Bob Hairstyles je eden najstarejših in najbolj klasičnih pričesk, ki so se razvile skozi leta. Ta pričeska si je ustvarila nišo v svetu mode in je eden od nastajajočih trendov. V primerjavi z dolgimi lasmi je kratka bob pričeska enostavna za vzdrževanje in vsaki osebi daje pameten in mladosten videz.

Kratki odbitki Bob 2021:

Obstaja več različic te frizure, nekatere od njih so navedene spodaj.

1. Elegantna in gladka kratka Bob pričeska:

kratki bob odbitki

To elegantno pričesko lahko enostavno naredite s čopičem, ki ga lahko uporabite za sušenje las. Pričeska vključuje dolge šiške, ki lepo padajo na čelo in oko ter tako ustvarjajo skrivnostni element. Zaključne poteze lahko damo s sušilcem za dodatno poravnavo las in jim tako damo eleganten in hrustljav videz.

2. Kratkoplastna Bob pričeska:

kratke bob pričeske

Ta kul pričeska omogoča, da se lasje dotikajo brade, nekaj pramenov pa se zabava okoli obraza. Globoko razdeljene šiške lahko obdržite po celem čelu. Plasti v tej bob pričeski je treba zlahka mešati, da bo pričeski dala zelo lahkoten zračen občutek. Dodajanje barve in označevalcev lasem poudari pričesko.

3. Bob v slogu vampirja:

kratki bob odbitki za ženske

Druga klasična bob pričeska je frizura vampress, ki nastane tako, da daje sredinski del. Ta slog vključuje enakomerno dolžino las po vsem svetu, čeprav je ta dolžina nekoliko večja od običajne dolžine boba. Ta frizura je idealna za okrogel obraz ali kvadrat. Primerna je za zmerno debele lase in jo je mogoče enostavno oblikovati na več načinov.

4. Frizura Platinum Ice Bob:

zelo kratke bob pričeske

Kot že ime pove, je ta pričeska videti čudovito na blond laseh. Ta pričeska vključuje krajše lase na hrbtu in daljše lase, ki prečkajo brado do palca. Idealno izgleda na ravnih laseh in ne deluje veliko za kodraste lase.

5. Kremasto odrezana slojevita Bob pričeska s šiškami:

kratki bobi za ženske

Ta pričeska, ki je zelo primerna za okrogle in kvadratne konture, sega pod nivo brade in pade tik nad ramo. Ta podolgovata bob pričeska je sestavljena iz dolgih šišk, ki poudarjajo krivuljo obraza.

6. Pričeska Berry Bob:

kratke bob pričeske za ženske

Ta različica frizure bob vključuje tupe šiške in linearno obliko las. Ta pričeska je primerna za tiste, ki želijo podceniti gostoto las. Če želite, da so ti lasje ustrezno oblikovani, morate potegniti šiške naprej in s pomočjo okrogle ščetke lahko lase primerno zvijete navznoter. Uporaba likalnika lahko pomaga pri glajenju las in dodajanju velikega sloga.

7. Bob pričeska s kratko in valovito variacijo:

zelo kratki bob odbitki

Ta pričeska vključuje kratek tup kroj z veliko tankimi plastmi pod fasado, da pričeski doda veliko mehkobe. To je idealno za tiste ljudi, ki jim je šiška dolgčas, saj obstaja obseg poudarjanja valovite teksture las. Ločitev od središča prispeva k oomph faktorju tega sloga.

8. Pričeska iz čokoladnega užitka:

kratki bob lasje 2021

Ta vrsta pričeske vključuje veliko plasti tako na hrbtu kot tudi vzdolž čeljusti. Najboljša lastnost tega sloga je, da se plasti dobro mešajo. Šiška je idealno stransko pometana in daje pričeski mehak videz.

9. Pričeska Bob rdeči gavran:

kratek bob kroj 2021

Ta elegantna pričeska je sestavljena iz mehkih bobov brez šiška. Rdeča barva daje pravičnost tej pričeski, saj ji doda veliko sijaja. Za hruškast ali srčast obraz si lahko privoščite stranske šiške in tako uravnotežite celoten videz.