Jyothika Sadanah je južna igralka, ki je snemala večinoma tamilske filme. Razen tamilščine je igrala tudi v nekaj filmih Malayalam, Telegu, Kannada in Hindi. Dobila je dve filmski nagradi in tri državne filmske nagrade Tamilnadu. S soigralko Suriya je bila dolga leta zaročena, nato pa sta se odločila. Jyothika je po tem prenehala snemati filme in skrbela za svojo družino. Jyothikin obraz ima lastnosti, kot je primerna južnoindijska gospa, in ima svetel ten kože.

Slike Jyothika brez ličil:

1. Jyothika, kliknjena na dogodku:

Fotograf ujame igralko, ki s temi črnimi izraznimi očmi resno gleda. Nosi zlato barvo ‘Kurti’, ki je oblikovana tako, da prvotno ostane zmečkana. Njeni debeli lasje so odprti in ločeni od sredine.

Jyothika brez ličila

2. Poziranje z mehko igračo:

Spodnja slika je naključna slika Jyothika. Nosi elegantno črno majico, ki je sintetična in prozorna na rokah. Njeni lasje so lepo počesani in zadaj vezani kot poni. Z rokami drži srčkano mehko igračo in se nasmehne v kamero.

Jyothika brez ličila 2

3. V lepem ‘Kurtiju’:

Igralka se sladko nasmehne v kamero. Vidimo lahko, da nosi belo “Kurti”, na kateri so odtisi v morsko-zeleni in vijolični barvi. Njeni lasje so črni od korenin do sredine in nato označeni s črtami do konic. Odprt je in ločen od sredine. Na ramenih nosi vijolično vrečo.

Jyothika brez ličila 3

4. Še vedno posneti iz filma:

Zdi se, da je ta slika še vedno posneta iz filma, kjer se Jyothika pogovarja po telefonu. Igralka je zaradi pričeske videti zelo otročja. Njeni lasje so ločeni od sredine in razdeljeni na dve pletenici. Oblečena je v beli top brez rokavov in tanka pravokotna očala v črnem okvirju.

Jyothika brez ličila 4

5. V južnoindijskem videzu s čudovitim nakitom:

Ta slika je bila kliknjena na nekem dogodku, igralka je brez ličil, a njena lepa zlata ogrlica z diamanti in uhani ujemajo njeno videz. Oblečena je v rdečo ‘Kanchipuram saree’, ki je obrobljena z zlatom, njen svetel ten kože pa se odraža na sliki, ki prikazuje njeno naravno lepoto.

Jyothika brez ličil 5

6. Še en posnetek iz filma:

Ta slika je še ena posneta iz filma, kjer igralka pokuka ob steno. Vidna je v vijoličastem salwarju, na katerem so bele šive. Njeni lasje so ločeni od sredine. Daje izraz radovednosti in izgleda res srčkano.

Jyothika brez ličila 6

7. Na dogodkih:

Ta slika je še en klik drugega dogodka. Igralko vidimo brez ličil. Oblečena je v belo ‘Kurti’ s črtami v kremni senci, lasje pa imajo odprte in ločene od sredine. Sladko se nasmehne tam prisotnim ljudem.

Jyothika brez ličila 7

8. Jokanje iz radosti:

Zdi se, da je ta slika kliknjena v situaciji, ko igralka joče od veselja, lica in nos pa sta videti rdeča. Oblečena je v belo ‘salwar’ s svetlo zeleno obrobo. Njena ‘dupatta’ je popolnoma zelena; položila je na svoj “salwar”.

Jyothika brez ličila 8

9. S svojim možem Suriya:

Jyothika je s svojim možem Suriya na spodnji sliki, na dogodku so jih kliknili in igralka nosi čudovito rožnato ‘saree’ s srebrnimi vzorci na meji, prav tako so pike srebra enakomerno prisotne po vsem ‘sareeju’. Njeni lasje so kratko ostriženi in odprti. Okrog vratu nosi majhen srebrni obesek.

Jyothika brez ličil 9

10. Jyothika z možem in sinom:

Ta slika prikazuje srečno družino Jyothika z možem in sinom. To se klikne v zaprtih prostorih in nosi temno modro jakno, lasje pa so zvezani kot poni.

Jyothika brez ličil 10