Tamilski filmi in filmska industrija, znana tudi kot Kollywood, so med najbolj znanimi filmskimi industrijami v Indiji. Znano je, da je tamilska filmska igralka precej nadarjena in lepa. Toda ali ste kdaj videli kollywoodske igralke v resničnem življenju brez slik ličila?

Da, prepričani smo, da večina od vas ni! Izjemno nadarjena, a lepa tamilska junakinja v resničnem življenju brez ličil vas bo zagotovo pustila v šoku in očarala. Ali želite izvedeti, zakaj? Če želite pogledati svojo najljubšo zvezdo, se morate odpraviti na celoten članek.

Neverjetne slike kollywoodskih igralk brez ličila:

Tu so najboljše in najnovejše fotografije kollywoodskih igralk brez ličil, ki vas neizogibno vlečejo v drug svet.

1. Akshara Hassan brez ličila:

Kollywoodske igralke brez ličil 1

Prihaja najbolj slavna in slavna oseba Akshara Hassan. Je sestra Shruthija Hassana in hči priljubljenega igralca Kamala Hasana. Akshara se je sicer pojavljala v manj filmih in kaskadah, kot je njena sestra njeno ime zelo priljubljeno v kollywoodskem kinu. Priljubljena je zaradi svojega čudovitega obraza brez ličil s privlačnimi in drznimi očmi. Človek ne more odtrgati pogleda iz njenih oči!

2. Aditi Balan brez ličila:

Kollywoodske igralke brez ličil 2

Igralka Aditi Balan je pred kratkim objavila drzno fotografiranje v svojih računih v družabnih medijih, ta pa je postala vseskozi priljubljena! Postala je zelo priljubljena in znana po vlogi v filmu Aruvi in ​​je na tem področju že od nekdaj. Stara je približno 28 let, vendar je videti zelo mladostna.

3. Aparna Balamurali No Makeup Stills:

Kollywoodske igralke brez ličil 3

Če niste slišali za Aparno Balamurali, je zelo priljubljena v filmski industriji Kollywooda in Malayalama. Je precej mlada, stara je šele 24 let, a je svoje ime zaznamovala s filmi, kot sta Kamuki in MaheshintePrathikaaram. Ta slika njene pametne in srčkane geste brez ličila pade po internetu. Za nas to ni ravno pretresljivo, saj je videti žareče!

4. Priya Bhavani Sankar No Makeup Pic:

Kollywoodske igralke brez ličil 4

Priya Bhavani Shankar, ki izvira iz samega mesta Chennai v Tamil Nadu, je priljubljena s svojo srčkano gesto in izgleda v industriji. Cenjena je po svojem prvem filmu in liku v MeyaadhaMaanand je bil sprva priljubljen tudi v televizijski industriji. Njena slika brez ličil je tu, ko jo je med telovadbo ujela kamera z utrujenim obrazom in izrazom. Precej zdrava in fitnes zavedna, njeno lepoto v resničnem življenju lahko enačimo tudi z zdravim življenjem.

5. Parvathy Nair brez ličila:

Kollywoodske igralke brez ličil 5

Parvathi Nair jo je spravila v prekinitev s filmi, kot sta Yennai Arindhaal in Nimir. S svojimi edinstvenimi in preprostimi nastopi je osvojila naša srca. Medtem ko je večinoma videna v svojem znamenitem videzu ličila in drznih slogih, je zelo malo in manj njenih slik brez ličil. Tukaj je ena taka, kjer pozira za selfie!

6. Yashika Anand brez ličila:

Kollywoodske igralke brez ličil 6

Večina nas pozna Yashiko Anand po nastopu v sezonah Big Boss. Je precej mlada, stara približno 20 let, vendar je s filmi, kot sta Irattu Arayil Murattu in Zombie, pridobila veliko slavo. Yashika Anand brez videza ličil je za mnoge precej šokantna, saj je v mnogih nastopih videti zelo pripravljena in polirana!

7. Kalyani Priyadarshan brez ličila:

Kollywoodske igralke brez ličil 7

Kalyani Priyadarshan je pomemben v tamilski in teluški filmski industriji. Znana je po tem, da je igrala proti Akhilu v telugu v Hellou in tudi v tamilskem Vaanu. In na tej sliki izgleda lepo in čudovito s svojim srčkanim in glamuroznim nasmehom. Trenutno je še precej mlada in zagotovo bo dosegla svoj pečat z dobrimi filmi glede na njen čudovit obraz brez ličil.

8. Anupama Parameswaran sploh brez ličil:

Kollywoodske igralke brez ličila 8

Večina nas že pozna priljubljeno ljubko Anupama Parameswaran. Prišla je v številnih filmih v tamilskih, malajalamskih in telugu filmih. Priljubljena je zaradi svojih srčkanih kodrastih las in se v filmih nasmehne s čudovitim manj ličila. Tu je viden njen videz brez ličil, kjer jo vidijo, kako uživa v vožnji z avtomobilom in se nasmehne čez! Kako čudovito ni!

9. Hansika brez ličila:

Kollywoodske igralke brez ličil 9

Hansiko že poznamo že dolgo nazaj, skoraj od desetletja. Čeprav se v tamilskih in teluških filmih ni zdela prav uspešna filmska kariera, je priljubljena zaradi svojega čudovitega nasmeha. Videli so njene manjše javne nastope brez ličil, kjer je Hansika brez ličila pogumno prišla pred kamero in se široko nasmehnila. Zelo cenimo njeno drznejše zaupanje in videz!

10. Lakshmi Menon brez ličila:

Kollywoodske igralke brez ličil 10

Lakshmi Menon, znan kot ljubko dekle s srčkanimi liki, je priljubljen pri Kombanu in Jigarthandalu. Stara približno 23 let, je precej znana in lepa tudi v resničnem življenju, kot lahko vidimo na zgornji sliki. Gledano tukaj je Lakshmi Menon brez ličila, ki si je privoščila srčkan selfie s trakom za lase in je skoraj videti kot otrok s srčkanimi kretnjami in nasmehom. Zdaj smo popolnoma zaljubljeni vanjo!

Dodatni nasveti:

Glede na te lepote Kollywooda brez ličila, naj nam da tudi nekaj nasvetov za lepo kožo. Vsi sledijo strogi rutini in imajo zato jasen in žareč obraz. Kako pa jih ohranimo kot novince? Tukaj je, kako!

  1. Obraz vedno dobro očistite. Prepričajte se, da obraz ni umazan. Ne uporabljajte preveč kemičnih izdelkov na obrazu.
  2. Vedno poskrbite, da bo vaš obraz dobro navlažen.
  3. Ne zapustite doma brez kreme za sončenje. Uporabite ne manj kot SPF 50 v realnem času!
  4. Pijte čim več vode, da dobite čisto in sijočo kožo.
  5. Za jasnejšo in čudovito kožo vedno dobro očistite in tonirajte obraz!

Glede na priljubljen seznam kollywoodskih junakinj brez ličil in njihove serijske igralke brez ličil, smo prepričani, da zdaj veste, kako je vaša najljubša igralka v resničnem življenju! Medtem ko smo pri nekaterih precej presenečeni nad njenim drznim in samozavestnim videzom v resničnem življenju, smo tudi precej šokirani z nekaj slikami in puščanjem. Povejte nam svoje misli!