Deepika Padukone, dolgonoga lepotica iz Bollywoodovega mesteca, ni le dosegla svojega čudovitega videza in telesa, za katerega bi morala umreti s kapljo. Leta predanosti, discipline in trdega dela so skrivnost njene lepote na zaslonu in zunaj njega. Ker prihaja iz športnega družinskega ozadja, ji je dal brez dvoma dodatno prednost. Deepika Padukone pri gibljivi postavi, nasmehu z jamicami in modnem občutku obleke velja za indijski seks simbol in ikono sloga, ki je leta 2008 na vrhu seznama HOT 100 Indijanca Maxim in ga je Indijanec razglasil za “najlepšo žensko Indije” izdaja revije People 2012.

Njeni elegantni nastopi so dobili več naslovnic kot njeno igranje, morda zato, ker je bila manekenstvo vedno njena prva ljubezen. Njena brezhibna lepota je mešanica osnovnega lepotnega režima in zdravega ter aktivnega življenjskega sloga, ki je zanjo naredil čudeže in bi lahko celo storil enako za vas.

Deepika Padukone lepotni nasveti in fitnes skrivnosti

Deepika Padukone lepotni nasveti in fitnes skrivnosti:

Skrivnosti kože:

Deepikina koža je v resničnem življenju tako brezhibna, kot se prikaže na zaslonu. To je zato, ker verjame v pitje litrov vode, da ostane sveža in hidrirana. Kot narkomanka v zdravilišču hodi tudi na redne masaže telesa in parne kopeli, ki so ključ do njene procelanske kože.

deepika-padukone-lepota-in-fitnes-skrivnosti

Kar zadeva njen režim nege kože obraza, so čiščenje, toniziranje in vlaženje del njenih vsakodnevnih ritualov za nego kože. V prostih dneh najraje ne gre brez ličil in se drži le vlažilne kreme s SPF in balzamom za ustnice. Ob številnih priložnostih, ko mora biti pod pokrovom ličil, si po poganjkih popolnoma očisti obraz in nikoli ne gre spat, ne da bi z globoko vlažilno kremo odstranila vse sledi ličila. Ne za redno nego obraza, občasno se rada odpravi na čiščenje.

Skrivnosti las:

Deepika Padukone Beauty Tips za lase

Kar zadeva njene dolge, debele in sijoče pramene, Deepika prisega na kokosovo olje. Kokosovo olje uporablja že od malih nog in še vedno deluje čarobno na njenih laseh. S svojim delom, vključno z nenehnimi potovanji in izpostavljenostjo ekstremnim razmeram, enako skrbi za svoje lase, tako da enkrat tedensko naredi oljno masažo, da prepreči poškodbe lasnih mešičkov.

Nasveti za ličenje oči:

Deepika Padukone Eyemakeup

Deepika pravi, da so obrvi zelo pomembne, saj določajo obraz. V salonu omejuje sestanke, saj meni, da zaradi debelejših obrvi izgleda mlajši. Njena najljubša ličila za oči je maskara, ki jo brez zadržkov uporablja za poudarjanje mandljevih oči, za katere meni, da ji oči poparijo.

Skrivnosti fitnesa:

Deepika Padukone Fitness

Deepika, ki je trdoživa fitnes čudakka, svoj fitnes režim jemlje zelo resno. Že z leti, ko je bila igralka badmintona, je blagoslovljena z atletskim okvirom, z vsakodnevno rutino pilatesa in raztezanjem popelje kondicijo na drugo raven. Njen dnevni odmerek fitnesa se tu ne konča. Ker je bolj na prostem, se ukvarja s številnimi drugimi športnimi in pustolovskimi aktivnostmi, kot so kolesarjenje, treking in celo potapljanje, za katere je ta živahna lepotica certificiran potapljač. Glede na njeno neverjetno atletsko postavo res ni bilo presenečenj.

Skrivnosti prehrane:

deepika padukone

Deepika, tako kot vsi drugi, rada je. Kaj je torej njena skrivnost zdrave prehrane? Res ni skrivnost. Samo uravnotežena prehrana z veliko sadja in zelenjave. Deepikina prehrana s pomočjo svojega dietetika Pooja Makhija vključuje prigrizek lahkega obroka vsaki dve uri, pri čemer je zajtrk njen glavni obrok dneva. Da bi ohranila zdravo in uravnoteženo prehrano, se pri jutranji dozi in pred rumenjakom izogiba krompirjevemu nadevu. Začne svoj dan s sadjem namesto s kavo in vsakič, ko se pojavi želja, si sladkega zoba privošči s temno čokolado.