Svilene sare so tiste, ki jih vsi raje nosijo med porokami. V tropskih sezonah jih je malo preveč, vendar opisujejo modo in razred. Ves čas je na voljo veliko lepih težkih svilenih saree, ki bi jih lahko nosili v poročnih časih in večina jih nima idealnih kosov bluze. Ta članek vam bo predstavil nekaj najboljših modelov bluz, ki bodo primerne za poročne svilene sare skoraj vseh barv, saj bo večina kosov bluze, ki jih tukaj obravnavamo, primerna za tiste saree barve, ki jih večinoma nosijo ženske.

Najnovejši in lepi modeli poročnih bluz za svilene saree:

Oglejmo si najboljše modele svilene bluze iz sareeja za poroko.

1. Južnoindijski svileni bluzi Saree:

Južnoindijski svileni bluzi Saree Designs

Če se v teh poročnih sezonah odpravljate po svilo, je to ena najboljših nastavkov, ki jih boste dobili s sareejem. Ima čudovit dizajn bluze skupaj s težkimi barvami. Ukradel bo videz in namenil vso pozornost nate. Če želite videti edinstveno med množico poročnih ljudi, potem je to super in zato je to najboljši model poročnih bluz za svilene sare. Primerna bo za sare rumene barve, ki jih na poroki običajno nosi večina žensk.

2. Bluza Kundan za svilene sarees:

Bluza Kundan za svilene sarees

Te bluze res ne pridejo v enačbo, ko nosite svileno saree. Ampak poglejte s svetle strani. Na voljo je s čudovito teksturo in je verjetno eden najboljših modelov bluz, ki jih boste kdaj našli. Ima vijolično barvo skupaj s penečimi nastavki. Hrbet je odprt in ta bluza bo primerna za ženske s vitko postavo, saj bo razkrivala zgornji del hrbta, debela pa ne bo preveč privlačna.

3. Marathi poročne bluze:

Marathi poročne bluze

Iščete poročne saree bluze? To je precej kul. Na voljo je s srčkanimi vzorci po celotni bluzi. Če nosite kaj svetlega, bo to najboljši spremljevalec, da saree še bolj osvetlite. Rokavi bluze imajo drugačen dizajn in izgledajo zelo kul.

4. Poročna oblika zelene bluze za svilene sare:

Poročni dizajn zelene bluze za svilene sare

Ta poseben dizajn bluze za poročne svilene sare nosi barvo narave. Poleg udobne zelene podlage je v tej bluzi veliko majhnih in zapletenih vzorcev, zaradi česar je videti precej edinstveno. Bluzo lahko nosite z nečim nekoliko lažjim od te. Na tej sliki je ženska videti tako lepa s to posebno bluzo. Če se boste na poseben dan lotili svile, bo to najboljši spremljevalec.

5. Avtentična oblika svilene saree bluze:

Pristna oblika svilene saree bluze

V tej poročni sezoni zaupajte svili. Ta bluza je verjetno ena najboljših stvari, ki jih lahko nevesta nosi na svojem telesu. Na voljo je s privlačnimi majhnimi materiali, narejenimi na bluzi. Izgleda tako čudovito in upajmo, da se bodo ljudje počutili enako in bodo še naprej gledali vanj.

6. Težka južnoindijska poročna svilena saree bluza:

Težka južnoindijska poročna svilena saree bluza

To je nekaj, zaradi česar so oči zaposlene. Na voljo je z modro barvno podlago z majhnimi zapletenimi vzorci. Bluza bo dobra izbira za navdušenje ljudi. Čeprav je to za nevesto, jo bodo ženske, ki se udeležijo poroke, lahko igrale. Kombinacija bluze in saree je kot nalašč za nevesto. Spodnji deli rokavov imajo drugačno barvo kot saree, edinstven pa je tudi dizajn.

7. Oblikovanje bluze Kalamkari za svileno saree:

Oblikovanje bluze Kalamkari za svileno saree

Če boste nosili svileno saree, zakaj je torej ne bi oblekli z dizajnersko bluzo. Ta poseben oblikovalski izdelek je morda eden najboljših za svilene sare. Ta čudovita delovna bluza iz kalamkarija za sivo svileno saree na porokah.

8. Črna oblikovalska bluza za svilo:

Črna oblikovalska bluza za svilo

Svilene sare lahko naredite bolj privlačne, če jih oblečete s tako lepo črno bluzo.

9. Najboljša oblikovalska bluza za zelene svilene sare:

Najboljša oblikovalska bluza za zelene svilene sare

Temno zeleno barvo lahko naredite privlačnejšo, če jo zmešate s črno. Ta posebna slika prikazuje, kako super izgleda ta ženska z zeleno saree, oblečeno v črno oblikovalsko bluzo.