Ne smemo slepo zaupati vitaminom za brado, saj bi mislili, da bi lahko pomagali naši bradi zrasti čez noč ali pa bi lahko zapolnili dlake brez dlake na naši bradi, saj niso čarobni izdelki. Vitamini za rast las na bradi so trenutno najboljša alternativa za spodbujanje naravne rasti brade na obrazu. Nimajo stranskih učinkov in zagotavljajo naravno prehrano za naše obrazne dlake s pomočjo potrebnih hranil.

Najboljši vitamini za brado:

Njenih 9 najboljših vitaminov za brado pomaga pri rasti las na obrazu,

1. Formula za podporo las na obrazu Vita Beard:

Formula za podporo las na obrazu Vita Beard

Kot ena izmed prvih nekaj blagovnih znamk vitaminov za brado v industriji je brada Vita eden najboljših vitaminov za brado. Ta multivitamin za rast brade je sestavljen iz vitamina D3 in cinka, ki preprečujeta izpadanje las. Toda pri tem zagotavlja uravnavanje proizvodnje sebuma v koži pod brado, da se izognete aknam. Za gostejše lase ni dodatkov GSO ali umetnih gnojil.

2. Lasje na novo:

Lasje na novo

Hair Anew je relativno nova blagovna znamka v industriji vitaminov za brado. Njegova sestava vsebuje ogromno količine biotina pri 5000 mcg v vsaki kapsuli. To pomeni, da imate zaradi pomanjkanja biotina izpadanje las ali šibke lase ali tanke lase, potem Hair Anew obnovi vaše lase na bradi s sestavo probiotina. Ta izdelek je bil podvržen neodvisnemu laboratorijskemu testiranju, zato ste prepričani, da na obraz ne nanesete toksinov ali težkih kovin. Zaradi tega je Hair Anew eden najboljših vitaminov za rast brade.

3. Vimulti rast brade in izpadanje las:

Vimulti rast brade in izpadanje las

Vimulti je tudi relativno izkušen igralec na trgu. Njegova sestava je sestavljena iz visokega biotina, sadnih izvlečkov, antioksidantov, indijske kosmulje ali amle in skrivne formule, ki je ni razkril na trgu. Biotin spodbuja rast in gostoto las, medtem ko antioksidanti in sadni izvlečki ohranjajo kožo bogato z bistvenimi hranili in krepijo tudi korenine lasnih mešičkov. Amla ima lastnosti proti staranju. Ta skrivna formula ji je pomagala, da se ohrani kot najboljši multivitamin za rast brade.

4. Brada Grow XL:

Brada Grow XL

Beard Grow XL je tudi nov udeleženec na trgu, vendar je že postal priljubljen multivitamin za rast brade. To je predvsem posledica kompleksne sestave, ki jo sestavljajo biotin, vitamini A, C, E in veliko različic vitamina B, zlasti vitamina B12. Vitamini ohranjajo popolno stanje kože za rast las, medtem ko vitamini B in biotin spodbujajo hitro rast las. Poleg tega vsebuje tudi ekstrakt preslice, ki zagotavlja uravnavanje tekočine v koži obraza. Vsebuje tudi metil sulfonil metan (MSM), znan po svoji čarobni sposobnosti, da hitro raste lase, hkrati pa zagotavlja kakovost in debelino las.

5. Multivitamin Chuck Essentials Bearded Man:

Chuck Essentials Bearded Man multivitamin

Skoraj vsi vitamini, ki pomagajo pri rasti brade, so na trgu agresivno cene, saj so relativno novi v industriji lepotnih izdelkov. Kljub temu je vsekakor težko najti stroškovno učinkovitejšo alternativo kot multivitamin Chuck Essentials. Vsebuje vse vitamine, minerale in biotin, ki so bistveni za gosto in zdravo rast las. Vsebuje tudi omega-3 in folno kislino, ki pomagata pri naravni rasti las s čiščenjem nadležnih madežev na obrazu.

6. Dodatek za rast brade Wild Willies za moške:

Dodatek za rast brade Wild Willies za moške

Tako kot vsi drugi vitamini, ki spodbujajo rast brade, tudi ta vsebuje vse bistvene vitamine, minerale, biotin, sadne izvlečke, antioksidante itd. Toda količine so bile oblikovane in laboratorijsko preizkušene tako, da je najbolj priljubljen vitamin za brado med mladimi z najboljšimi ocenami in ocenami strank.

7. Virilitas:

Virilitas

Eden od pomembnih dejavnikov pri določanju, kateri vitamini pomagajo rasti brade, so učinki, ki jih izdelek pokaže v obdobju uporabe. Ta izdelek vsebuje veliko biotina, vitaminov in mineralov, vendar je edinstven zaradi svojih hitrih rezultatov, ki se pojavijo v 1 ali 2 tednih uporabe.

8. Kompleks za rast las in brade Beardilizer za moške:

Kompleks za rast las in brade Beardilizer za moške

Ta novi udeleženec na trgu vitaminov za brado ima tudi večinoma podobne elemente, kot so biotin, antioksidanti, minerali, vitamini itd. Ima pa vse nehormonske sestavine, ki zagotavljajo zanesljive rezultate brez stranskih učinkov.

9. Gladki vikinški lasje & Podpora za rast brade:

Gladki vikinški lasje & amp; Podpora za rast brade

V glavnem vsebuje biotin v veliki količini pri 5000 mcg, številne različice vitaminov B, L-cistein, PABA in holin. Že veste, da biotin in vitamin B spodbujata rast las z debelino, vendar je poleg tega L-cistein aminokislina, ki je v bistvu končni rezultat beljakovin. Torej ta aminokislina pomaga pri gradnji močnih debelih las na bradi. Čeprav je holin folna kislina, to naredi vaše lasne mešičke močnejše in se izogne ​​lomljenju ali hrapavosti.

Tako ste morda opazili, da je sodoben izum v lepotnih izdelkih v obliki vitaminov za brado bistven za povečanje rasti las na bradi, hkrati pa ohranja debelino in moč korenin. Vendar niso vsi vitamini za brado zanesljivi; se morate prepričati, da ima vitamin za brado bistvene elemente, kot so biotin, vitamini, minerali, sadni izvlečki, antioksidanti itd., Preden izberete katero koli posebno znamko vitaminov za brado.