Jacoba Francisca Maria “Cobie” Smulders je ljudsko dekle. Ta slavna kanadska igralka je znana po odličnih igrah v nekaterih najboljših filmih, kot so “Maščevalci”. Bila je tudi del legendarne zasedbe televizijske serije “Kako sem spoznal tvojo mamo”. Pri 34 letih se ta ženska na zaslonu izkaže zelo dobro in je verjetno ena najlepših igralk doslej. Na obrazu ima velik pridih naravne lepote in izgleda v redu tudi brez kakršnega koli ličila. Če vas zanima nekaj Cobie Smulders brez slik ličil, potem je ta članek kot nalašč za vas.

Brez ličil Slike Cobieja Smuldersja:

1. Pogled brez ličila:

Slike Cobie Smulders brez ličila

To je eden najboljših Cobie Smulders brez ličil. Tu lahko vidimo njen popolnoma privlačen obraz in njen čudovit nasmeh. Lepota te ženske je resnično izjema.

2. Stari snap:

Cobie Smulders brez ličila 2

To je mladi Cobie Smulders. Ne 30+ starejša različica. Zdelo se jim je precej sladko. Zdaj so njeni starostni znaki nekoliko vidni. A tega ne skriva. Namesto tega to z zaupanjem razkrije.

3. Božanska lepota:

Cobie Smulders brez ličila 3

Tu lahko vidimo naravne lepote te mlade dame. Imela je lepe oči in to gre z roko v roki z obrazom. To je verjetno ena najboljših fotografij Cobie Smulders brez ličil.

4. Posnetek fotografiranja:

Cobie Smulders brez ličila 4

Te slike se nanašajo na kampanjo fotografiranja za revijo People. Na tem posebnem fotografiranju je pokazala svoj naravni obraz in tam izgledala res super. Verjetno ne potrebuje nobenega kozmetičnega izdelka, da bi povečala svojo privlačnost. Tako lahko izgleda odlično.

5. Nasmejana lepotica:

Cobie Smulders brez ličila 5

Ta nasmejan Cobiejev obraz dokaj preprosto navduši ljudi. Njena naravna privlačnost dopolnjuje božansko lepoto njenega obraza in prinaša naravni sijaj, ki se ji povrne v obraz. Za to sliko lahko rečemo, da je ena najboljših Cobie Smulders brez ličil vseh časov.

6. Pri premierju:

Cobie Smulders brez ličila 6

Cobie Smulders je svojo naravno lepoto pokazala na premieri za film Iron Man 3. Ta dan je bila videti fantastično in tudi njen obraz je bil videti precej privlačen.

7. Sijaj brez ličila:

Cobie Smulders brez ličila 7

Ta sijaj na obrazu Cobie prihaja naravno. Noben kozmetični izdelek nima nobenega prispevka k temu sijaju na obrazu te dame. Izgleda odlično brez ličil in lahko izgleda dobro tudi, če se ne šminka, kot je to storila v tistem dogodku, ko so kliknili te slike.

8. Očarljiva lepotica:

Cobie Smulders brez ličila 8

Coibie Smulders ima profesionalen in pameten obraz. Toda skupaj s tem je videti tudi zelo ljubka. Znana je po svojih čudovitih izrazih v seriji Kako sem spoznal tvojo mamo. Enako počne na teh slikah. Razkrije svojo rojeno privlačnost.

9. Smej se:

Cobie Smulders brez ličila 9

Ta slika se nanaša na trenutek, ko se je Cobie Smulders med smešnim intervjujem, ki so ga posneli na ulicah, iz srca nasmejal. Ta dan je bila videti zelo lepa in na obrazu ni bilo sledi ličila.

10. Ta edinstven nasmeh:

Cobie Smulders brez ličila 10

Cobie Smulders ima nasmeh za milijon dolarjev in s tem lahko topi srca. To je kriptonit zanje, ki so odvisni od nje. Z lahkoto lahko naredi vtis na ljudi s kombinacijo njene naravne lepote in njenega privlačnega nasmeha, za to delo pa ne bo potreben noben droben kozmetični izdelek.

Zgoraj je bilo nekaj najboljših slik super priljubljene televizijske osebnosti, igralke, manekenke itd. Cobie Smulders. Ta ženska največkrat izstopi s svojim naravnim obrazom in se čim bolj izogiba lepotnim izdelkom. Lahko rečemo, da je ena najbolj naravno videti igralk v tej industriji in zgornje slike upravičujejo to trditev.