Bluze z visokim vratom so trenutno nov trend. Te bluze so naslednja velika stvar, ko gre za tradicionalna indijska ženska oblačila. Bluze z visokim izrezom imajo različne edinstvene oblike ovratnikov, oblikovalci pa si omislijo tudi čudovite vzorce, ki jim kasneje sledijo in včasih improvizirajo tudi izdelovalci oblek iz tujine. Če vas zanimajo te bluze, bodo naslednje slike in opisi navdušujoči. Najboljši modeli bluz z visokim izrezom so obravnavani spodaj.

Preprosti in najnovejši modeli bluz z visokim vratom s slikami:

Naj pogledamo prvih 15 bluz z visokim izrezom, ki vas bodo pritegnile.

1. Sonam Kapoor v Designer Bluzi z visokim vratom:

Sonam Kapoor v dizajnerski bluzi z visokim vratom

Tukaj je čudovita oblikovalska bluza z visokim izrezom, ki ima spredaj čudovit vzorec in zgornji del bluze, ki se odpira do vratu. Ta bluza bo z roko v roki z navadnimi in oblikovalskimi sareji. Karkoli že imate na voljo, bo ta bluza vaš najboljši spremljevalec. Materiali iz tkanine, uporabljeni pri izdelavi te bluze, so prav tako zelo dobri, saj jih je brez rokavov zelo udobno nositi. Ta posebna oblika bluze bo sledila leta in leta, ko bodo oblikovalci izdelovali bluze z visokim izrezom, zato je ta oblika najboljša oblika bluze z visokim izrezom vseh časov.

2. Črna bluza z visokim vratom:

Črna bluza z visokim vratom

Ta bluza bo primerna za nošenje z mrežami, saj nosi mrežico tudi proti vratu. Za ta vzorec na tej bluzi lahko zagotovo rečemo, da je eden izmed lepih vzorcev bluze z visokim izrezom, ki bo všeč skoraj vsem. Zasnova je precej lepa in skoraj vsi se bodo zaljubili v to posebno zasnovo. Oblikovalska bluza bo primerna za šport na dogodku.

3. Južnoindijska bluza z visokim vratom:

Južnoindijska bluza z visokim vratom

To je ena najlepših oblikovalskih bluz za večni čas. Bluza ima kraljico kot vzorec in roza barva bluze naredi ta indijski ženski oblačilni predmet popolnoma veličasten. Majhni vzorci na rokavih so tudi privlačni in navdušeni boste nad celotno vibracijo, ki jo nosi ta oblikovalska bluza. Bluzo je nosila ena najboljših indijskih igralk vseh časov, zato bi morala biti vsaka prava Indijanka nosila ta dizajn skupaj s svojo najljubšo saree..

4. Oblikovalska bluza s polnim vratom za navadno Saree:

Oblikovalska bluza s polnim vratom za navadni Saree

To je eden od vzorcev bluz z visokim vratom, ki jih boste videli letos. Bluza je s polnimi rokavi in ​​skoraj celotna bluza nosi privlačne peneče nastavke in privlačen dizajn v tem oblačilu. Na vratnem delu je majhna vrzel, ki pušča prostor za udobje in človek se ob nošenju te bluze zagotovo ne bo zadušil.

5. Črna oblikovalska bluza z visokim vratom:

Črna dizajnerska bluza z visokim vratom

Če se boste to poletje odločili za oblikovalsko bluzo, bo to ena najboljših za obleko. Je hkrati eleganten in udoben, hkrati pa vas bodo cenili, če boste učinkovito oblikovali ta oblikovalski predmet.

6. Roza dizajn z visokim vratom:

Roza dizajn z visokim vratom

Če ste pripravljeni nositi bluzo s polnim vratom, potem bo to odlična izbira. To je eden najlepših modelov vseh časov. Zasnova je precej privlačna in človek bo popolnoma zadovoljen z edinstvenimi lastnostmi, ki jih ponuja ta bluza.

7. Zelena pikčasta bluza z visokim vratom:

Zasnova bluze z visokim vratom z zeleno piko

Greš na praznično priložnost? To bo eden najboljših predmetov, s katerimi se lahko ob športnih priložnostih ukvarjate. Ta posebna bluza je ena najboljših tradicionalnih indijskih ženskih oblačil.

8. Bluza z visokim vratom s prilogami:

Bluza z visokim vratom s prilogami

Ta bluza z visokim izrezom se nekako razlikuje od drugih. Tisk in številne priloge naredijo to bluzo drugačno od vseh drugih, ki ste jih videli do sedaj. Majhni zapleteni vzorci na njem so zelo lepi.

9. Dizajn bluze z visokim vratom Prachi Desai:

Dizajn bluze z visokim vratom Prachi Desai

Prachi Desai je zatresel oder in zaradi tega posebnega dizajna bluze dobil naslov razstavnega zamaška. Skoraj enako lepo si lahko videti, če se ukvarjaš tudi s tem predmetom. Enostavna bluza, na kateri so samo pametni modeli in nastavki.

10. Južnoindijska črna oblikovalska bluza:

Južnoindijska črna oblikovalska bluza

Tukaj imamo čudovito oblikovano črno oblikovalsko bluzo z visokim izrezom. Zapleteni modeli na rokavih in na prsih ter vratu so zelo lepi in omogočajo, da je celoten dizajn nosljiv.

11. Črno -bela bluza z visokim vratom:

Črno -bela bluza z visokim vratom

Če iščete saree bluze z visokim izrezom, bo to eden najboljših oblačil za vas.

12. Rjava zasnova z visokim vratom s polnimi rokavi:

Rjava oblika z visokim vratom in rjavimi rokavi

Ali iščete najnovejše modele bluz z visokim izrezom, bo to prava poslastica za vaše oči. Dobro si oglejte specifikacije in modele te bluze in se obrnite na svojega izdelovalca/oblikovalca bluz, da vam naredi skoraj enako.

13. Najboljša oblika bluze z visokim vratom za navadne sareje:

Najboljša oblika bluze z visokim vratom za navadne sareje

Če iščete najnovejše modele bluz z visokim izrezom, bi bila ta morda primerna za vas. Na sprednjem delu ima resnično privlačen vzorec, ki je tudi glavna atrakcija tega videza.

14. Zasnova bluze z visokim vratom za navadne neto sare:

Zasnova bluze z visokim vratom za navadne neto sareje

Če se boste ukvarjali z mrežno saree, bo ta poseben pregleden oblikovalski izdelek za vas najboljši spremljevalec pri oblikovanju. Omogočil vam bo sodoben indijski videz z vzorci, ki razkrivajo malo tradicionalnega indijskega cvetličnega pridiha.

15. Zelena bluza s polnimi rokavi z visokim vratom:

Zelena bluza s polnimi rokavi z visokim vratom

To je eden najboljših modelov bluz s polnimi rokavi in ​​z visokim vratom, ki jih lahko nosite skoraj povsod. Tudi tkanina izgleda zelo udobno.

Za tiste, ki ste elegantni, lahko naredite saree z bluzo z visokim izrezom. Najboljši modeli v tej kategoriji so omenjeni tukaj v članku. Samo poglejte in izberite najboljše.