Rjava je zelo topla barva, ki spominja na številne naravne elemente matere narave. Barva zemlje, barva dreves, lesa, kamenja, zemlje. Barva, ki nas spominja na polnost, zanesljivost, elegantna barva zagotavlja zdravilni mir, če jo nosimo kot našo obleko. Barva spominja na letne čase jeseni in pozimi. Ko je barva povezana z indijsko etnično obleko, bluze izgledajo fantastično z vzorcem in izgledajo neverjetno, če jih nosijo ženske s čudovito obleko. Obstajajo tudi različni odtenki v rjavi barvi. Temne in svetle so običajne, ki vključujejo izključno kavo rjavo, čokoladno rjavo, lesno rjavo barvo. Medtem ko se edinstveni in čudoviti odtenki rjave barve, kot so rjavolaska, cimet in hikori rjava, dotikajo kože s treznim učinkom.

Osupljive slike modelov rjavih barvnih bluz:

Tukaj je zbirka 9 najlepših modelov saree bluz v rjavi barvi.

1. Enostavna temno rjava bluza s samotiskanjem:

Enostavna temno rjava bluza s samotiskom

Preprost, čeprav veličasten videz lahko dobite z bluzo iz rjave barve in sareejem. Bluzo lahko zašijete z vzorcem brez rokavov in z visokim vratom. Korporativne ženske rjave bluze lahko izgledajo neverjetno s tako elegantnim videzom za poslovne zabave.

2. Čokoladno rjava žametna bluza:

Čokoladno rjava žametna bluza

Čokoladno rjave bluze izgledajo neverjetno, če se ujemajo s svetlo žensko kožo. Žametno rjava bluza je lahko neverjetna, če jo nosite s svileno rjavimi sareji.

3. Rjava bluza z bleščicami:

Rjava bluza z bleščicami

Ženske rjave bluze, ki so obložene z bleščečimi bleščečimi bleščicami, bodo videz popestrile v drugačen standard, očarljiv pogled na penečo bluzo in seksi postavo, ki raziskuje kovinsko rjavo saree, bo kot nalašč za preprogo.

4. Svetlo rjava bluza s polnimi rokavi:

Svetlo rjava bluza s polnimi rokavi

Svetlo rjave bluze za ženske z zlatimi madeži lahko izgledajo čudovito za poročni obred. Čista mrežasta saree lahko popolnoma poudari vzorec bluze. Svetlo rjava bluza s polnimi rokavi bo videti neverjetno.

5. Kava rjava vezena bluza:

Kava rjava vezena bluza

Preprost trezen, a bogat in eleganten videz lahko dobite tudi s preprosto bombažno bluzo z vezenjem z nitmi. Bogate južne bombažne sarees izgledajo neverjetno z žensko rjavo bluzo z dolgimi rokavi, ki poudarja sam vzorec.

6. Resham in zrcalna rjava bluza:

Rjava bluza Resham in Mirror

Rjava barva poudarja postavo s svojim privlačnim tonom. Ženske s svetlo kožo lahko svojo bluzo polepšajo z reshamskim delom in ogledalom, ki neverjetno sije v temnem tonu rjave bluze. Tudi kratek rokav v temno rjavi bluzi izgleda neverjetno.

7. Temno rjava s čudovito bluzo z zlato obrobo:

Temno rjava s čudovito bluzo z zlato obrobo

Temno rjava bluza s temno zlato obrobo je en eleganten slog, ki popestri obleko. Vzorec bluze na prsnem košu s pol zlatim in pol temno rjavim vbodom bluze izgleda seksi in eleganten z navadnim temno rjavim debelim zlato obrobljenim sareejem.

8. Temno zlato rjava sodobna saree bluza:

Temno zlato rjava sodobna saree bluza

Ženska rjava bluza temno zlatega odtenka izgleda neverjetno seksi in elegantna, ko jo šivate z odbitki in slogom brez ramen. Zlata sodobna saree s potiskom najbolje pristaja bluzi z navadnim krojem.

9. Svilena svetlo rjava bluza z okrašenim gumbom:

Svilena svetlo rjava bluza z okrašenim gumbom

Svila je eden izmed sijočih materialov, ki oblačilom daje bogat in kraljevski videz. Svetlo rjava bluza s kremnimi zadnjicami lahko daje eleganten kraljevski videz. Svileno rjava bluza s svilenim sareejem je tista, ki bi jo morali imeti vsi v svoji garderobi.

Čudovita rjava barva pomirja žensko svetlo kožo z očarljivim učinkom. Arašidovo rjava ali tortilje rjave barve so svetli odtenki rjave barve, ki na zabavah in funkcijah izgledajo elegantno in bogato. Ko se rjava meša in ujema z drugimi barvami, naredi čudovito kombinacijo. Bela in črna ali kremna barva najbolje pristajajo s katerim koli odtenkom rjave barve. Medtem ko odtenek zlata naredi celoten videz izjemen.