Vzorci bluz v obliki črke U so pogosti in jih skoraj vse ženske nosijo. Hvaležnost vzorca bluze u vratu ustreza vsem modelom saree bluze. Edinstven in vedno najljubši u vrat ustreza vsaki dami. Slim fit ženske do plus size žensk lahko izgledajo čudovito in privlačno z bluzo z U -izrezom. Obstajajo široki vzorci U -izreza do globokih U -izrezov do visokih U -izrezov.

Najnovejši modeli bluz iz saree U Neck:

Tu je seznam 9 najboljših modelov bluz z vzorcem vratu v obliki črke u.

1. Odlična bluza z izrezom:

Odlična bluza z izrezom

Aishwarya Rai Bachhan elegantno zasije z zlato rumeno saree s prepleteno bluzo z U izrezom. Bluza saree izgleda čudovito tudi v eni barvni kombinaciji v tem obdobju trenda, kjer so nasprotja v veliki meri prednostna.

2. Bluza z visokim vratom:

Bluza z visokim izrezom

Dve senčeni saree lahko dobite izključno oblikovano bluzo. Tiskana bluza s pol rokavi, zašita z vzorcem saree s U izrezom, izgleda dinamično in elegantno z bogato saree. Ne tako globok U vrat na hrbtni in sprednji strani lahko izgleda odlično za vašo obleko.

3. Dizajnerska bluza s polovičnim rokavom in vratom:

Oblikovalska bluza s črnim izrezom in pol rokava

Bluze U vrat, okrašene s čudovitimi umetninami, dajejo čudovit videz. Pri dekoriranju bluznih vratov je vredno občudovati, da jo je treba videti celo od daleč. Krepko oblikovanje okroglih madežev ali ogledal na izrezu bluze z izrezom U izgleda čudovito.

4. Prepletena podrobna bluza z izrezom:

Podrobna bluza s črnim vratom

Široka bluza z U izrezom izgleda z dizajnerskim sareejem. Širina bluznega vratu je lahko od natančnega ramenskega pasu do globine, ki je nekoliko visoka od dekolteja do pasu vratu-ramena. Dolgi rokavi z vzorcem izgledajo dinamično.

5. Cvetlična bluza z izrezom na vratu:

Cvetlična, natisnjena bluza z izrezom

Bluze s cvetličnim potiskom izgledajo kul tudi v običajnih sarejih, ki jih nosite vsak dan. Oblikovalski in edinstven videz lahko vsakodnevnemu oblačenju daste z mešanico vaše saree in bluze. Tiskana cvetlična bluza U vratni šiv izgleda neverjetno z vsako vašo saree, ki ima katero koli barvo, ki se ujema s cvetličnim potiskom v vaši bluzi.

6. Žametna bluza z izrezom:

Žametna bluza z izrezom

Bluza s hrbtnim hrbtom U je tudi eden najpogostejših, a hkrati elegantnih stilov šivanja vaših oblikovalskih bluz. Nekatere oblikovalske bluze imajo vezeno delo, ki daje obliko U na hrbtni ali sprednji strani. Takšne bluze dajejo vašemu sareeju neverjeten oblikovalski videz.

7. Nazaj U vratna bluza:

Nazaj U vratna bluza

Vzorec bluze v obliki črke U na hrbtni strani lahko naredite bolj neverjeten z lepim krpanjem ali vezenjem. Veličastno motivo/biserno delo izgleda fantastično na mejah bluze. Podobna oblikovalska saree vam olajša videz.

8. Delo Black Zardoshi na bluzi U Neck:

Delo Black Zardoshi na bluzi U Neck

Črna črna bluza z globokim hrbtom zagotovo osvetljuje vašo obleko. Črna bluza z zlatim zardoshi delom na mejah vzorca U vratu izgleda čudovito. Preprosta navadna saree rdeča ali celo črna lahko izgleda čudovito za vašo zabavo.

9. Vezena Dupion svilena bluza z izrezom:

Vezena Dupion svilena bluza z izrezom

Podvojena svilena bluza z vzorcem bluze v obliki črke U z natisnjenim ali vezenim delom po vsem, je edinstven in oblikovalen slog bluze. Delo na bluzi ustreza barvi saree in daje tudi videz zabave.

Ženske s kul obleko lahko njeni obleki s saree podarijo seksi videz z globoko bluzo z U izrezom, ki se rahlo poglobi tudi v dekolte. Medtem ko lahko na hrbtu dobite celo globoke bluze z U izrezom, ki vašemu oblačilu dajejo odprt hrbet. Drapiranje Saree je umetnost videti čudovito z rahlimi spremembami v načinu oblačenja. Preprosta bluza z U izrezom vam lahko da tudi dinamičen osupljiv videz.