Če imate radi svoje lase na obrazu, brado in brke tako kot vi v primeru vaših odbitkov in pričesk, dobrodošli v klubu! Kolikor ima nekdo obliko za nego las, enako velja tudi za obrazne dlake. Oblikovalci brade so tukaj zelo v pomoč – kolikor skrbimo, negujemo in negujemo svojo brado, je oblikovanje in oblikovanje las na bradi bistveno.

Moški oblikovalec in podloga za brado sta v pomoč pri natančnem uglaševanju in oblikovanju, obrezovanju teh področij, vse od zarez do izreza, brkov in še več. Naj delujejo in vam pomagajo kot predloga in delajo čudeže pri vaših korakih, da oblikujejo vašo brado.

Podloge za brado: 10 različnih moških orodij za oblikovanje brade 2021:

Med več oblikovalci brade, ki so na voljo na trgu, smo zbrali najboljše oblikovalce moških obraznih las. Povejte nam vse o tem številnem asortimanu podlog za oblikovanje brade, oblikovalskih kompletov, glavnika za oblikovanje in še več tukaj.

1. Prozorno orodje za oblikovanje brade z glavnikom:

moški komplet za oblikovanje brade

Tu je pregledno orodje za oblikovanje brade Beardman eno svojih vrhunskih narave in smernic. Orodje za oblikovanje in podloga sta opremljena z inovativnim dizajnom z več idejami o podlogah, od ravne črte do krivulje do čistih izrezov. S tem enim orodjem lahko naredite vrsto kosov – od ravne kozje bradice do ukrivljenega reza, stopničastega rezanja in še več. Prozorno orodje za oblikovanje brade pomaga opaziti naše zunanje smernice in z lahkoto obreže nežne ovinke.

2. Dvostranski oblikovalec brade:

orodja za oblikovanje brade

Novo, izboljšano orodje za oblikovanje in oblikovanje brade in brkov iz njegove Mane je eden izmed proračunskih in hkrati učinkovitih kompletov podlog, ki jih je treba preveriti. Oblikovalec ima na obeh straneh dva velika glavnika s škarjami in je idealen za vsestransko uporabo. Orodje za oblikovanje se lahko uporablja iz izreza, čeljusti in ličnic, odlični nasveti čopiča pa pomagajo doseči simetričen videz z dobrimi obrobami.

3. Orodje za leseno brado:

leseni oblikovalec za brado

Najboljše leseno orodje za oblikovanje brade in oblikovanje je vsestransko in varno ter učinkovito, še posebej, če vas med postopkom električnega obrezovanja skrbijo plastične obloge. Ta oblikovalec brade je odlična izbira za enostavno uporabo, minimalne težave in popolne opekline brade, ki dajejo plišast in eleganten videz. Podloga je lahko primerna za obrezovanje in britvico ter olajša vaše negovanje v udobju vašega doma.

4. Glavnik orodja za oblikovanje bumeranga Beardo:

Oblikovalec brade Beardo

S tem orodjem za oblogo brade v obliki bumerang dobite peščico različnih možnosti oblikovanja s popolnostjo in lepim videzom. Oblikovalcu je priložen tudi glavnik, ki je idealen za pridobivanje natančne in natančne oblike z več pogledi, vse sami. S to podlogo lahko oblikujete brado in brke, z lahkoto prilagodite kote. Preverite to in izpopolnite umetnost nege sami.

5. Simetrično orodje za oblikovanje brade z enostranskim glavnikom:

moški oblikovalec las na obrazu

Če na novo vstopate na to področje nege in iščete osnovno oblikovalko za začetnike, je to orodje za oblikovanje moške brade lahko dobro za začetek. To lahko daje simetrično popolno obrobo in robove v izrezu in zgornjih linijah, primerno za kratke do srednje velike brade.

6. Komplet orodja za oblikovanje brade:

najboljši kompleti za oblikovanje brade

Kaj pa vlaganje v popoln komplet za oblikovanje brade in nego? Komplet orodij tega podjetja za britje Bombaja vsebuje vse potrebne predmete za popolno brado. Komplet je sestavljen iz pranja brade, balzama, orodja za oblikovanje s škarjami, bistvenega kompleta, ki lahko povzroči obrezan, majhen in učinkovit postopek. Preverite to in se lahko poslovite od svojih rednih obiskov v salonu, da sami poskrbite za nego.

7. Orodje za obrezovanje brade z glavnikom:

plastični glavnik za oblikovanje brade

To osnovno, a učinkovito orodje za striženje in česanje brade je kot nalašč za tiste, ki iščejo priložnostne možnosti striženja. Tanek rob, pritrjen na orodje, omogoča natančno obrezovanje in ponuja več stilov. Orodje je na voljo v prozorni barvi, ki pomaga videti lase skrite spodaj, kar prispeva k enostavnosti striženja in oblikovanja.

8. Rotacijsko orodje za oblikovanje in oblikovanje brade:

oblikovalec kozje bradice

To povsem novo rotacijsko oblikovalsko orodje za oblikovanje in oblikovanje brade je dovolj prilagodljivo in učinkovito, da vam pomaga ustvariti in oblikovati več stilov in okraskov, vse s pomočjo enega orodja. Rotacijsko orodje za oblikovanje omogoča enostavno obrezovanje in oblikovanje, od oblikovanja ličnic do čeljusti, kozjih bradic, bočnic in brkov. Preverite to in lahko učinkovito delate na vsakodnevnem oblikovanju v udobnem in lahkem orodju za postavitev ene brade.

9. Aberlite orodje za oblikovanje in oblikovanje brade:

najboljše obloge za brado

Orodje za oblikovanje brade znamke Aberlite je učinkovito in razširjeno po vsem svetu, saj naenkrat prikazuje več funkcionalnih videzov in funkcij. Orodje ima prozorno barvo in štiri zožene robove, ki v enem posnetku ustvarijo drugačen videz. Orodju je priložen tudi brivski svinčnik za simetrično poravnavo in oris po potrebi. Tehnologija proti zdrsu omogoča, da oblikovalec in podloga brade trdno zdržijo pred drsenjem, kar preprečuje in preprečuje nesreče.

10. Orodje za oblikovanje brade in obraza:

orodje za postavitev brade

To je še eno bistveno orodje za brado, ki pomaga očistiti, narisati in obrezati obliko vratu in ličnic. Je enostaven za uporabo, ima dober oprijem in dobro deluje pri vsakodnevnem osnovnem oblikovanju in oblikovanju. Preizkusite to z britvico ali s ščipalko ali trimerjem; lahko dobro ustvari več ravnih rezov in zaobljenih robov na en posnetek.

Upamo, da ste uživali v raziskovanju teh elegantnih in najnovejših učinkovitih orodij za oblikovanje in oblikovanje brade. Prihajajo prav vsem moškim, ki so vedno na poti, raje so videti negovani in redno oblikovani. Enega dodajte v svojo zbirko in ga preizkusite; razliko lahko vidite sami.