Francoske brade, ki so že desetletja in starosti skupaj zelo priljubljene, naj bi izvirale iz Francije. Karkoli že je, moški so skozi stoletja obsedeni s temi francoskimi bradami, kar je mogoče dokazati s preučevanjem trendov v zadnjih nekaj desetletjih. Postali so sinonim za videti lepe in pametne.

Če še niste preizkusili francosko ostrižene brade, je to pravi čas. Popolna mešanica sodobnega videza in klasičnih modnih revij kaže, da so ti slogi brade idealni za sodobne moške, ki imajo radi pameten in vroč videz.

Tukaj gremo z najboljšim in najnovejšim seznamom trendov o francosko ostriženi bradi. Res jih boste imeli radi!

Toda ali ste kdaj vedeli, da francosko ostrižena brada ni le en slog, ampak obstajajo tudi različice? Glede na nizko vzdrževanje in enostaven za vzdrževanje, a hladen videz, se prepričajte, da so ti bradati slogi priljubljeni. Toda glede na obliko obraza ali teksturo las je verjetno najboljše, če jih vse ujemate in oblikujete na pravi način. Za vas imamo nekaj namigov!

Najnovejši slog francoske strižene brade za moške tega desetletja:

Morda ne veste, da obstaja več vrst in različic, ko gre za moški slog brade s francosko striženo brado. Eden ni enotno primeren za vse moške, zato da bi vam pomagali, smo sestavili najbolj priljubljene in najboljše sezname teh stilov in kako jih lahko uskladimo glede na osebnost. Tukaj smo!

1. Brada iz francoskih vilic:

francoske vilice v stilu brade

Če domnevate, da je francoska brada ostrižena in kratka, se motite! Tisti, ki imajo radi gosto brado, jo lahko tudi preizkusijo in tukaj je en tak pogled! Ta francoska brada z vilicami je namenjena tistim moškim, ki imajo podolgovat in dolg širok obraz, z brki, vendar imajo raje elegantno izjavo o slogu. Naj bo to za moške v srednjih letih ali starejše starostne skupine; to je lahko precej vsestranska izbira. Kaj misliš?

2. Francoska brada z brki:

francoska brada z brki

To je precej znan in priljubljen moški videz iz generacij skupaj in ima tisti klasični vintage pridih. Francoska ostrižena brada z brki je lahko neverjetna za moške, ki imajo raje tak starinski izgled in izrazit čeden videz. Moški z ovalnimi, okroglimi ali trikotnimi obrazi lahko poskusijo, kar je primerno za moške, stare od 20 do 40 let!

3. Francoska brada Virat Kohli:

Virat Kohli francoska brada

Ena indijska zvezdnica, ki je ljubiteljica francoske brade in je pogosto vgrajena v več vrst videza, je Virat Kohli. Tu je ena takih starih slik Virata, na katerem z veseljem nosi francosko brado. Skupaj z brado ima ob strani tudi zbledelo podrezano brado, ki izboljša celotno izjavo o slogu. Moški v mlajši starostni skupini imajo lahko raje to francosko britje brez napora in izgledajo kul in sodobno!

4. Odklopljena brada:

Francosko britje za rezanje

Ste že slišali za nepovezano brado? Tukaj je en tak model in vzorec. V francoskem slogu striženja brade obstaja prekinitev med brki in brado, od tod tudi ime! Tisti, ki imajo raje sodobne in edinstvene sloge, lahko to preizkusijo. Je zelo vsestranskega videza – naj bodo mlajši moški ali starejši, ta elegantni in pameten slog britja po britju lahko pribijejo vsi!

5. Kratka francoska brada:

Kratka moška francoska brada

Če ste bolj navdušeni nad čednim videzom in uradnimi izjavami o slogu, ne skrbite. Za vas imamo pokrito! Ta čedna in kratka nova brada v francoskem videzu je kot nalašč za tiste moške, ki so na poklicnem področju ali v podjetju. Naj gre za formalce in katero koli starostno skupino, je ta eleganten slog francoske brade lahko klasičen in mladosten slog, ki ga lahko preizkusite. Moški z dolgimi in pravokotnimi obrazi so lahko lastniki tega videza. Kaj misliš?

6. Klasična bela francoska brada:

Klasična bela francoska brada

Ne moremo pozabiti, kako starostna in mladostna je legenda Amitabh Bachan s slogom soli in popra ter belo brado francoskega tipa. Za moške, ki so v starejših starostnih skupinah, je posnemanje tega sloga precej mogoče in ga je tudi enostavno vzdrževati. Preizkusite ta stil francoskega dadhija za tisti klasičen in pameten, a brezčasen videz.

7. Dolga francoska brada:

Dolga francoska brada

Tudi francoski slog brade z dolgim ​​je lahko povsem mogoč. Ta edinstven videz izjave je lahko idealen za moške v starejših starostnih skupinah in raje moško in elegantno. Z lepo podrezano brado na drugih straneh in daljšo brado v sredini ta različica brade v slogu francoskega striženja in britja ni zelo pogost pogled, vendar izgleda elegantno in mladostno.

8. Rock’s French Beard Style:

francoski dadhi stili slavni

Druga pogosta zvezdnica, ki nam pride na misel, ko pomislimo na francosko brado, je Rock. Njegov slavni francoski slog brade je zelo priljubljen in dokazuje, kako vsestranski je lahko videz z moškimi različnih tekstur las ali celo s plešasto glavo. Če ste nekdo v starosti 40 let, je to lahko odlična izbira!

9. Francoska brada za moške z okroglim obrazom:

francoski slog brade za okrogel obraz

Za moške z okroglim obrazom boste morda zmedeni, kako najbolje izbrati slog brade v francoskem kroju, ki ustreza vaši obliki obraza in potezam obraza. Tukaj imamo pogled, ki ga je mogoče oblikovati za vas. Ta posebna različica obrezane francoske brade je lahko idealna za tiste, ki imajo majhne, ​​kratke ali okrogle obraze. Klasična frizura s stranskim videzom in to francosko brado se lahko dobro ujema z moškimi katere koli starostne skupine!

10. Francoska brada za dolge ostre obraze:

Francoska brada za dolge ostre obraze

Ne zamudimo elegantnega in moškega videza francoske brade za tiste, ki imajo ostre in povišane obrazne poteze. Ta brada je mešanica francoske in van dyke brade in ne spada izključno v to področje. S kombinacijo debelega videza in brkov pa nam je končni rezultat zelo všeč. Naj bo to katera koli starostna skupina; ga lahko preizkusite brez napora!

Upamo, da ste uživali v teh najnovejših in elegantnih različicah slogov francoske strižene brade. Trenutno so zelo priljubljeni in edinstveni, ta vsestranska oblika brade pa je lahko zelo primerna za moške v vseh starostnih skupinah in preferencah. Kateri je vaš najljubši in zakaj? Sporočite nam!