Oranžna barva je v tej sezoni postala priljubljena med etničnimi oblačili. Ne glede na to, ali je v kombinaciji z mornarsko modro, rdečo ali rožnato, daje gledalcu neverjeten privlačen videz. Barva se je v tej sezoni dobro ujela na trgu saree in lehenga. Naj bo temno ali svetlo, koži daje brezhiben dotik.

Osupljivi oranžni barvni saree bluzi s slikami:

Pojdimo skozi nekaj preprostih delovnih bluz v oranžnih barvnih odtenkih.

1. Enostavno oblikovanje bluze s čopičem:

Enostavno oblikovanje bluze s črtami

Preproste bluze v brocket -u se danes precej pogosto nosijo na navadnih sarejih. Svilena bluza ima srebrne drobne črte, ki dajejo navzkrižno obliko za čudovit videz. Zelo primeren za običajne priložnosti. Nosilne bluze se za primerno ujemanje pogosto nosijo pod navadnimi sareji ali pod saremi patli Pallu.

2. Oblikovanje bluze z visokim vratom s polnimi rokavi:

Oblikovanje bluze z visokim vratom in polnimi rokavi

Oranžna oblikovalska bluza z vzorcem visokega vratu se pogosto nosi za poroko ali sprejem. Bluza ima obliko vratu s čipkami in mrežami s polnimi rokavi. Njegova glavna atrakcija je obliž vratu. Modeli z visokim vratom so priljubljeni tudi pri sari iz svile in šifona.

3. Navadna čipkasta oblika:

Navadno oblikovanje čipk ob strani

Želite drugačen videz z lehengo? Najboljše za nošenje je oranžna navadna bluza z enojno prešito križno stranjo. Bluza ima zapakiran vrat s kratkimi rokavi za natančno prileganje. Bluzi lahko podarite tudi srebrno ali križno čipko za edinstveno obleko.

4. Zrcalna delovna oranžna bluza:

Zrcalna delovna oranžna bluza

Lehenga z ogledalom in dolga šifonska bluza je precej razkošna za poročne namene. Bluza ima globoko vzvratno obliko V z nabranim vratom, okrašenim z majhnimi ogledali. Notranjost ima šifonski dolgi plašč, ki ji daje novo zasnovo. Delovne bluze Mirror so primerna kombinacija za dizajn trebušne lehenge.

5. Dizajnerska zlata čipkasta bluza:

Oblikovalska bluza z zlato čipko

Oranžne bluze iz saree z ogrlico so v teh dneh glavna izbira najstnikov. Oranžna bluza ima pasove zlate barve z manjšim ovratnikom in plitkim V izrezom ter dolgimi rokavi. To daje odlično kombinacijo za bengalske sarees.

6. Mreža in žametna bluza v oranžni barvi:

Mreža in žametna bluza v oranžni barvi

Kombinacijo žamet in mreža je drago nositi za popolno bluzo princesa. Oranžna bluza je narejena iz žameta z zlato minutno obrobo, rokav in globok hrbet pa z mrežo za drzen videz z oblikovalsko saree.

7. Oranžna saree bluza brez rokavov:

Oranžna saree bluza brez rokavov

Modeli bluz z globokim vratom dajejo čutni videz z obliko golih ramen brez rokavov. Dizajnerska bluza Orange ima podložen V dizajn s svileno obliko s črtastimi rokavi. Bluza ima tudi obliko metulja, da postane prijetna.

8. Bluza s cvetličnim dizajnom:

Bluza s cvetličnim dizajnom

Pomaranča in rože so odlične obleke za oblikovalske pridihe v tej sezoni za poroke. Oranžne bluze iz saree so narejene iz svile in roza nosilca, kjer oranžna svila dobi rožnate cvetlične pletenine za cvetoči dotik.

9. Zasnova zadnjega vozla:

Oblikovanje zadnjega vozla

Želite razkošen pogled na navadno saree! Oranžna bluza, ki je s svilo oblikovana z zadnjim vozlom, je zelo privlačna za najstnike. Globoko oblikovan hrbet je izdelan podobno kot vozel na strani, bluza pa ima tudi zaklepanje na eni rami, da zaklene saree.

Oranžne bluze postajajo vse bolj viralne z različnimi vzorci bluz in mozaiki. Priljubljena oblika med vsemi je oblika čolna, kvadratni vrat s črtami, čipkasta oblika in oblika brez hrbta. Poleg tega se oranžna bluza z ogledalom, obdana s kašmirskimi madeži, pogosto uporablja tudi za očarljiv videz.