je ena najbolj posvetljenih bluz s kvadratnim izrezom, ki jih boste kdaj našli, in v življenju so vedno pisane priložnosti, da se ukvarjate s to lepo oblikovano bluzo s kvadratnim izrezom.

7. Modra bluza s kvadratnim vratom:

Bluza s kvadratnim vratom Blues

Zasnova te posebne bluze je precej preprosta. Kljub temu vam bo privlačnost te bluze zadaj in spredaj všeč.

8. Zlata bluza brez rokavov s kvadratnim izrezom:

Zlata bluza brez rokavov s kvadratnim vratom

Lepote te bluze ni mogoče dovolj ceniti. Zaradi sijaja bo takoj opazen.

9. Barvita čipkasta in bluza s kvadratnim vratom:

Barvita čipkasta hrbtna bluza in kvadratni vratni bluzi

Čipkast vzorec naredi bluzo zelo lepo od zadaj.

Te bluze imajo različne dekorativne nastavke in športno lepe barve, primerne za skoraj vse vrste priložnosti. Ta članek je najboljši, če iščete oblikovalske in najnovejše oblikovane bluze s kvadratnim izrezom.