Bluze z loncem se razlikujejo od popolnoma odprtega hrbta do preproste majhne oblike lončka, oblikovane na hrbtu. Večinoma vezan z vrvico ali vozlom na zadnji strani vratu, vzorec vratu drži bluzo tesno ob telesu. Oblikovalci ustvarjajo neverjetne modele s preprosto idejo, da naredijo vzorce vratu z majhnimi spremembami in naredijo posebne vzorce bluz. Bluze z vratom so običajno vezane s kavlji na vrhu ali dolgimi vrvicami, okrašenimi z obešankami na koncu.

Najnovejši in trendovski modeli bluz z vratom s slikami:

Tu je seznam 9 preprostih oblikovalskih bluz z vratom.

1. Delovna bluza z ogledalom v lončenem vratu:

Delovna bluza z ogledalom v lončku

Bluza z vratnim vratom z ogledalom, okrašena na mejah dizajna, krepi obliko bluze. Odrezi in obrobe naredijo vaš hrbet dinamičen videz. Bluza temne barve bo zagotovo vladala vašemu videzu.

2. Bluza z vzorcem vratu z dvojnim kavljem:

Bluza z vratom z dvojnim kavljem

Zasnova bluze iz saree z vratom se lahko nekoliko razlikuje tudi s preprostimi spremembami. Čudovita ideja, da bluzo pripnete z dvema kaveljčki, eno na vrhu in drugo spodaj, daje edinstven in izrazit videz. Okrašeni majhni diamanti na bluzi naredijo bluzo bolj fantastično.

3. Bluza z ovratnikom z vezanimi obrobami:

Bluza z vratom z vezanimi obrobami

Modeli bluz iz saree z izrezom na vratu izgledajo neverjetno in izjemno z vezanjem na meji vzorca vratu. Na bluzo lahko obrobljate karirano čipko ali katero koli oblikovalsko čipko, ki da vzorec vrhunec.

4. Bluza z vzorcem lončka z visokim vratom:

Bluza z lončkom z visokim vratom

Zaprti ali visoki vratovi, ki so danes celo splošno znani kot kitajski vratovi, so dobro oblikovani z vratom na zadnji strani bluze. Oblikovanje bluze v obliki lonca je okrašeno z diamantnimi čepki ali čipkami. Bluze temne barve igrajo pomembno vlogo pri vzorcu, da izgledajo bolj neverjetno.

5. Butta okrašena zlata bluza z vratom:

Butta okrašena bluza z zlatim lončkom

Majhne zadnjice iz treh diamantov ali treh zlatih biserov so posejane po celotni bluzi. Bogata svilena bluza z vzorcem saree na hrbtni strani vratu izgleda osupljivo. Kravate z dori/vrvico na hrbtu spominjajo na oblikovalsko bluzo brez hrbta.

6. Bluza z vratom s kapuco:

Bluza z vratom s kapuco

Bluza z rokavi in ​​oblikovalskim vzorcem vratu izgleda neverjetno neverjetno, če je spodnji del narejen iz ene široke čipke, preostali del pa iz preproste tanke čipke, ki naredi oblikovalsko bluzo z ravnim dnom.

7. Bluza z zadnjim vratom z zadrgo:

Bluza z zadnjim vratom z loncem in vratom

Bluzo z lončevim vratom z zadrgo na sprednjem vratu lahko čudovito nosite z ustreznim sareejem. Vratni vrat in lončev vrat zadaj sta oblikovalska dela, ki se razlikujejo tako od spredaj kot od zadaj. Vezana z vrvicami na vrhu, lahko bluza ostane prilegajoča telesu.

8. Bluza z vratom z ravnim dnom:

Bluza z vratom z ravnim dnom

Dizajnerska bluza s polnim vezenim materialom, čeprav lahka v senci, lahko izgleda čudovito na ženskah s lepo postavo. Pol rokav z vratom na zadnji strani bluze je eleganten dizajn, ki ga lahko nosite pri majhnih funkcijah.

9. Polna vezena bluza z izrezom:

Polna vezena bluza z izrezom

Vezena bluza z lončenim vratom na hrbtu je lahko učinkovitejša, če dizajnersko bluzo nosite s preprosto navadno enobarvno saree. Lepota vratu lonca na hrbtu še poveča s preprosto saree.

Bluze z vratnim vratom tvorijo čudovit dizajn na zadnji strani bluz. Ženske, ki želijo imeti odprt hrbet z oblikovalskim slogom. bluze z lončenim vratom ustrezajo najboljšemu povpraševanju. Meje vzorca vratu lonca lahko okrasite z različnimi umetninami. V najbolj tradicionalnih priložnostih so ženske videti v bluzi z izrezom, ki izgleda neverjetno. Z vezenjem ali zrcalnim delom, zadnjico ali čipkami je oblikovanje vratu bolj elegantno in privlačno.