Če se vsi strinjajo ali ne – slogi brade vedno veljajo za klasičen moški videz. So elegantne in čedne ter med brezčasnimi v svetu mode. Imamo polne in dolge sloge brade, ki iščejo spremembo, za tiste moške, ki bi se upali videti v svojem videzu in razkošnem videzu. Vse to je moško, vroče in seksi; ki v teh osupljivih ne želi videti drzno?

Ta seznam polnih in dolgih stilov brade je treba preveriti za vse tam zunaj.

15 najboljših moških s polno in veliko brado:

Sledi 15 najboljših stilov dolge, velike in polne brade,

1. Bandholz brada:

slogi dolge brade

Ta slog je prvotno razvil Eric Bandholz, ustanovitelj znane blagovne znamke izdelkov za brado, “Beard brand”. To je eden tistih stilov, ki so dolgi, pa tudi debeli bradi. Za ta slog morate najprej pustiti brado nenehno rasti po dolžini in obsegu do točke, ko preneha rasti. Ta rast traja v povprečju približno 6 mesecev. Po tem morate končno obrezati ogromno brado glede na obliko obraza, torej trikotnik, če je vaš obraz trikoten v čeljusti, diamant, oval itd. Morate si pustiti brke, ki so primerni tudi za to brado.

2. Robovi britev britvice:

dolga brada

To je eden najpogostejših slogov velike brade od leta 2018. Tudi v tem slogu morate pustiti, da vaša brada zraste do svoje največje dolžine in širine, ne da bi jo prirezovali le pravilno, lepo in čisto. Ko je maksimalen, ga morate končno obrezati, razen robov. Robove je treba vzdrževati v naravni divji obliki brez obrezovanja, zato je ta brada poimenovana kot brada v stilu Razor.

3. Kratka polna brada:

velika polna brada

Ni težko in hitro pravilo, da morajo imeti polni bradi dolge brade le kot izjavo o slogu. Tudi kratke polne brade so lahko videti enako elegantno in moško. V tem slogu polne brade morate pustiti, da vam brada raste na srednje dolgi dolžini, kar je lahko dovolj, da jo obrežete v krajšo različico, ne da bi v njej nastale neravnine. Tudi ta brada je povezana z brki, vendar jo je treba tudi ustrezno obrezati, da dopolni vašo brado.

4. Pletena dolga brada:

Moški z dolgo pleteno pleteno

Najbolj edinstven slog brade je spletena dolga brada. Vendar za ta slog potrebujete res dolgo brado in gladke lase. Če so lasje na bradi zmedeni in grobi, potem pletenice niso možne. Običajno ta slog ustreza moškim z dolgimi lasmi, zato ga lahko imenujemo eden od dolgih las in brade.

5. Dobro urejena dolga brada:

slogi dolge brade 2020

V nasprotju s popolnoma maksimiziranimi bradami dolgih las se ta slog bolj osredotoča na nenehno osredotočanje na vzdrževanje negovane brade srednje dolžine. Vse, kar morate storiti, je, da pustite brado rasti do mesec ali dva, vendar ji morate skupaj z rastjo še naprej dajati ustrezno obliko in jo vzdrževati s kakovostnimi negovalnimi izdelki.

6. Nizozemska ali stara nizozemska brada:

moški dolgi bradi

V tradicionalnih časih ste le redko videli Nizozemca z dolgo brado, saj jim ni bilo dovoljeno pustiti velike brade. Toda čez nekaj časa; Nizozemski moški so začeli puščati brado, ki se je razširila vodoravno in navpično. Nikoli pa ne bi pustili brkov z brado. Posledično je to postalo zaščitni znak nizozemskega videza, zato se brada imenuje nizozemska brada.

7. Vikinška / bojevničarska brada:

najboljši slogi dolge brade

Ta slog je podoben slogu pletene brade. V tem slogu se brada začne normalno, medtem ko je dodatno vezana v dve pletenici, da daje videz kot Viking ali starodavni bojevnik. To je torej eden od dolgih las z brado.

