Bollywoodska sanjska punca, Hema Malini je bila vedno znana po svoji čudoviti lepoti. Je ena najbolj glamuroznih bollywoodskih igralk. Poleg tega, da ima naravno lepe lastnosti in kožo, se loti še številnih nalog, da bo tudi v starosti ostala v dobri formi in videti dobro. Čeprav je od usode in sreče odvisno, ali imate lepo kožo, kot je ona, lahko zagotovo uporabite njen slog ličenja ali rutino vadbe, da boste bolj podobni njej. Tu je nekaj lepotnih skrivnosti Heme Malini.

lepotne skrivnosti hema malini

Vnos tekočine:

Pitna voda pomaga odstraniti odvečne toksine iz vašega sistema. To pomaga očistiti vaše telo od znotraj in vas tako naredi bolj zdrave. Redno pitje velikih količin vode pripomore k sijaju vaše kože. Hema malini prav tako poudarja, da mora v svoj dnevni režim vključiti vsaj dve skodelici zelenega čaja. Zeleni čaj pomaga očistiti vaše telo od znotraj in tudi kožo zažari!

Uravnotežena prehrana za lepo kožo:

Uravnotežena prehrana za lepo kožo

Ohranjanje zdrave, uravnotežene prehrane in izogibanje preveliki količini nezdrave hrane prispevata tudi k izboljšanju vaše lepote. Uživanje veliko sadja in zelenjave je ključna sestavina za pridobivanje večne lepote. Vitamini in minerali naredijo vašo kožo bolj zdravo in lepšo od znotraj. To je nekaj, kar je z uporabo ličil zelo težko doseči.

Aroma olja:

Oljne masaže za vašo kožo in lase pomagajo izboljšati tudi njihovo kakovost! Hema Malini verjame, da bo ličila za kožo čim bolj prosta. Je velika zagovornica uporabe naravnih izdelkov in elementov, ki so na voljo v vašem domu za izboljšanje vaše kože. Nekoč je rekla: »Lepota je božji dar in tega nikoli ne smemo jemati kot samoumevnega. Moja koža je dobra, ker jo je Bog ustvaril. Hranim ga čim bolj čistega in brez ličil. “

Nočna nega:

Vsak dan uporablja kremo, imenovano Aveda, za čiščenje obraza pred spanjem.

Pobotati se:

lepotne skrivnosti hema malini

Igralka ljudem vedno svetuje, naj se ličijo. Kajal za oči in malo šminke je daleč od njene ličila in veš kaj? – Deluje zanjo! Čistilno mleko “Clarins” uporablja tudi za čiščenje obraza.

Ples:

Ples

Ena od ključnih fitnes skrivnosti Heme Malini je ples. Poleg igralskih sposobnosti je bila vedno znana tudi po plesni spretnosti. Je šolana klasična plesalka in njene plesne rutine so ji pomagale ohraniti kondicijo.

Pranayam in joga:

Ta igralka vzdržuje bicepse z rednim izvajanjem joge. Pomaga ohranjati uravnotežen sistem tako, da vsak dan vadi pranayam vsaj 45 minut!

Kolesarjenje:

Kolesarjenje je tudi ena njenih fitnes skrivnosti. Ta 64 -letna igralka kolesari vsak dan približno 20 minut, da ohrani svoje telo dobro napeto.

Post:

Igralec je čisti vegetarijanec in hitrejši. Posti se dvakrat na teden. Njena prehrana na tešče vključuje samo sveže sadje, skuto in suho sadje. Post pomaga uravnavati telesne sisteme. Sadje in zelenjava izboljšajo vašo krmo in ustrezno očistijo vaše telo.

Hema Malini

Prehranske prakse:

Zdravo kosilo je nujno. Igralčeva definicija zdravega kosila vključuje dva rotisa, skledo dal, dve zelenjavi in ​​malo riža z razamom. Pomembno je, da skuto vključi v svojo dnevno prehrano. Večerjo si privošči že ob 7.30 in si prizadeva, da bi bila čim olja in čim manj pikantna. Hema Malini je čista vegetarijanka in mnogi verjamejo, da je to lahko tudi dejavnik! Čeprav le malo ljudi ne bi bilo pripravljenih na tako drastično spremembo prehranjevalnih navad, samo zato, da bi izboljšali svojo kožo!