Slogi brade Mutton Chops so precej znani in v trendu po vsem svetu. Znani so že desetletja in generacije skupaj in znani so po vsem svetu. Moškim prinašajo robusten in hladen vroč videz, po videzu pa so vintage in klasične. Za moške, ki radi izgledajo ločeno in ne preveč sodobno, kaj pa poskusite s temi bradami? Stavimo, da vam bodo pritegnili oči, tako kot nas!

9 trendovskih stilov bradavice s slikami:

Sledi 9 najboljših tipov jagnječje brade.

1. King Style ovčetina seče brado:

jagnjetina seseklja brado

Kot že ime pove, je ta slog najstarejši pri sekanju brade, vendar je najbolj eleganten videz od vseh drugih stilov. Od vas zahteva, da obrežete vse jagnjetine, razen dela tik pod ušesi. Kotleti se morajo v obliki obrnjenega trikotnika raztezati le do sredine obeh lic.

2. Rahlo obrezana brada jagnjetine:

Moški sekajo brado

To je sodoben slog ovčje brade. Vključuje redno obrezovanje vaših bobnic v majhni velikosti las. Zakladnice morate vzdrževati od ličnic do brade, vendar v tankem traku in majhne velikosti. Lahko mu rečete tudi prijazna seka brada.

3. Bradavica iz ovčjega mesa v stilu Wolverine:

Odreže dlake na obrazu

Ta slog brade, ki ga je prvotno populariziral hollywoodski megazvezdnik Hugh Jackman, je najbolj sleden trend v ovčji bradi. Če želite imeti brado, narezano v slogu Wolverine, morate najprej na brado na obeh licih pustiti veliko zajec. Zdaj morate te zaloge na drobno obrezati v srednjo velikost. Glavna posebnost je, da so kotleti širši, a ker je obrezovanje elegantno, izgleda super.

4. Sodobna brada iz ovčje kotlete:

Ovčetina seče lase

To je bolj evolucija brade ovčjega kotleta. Temu lahko rečete uradni ali pisarniški videz ovčje sekljane brade. Vključuje obrezovanje zabojnikov tako, da bodo vaši ovčji kotleti videti dostojno in vam dali pameten videz. Namenjen je izključno moškim podjetjem.

5. Roba robustne jagnječje sesekljane:

Slogi rezanja brade

Kot že ime pove, ta brada ne vključuje veliko striženja las na obrazu. Morate pustiti, da vaši kotleti nekaj časa rastejo, ne da bi jih obrezali, da boste na bradi dobili močan robusten videz. Tradicionalno prebivalstvo je sledilo temu slogu.

6. Sveta mati Galijske ovčetine seka brado:

jagnjetina seseklja brke

Izraz “Gaulish” se nanaša na Barbaric ali divjak. Zato ta slog rezanja brade zahteva, da si svoje bradavice razmnožite dobesedno v velikosti sena, ki pa mora biti ohranjena simetrično na obeh straneh obraza. Kljub temu bo njihova oblika ogromna in videti kot veliki okrogli grmičasti brki. Vendar pa boste potrebovali intenzivno nego in uporabo olj za brado, vitaminov itd. Da bi zagotovili, da je vaša brada zdrava in hkrati elegantna.

7. Čista in čista jagnječja brada:

Gojenje jagnjetine

Za urejeno in čisto podrezano brado si ne morete privoščiti, da bi izrasla iz forme. Zato ga morate najprej dobro obrezati. Drugič, redno ga morate hraniti z vitamini za brado in olji za brado. In nazadnje, poskrbite tudi za to, da bo čist.

8. Ovčetina iz tankega traku seka brado:

Brki in kotleti

Za brado, narezano s tankim trakom, morate, da so vaši zarezki tanki in dobro obrezani. Tako kot pri vseh drugih stilih morate brado podaljšati z lic, vendar je konec z brki. Pomagalo bi, če bi izgledalo kot podaljšek brkov do ličnic v tankem traku.

9. Zavese v stilu ovčetine sekajo brado:

Prijazno kosi brado

Kot že ime pove, ta slog brade vključuje oblikovanje brade v obliki zaves. Najbolje bi bilo, če bi brado pustili pretirano rasti, vendar le v predelu blizu lic in pod njimi. To je zato, ker ga je treba končno obrezati, da se oblikuje, kot da vam dve zavesi visita po licih.

Tako ste videli neverjeten stil brade, v katerem morate brade ohraniti nedotaknjene, da jih kasneje oblikujete ali obrežete po svoji želji. Iz široke palete možnosti, ki so na voljo, lahko izberete kateri koli slog ovčjega kotleta.