8. Zelo dolga bela polna brada:

dolge oblike brade

Polne brade so vedno videti super, lahko pa izgledajo še bolje, če zrastejo v zelo dolgo obliko. Daljši lasje na bradi, polnejši videz in če jih inovativno počešete, lahko ustvarite neverjeten videz. V tem stilu brade lahko funkcijo brade nekoliko povišamo tako, da ji damo čisto belo barvo in jo spremljamo z brki, da popestrimo stvari. Ta slog je najbolj primeren za starejše moške z naravno belo brado. Tako lahko včasih vidite, da imajo starejši moški dolge lase in brado, ki so bele in je brada zelo dolga.

9. Šefova brada:

videz dolge brade

Brado v slogu Boss lahko dosežete tako, da začnete z bledečimi zalogami, ki prerastejo v polno brado. Morate obrezati zunanje dele opeklin na bradi. To je najpreprostejši slog dolgih brad, ki pa zahteva največ pozornosti.

10. Zelo dolga kozja bradica:

veliki slogi brade

Ekstra dolga kozja bradica je neverjetnega sloga in pritegne pozornost zaradi svoje nenavadne velikosti. Čeprav ne more vsak moški obdržati zelo dolge kozje bradice, bi morali tisti moški, ki bi lahko sprejeli ta videz, pustiti, da njihova kozja bradica zraste v dolžino, ki presega njeno običajno velikost, ki jo običajno držijo moški. Ko preraste normalno velikost, ga je treba za enotno obliko nekoliko obrezati. Ta slog bolj ustreza moškim z daljšim obrazom in sivimi ali blond lasmi. To lahko zato imenujemo eden od stilov brade za dolg obraz.

11. Zbledela brada:

modeli dolge brade

Ta slog je dobil ime po bočnicah, ki gladko zbledijo. Ta slog brade je razmeroma krajši, vendar daje bradi neverjetno gost videz. To brado lahko zrastete, če pustite, da zakladke zbledijo v osrednjo brado, ki mora biti pravokotne oblike, ko gledate spredaj. Bradi morate dovoliti, da vam zraste po bradi do približno 3 palcev. Po tem ga obrežite v ravno črto proti njegovim koncem. Svoj videz lahko izboljšate z brki v obliki krmila.

12. Garibaldijeva brada:

dolgi kosi brade

Ta slog je večinoma podoben Bandholzovemu slogu brade. Tako morate bradi omogočiti, da raste po dolžini in obsegu, ne da bi jo obrezali do 5 do 6 mesecev. Toda v tem slogu je edina razlika, da morate brado obrezati samo v krožni obliki in ne v nobeni drugi obliki, ne glede na obliko obraza.

13. Bush in Coif Brada:

nov slog dolge brade

To je robusten slog brade. Izgleda precej bolj divje v primerjavi z večino drugih stilov brade. Ta slog brade je opremljen s striženjem s konicami. Zakladke morate zbledeti v osrednjo brado. Brado morate pustiti, da raste srednje velikosti, nato pa jo oblikovati v sferičen konec. Ne pozabite pa, da si las ne obrezujete enakomerno, ker je bistvo te brade neenakomerne peneče lase.

14. Dolga in valovita brada:

slogi striženja dolge brade

Če imate srečo in imate v bradi naravne valovite lase, je to popoln slog za vas. Dolžina brade mora biti dovolj, da se dotakne spodnjega dela vratu, če je ravno počesana. Ta slog brade lahko popestrite z drugačnim barvnim odtenkom.

15. Dvobarvna dolga brada:

dolga elegantna brada

V tem stilu dolge brade je brada obarvana v dveh tonih za neverjeten kontrastni videz. Večinoma je ta slog narejen v zelo dolgi kozji bodi, kot je prikazano na zgornji sliki, lahko pa tudi v drugih dolgih bradah. Barve, ki jih lahko uporabljamo skupaj, so črno -bela, zlato -bela, oranžna in rjava itd.

Moška brada je eden temeljnih vidikov njegovega videza sloga in moškosti. Zato morate posebno pozornost nameniti slogu in vzdrževanju svoje brade. Slogi brade se razlikujejo glede na dolžino las, obliko; barva itd., pri čemer so dolge brade danes zelo priljubljene. Dolge brade lahko vzdržujete po svojih željah.