Sarees so lahko zelo elegantne, še posebej, če ste pripravljeni eksperimentirati s svojo izbiro. Še bolje bi bilo, če bi bluza presegla in dopolnila videz saree. Če želite izgledati glamurozno na drugačen etnični način, vas bo teh nekaj bluz približalo vašemu sanjskemu videzu. Hrbtni vrat teh bluz se ne razlikuje le od običajnih, ampak je tudi čudovit v vseh pogledih. Poglej.

Oblikovanje hrbtnega vratu iz bluze Saree

Tradicionalni katalog modelov hrbtnih vratov iz saree v Indiji:

Tukaj bomo predstavili 9 najboljših modelov vratu za indijske sarees.

1. Bluza za vrat s čipko za Saree:

Bluza za vrat s čipko za Saree

Med bluzami z zadnjim vratom za indijske sare je ta bluza videti dovolj dobro za lehengas in sarees. Je edinstven in poglejte, kako obe rami položita bluzo na svoje mesto, čipka pa se nadaljuje na hrbtu.

2. Zasnova zadnjice s srednje razrezano bluzo:

Zasnova zadnjega vratu s srednje razrezano bluzo

Celotna srednje odprta bluza je letos požgala modni trg, verjetno zaradi tega, kako preprost, a eleganten slog je. Lahko pokaže oomph v vsaki dami, ki se odloči za športni videz. Zasnova ima dva spoja na obeh straneh, kot vidite. Je bluza brez rokavov in se najbolje ujema z oblikovalskimi sareji.

3. Dizajn z visoko izrezom za bluzo:

Dizajn z izrezom z visokim vratom za bluzo

Ta videz vratu za saree bluzo je tako preprost, če ga pogledate, vendar je na območju enako eleganten in nov. Zaradi oblikovanja in kroja bo z njim vse videti dobro.

4. Rumena elegantna bluza na hrbtu:

Rumena elegantna bluza na hrbtu

Z vzorci na hrbtu je ta preprosta bluza pripravljena za vsakodnevno nošenje prav tako kot družinske priložnosti. Kratki rokavi se zlijejo in dopolnijo celotno zasnovo z zlato obrobo.

5. Oblikovanje hrbtnega vratu iz bluze iz saree:

Oblikovanje hrbtnega vratu iz bluze Saree

Celotni okrasni rokavi naredijo dizajn privlačen za oči. Rokavi so kratki. Vrzeli med vsako nitjo so več kot običajne bluze iz mreže. Bluza sama ima kroj v slogu choli in vozel na zadnji strani ter ohranja obliko na mestu in dopolnjuje celoten videz.

6. Večbarvna bluza:

Večbarvna bluza

Če je vaša retro stvar z vzorcem hrbta na vratu za saree bluze, ta bluza daje vašemu slogu namen. Kratki rokavi se odlično ujemajo z večbarvno vibracijo. Zaradi kombinacije barv je ta bluza idealna za vsako saree.

7. Zasnova hrbtne bluze iz saree:

Oblikovanje hrbtne bluze iz saree

Spodnja polovica bluze je enobarvne črne barve in lepota bluze je v oranžnih prozornih oblačilih iz perlic. Obstaja čipka, ki se uporablja za pritrditev bluze na svoje mesto.

8. Saree bluza s popolnoma visokim vratom:

Popolnoma visok dizajn saree bluze s sarajco

Ta navadna rjava bluza je čudovita. Bluza ima res dolge rokave in to samo še povečuje lepoto bluze. Dobro se ujema z barvo sareeja.

9. Saree bluza s hrbtnim vratom Saree:

Dizajn s hrbtno stranjo Saree Bluza s hrbtnim vratom

Če ne iščete tradicionalnega saree vratu s saree, lahko to bluzo povežete s katero koli saree, da pokažete svoje stališče. Je zelo urbana in enaka najnovejšim trendom. Čipka ohranja bluzo tudi v odličnem videzu, vendar pazite, da ne bo preveč tesno prilegajoča.

S temi bluzami Saree lahko redefinirate svojo slogovno izjavo, ne da bi sploh poskušali. Lahko rečemo, da ste se odločili za nekaj najboljših izbir na trgu!