Lepota se razlikuje od osebe do osebe. Nekateri se lahko odločijo za umetna sredstva za povečanje svoje lepote, medtem ko se drugi raje odločijo za njihov naravni videz. Za igralke pa na zaslonu nimajo izbire.

nithya menon brez ličil

Nedvomno ličila in podlaga veliko pripomorejo k okrepitvi njihovih lastnosti in lahko tudi najobičajnejšo osebo spremenijo v boginjo zaslona, ​​ko pa ne snemajo, se nekatere igralke odločijo, da bodo v majhnem ali sploh brez ličila. Nithya Menon je ena od mnogih indijskih igralk, ki jih je mogoče večkrat ujeti na funkciji ali na običajen dan brez ličil. Nekatere spodnje slike so dokaz njene naravne lepote.

Slavna Nithya Menon brez ličil Fotografije:

Tu je seznam najboljših zbirk Nithya Menon brez ličil, ki jih navdušujejo in obožujejo.

1. Subtilno v roza:

Nithya Menon Brez ličil Slike 1

Nithya Menon je v tem rožnatem vrhu in kontrastnem rdečem laku na filmski funkciji v Južni Indiji videti navadna, a subtilna. Na tej sliki Nithya sports sans makeup face with simple dressing.

2. Goli obraz južnoindijskega filma:

Nithya Menon brez ličil 2

Nithya Menon potrebuje le nasmeh, da izgleda najbolj naravno. Njene črne do rame kodraste ključavnice poudarijo njen zaobljen obraz, tudi če je zaradi črno-bele majice videti nekoliko podražena. Tudi tukaj ne nosi ličil na obrazu.

3. Lepota Kerala:

Nithya Menon brez ličil 3

Nithya Menon, ki prihaja iz Bangalora, se je izkazala kot južnoindijska filmska igralka in pevka. Gledano tukaj na funkciji Audio Release v telugu filmu Ala Modalaindi. Nithya Menon se je odločila, da bo funkcijo okrasila brez uporabe kozmetike. Vedno si želi pokazati svojo naravno lepoto brez ličil.

4. Od blizu in osebno:

Nithya Menon brez ličil 4

Podrobna slika Nithye Menon pri isti funkciji Audio Release, ki prikazuje njeno naravno lepoto v središču pozornosti. Nežni zlati vzorčni salwar v celoti prekriva bela dupatta in se primerno ujema z zlatim parom visečih, kar ji daje klasičen indijski videz. Njeni premogo črni lasje na ramenih intenzivirajo barvo njenih svetlo rjavih oči in povečajo njen celoten videz brez dotika ličila.

5. Umirjena Nithya:

Nithya Menon Brez ličil Slike 5

Nithya Menon v tem oblečenem vrhu brez rokavov izgleda kul in pripravljena. Neverjeten učinek, ki ga ima lahko oblačilo, še posebej, če ni ličila. Lasje, ki veljajo za žensko lepoto, imajo tudi pomembno vlogo pri vstajanju. Za Nithya kombinacija tega kul poletnega vrha in dolgih črnih kodrov odlično deluje na njeni osebi brez ličil.

6. Izjemna poza:

Nithya Menon Brez ličil Slike 6

Žarka Nithya Menon najde čas za poziranje pred kamero in uživa v svežem videzu brez ličil. Naredila bi lepo novinarko, kariero, ki si jo je nekoč zamislila, preden se je odločila postati igralka.

7. Srčkan Nithya:

Nithya Menon brez ličil 7

Idilična slika Nithye Menon, ki znova pozira za kamere brez ličil v popolnoma naravnem okolju, ki povečuje njen naravni videz. Njena debela črna krtača las, ki se nosijo ohlapno, dobro poudari njeno čisto kožo in svetlo polt, gorčično obarvana kurta pa izgleda odlično v ozadju lončnic.

Preberite tudi: Genelia brez ličila

8. Navedite svoje stališče:

Nithya Menon Brez ličil Slike 8

Nithya Menon z malo ali brez ličila še vedno lahko izgleda bleščeče zunaj zaslona in lepota tega je, da se tega ne zaveda. Cvetlično roza in temno modra bluza je dobra izbira, opremljena s temno modrimi kavbojkami. Tako kot je naredila svoj pečat v južnoindijski filmski industriji, se zdi, da na tej sliki daje svoj pomen in dodaja avtoritativno vedenje popolnoma prijetni osebnosti.

9. Deževni pogled:

Nithya Menon Brez ličil Slike 9

Zdelo se je, da je dež iz enega od njenih filmov spral vso ličila Nithye Menon in pustil njen nasmeh nedotaknjen. Nedolžen v življenju, pogled s širokimi očmi, upodobljen na tej podobi, je tako resničen njenemu značaju v resničnem življenju.

10. Precej pozoren:

Nithya Menon brez ličil 10

Nithya Menon zagotovo rada pozira za kamero. Oblečena preprosto v vijoličasti top in modre kavbojke z minimalno ličila, deluje tako kot v svojih predstavah, ki so ji prinesle različne nominacije in nagrado Nandi za najboljšo igralko.