Sonakshi Sinha je hči igralca in politika Shatrughan Sinha in njene mame Poonam Sinha. Prvič v Bollywoodu je debitirala skupaj s Salmanom Khanom v filmu Dabangg, ki je bil največji hit leta 2010. V javnosti je bila zelo cenjena, kot tudi nagrada Filmfare za najboljši ženski prvenec. Ima zelo nedolžen obraz in izgleda zelo lepo tudi brez ličil.

Lepa Sonakshi Sinha brez ličil Fotografije:

Tukaj smo dali seznam nevidnih slik brezhibne bollywoodske igralke Sonakshi Sinha brez ličil, ki vas navdihujejo.

1. Očarljive oči:

sonakshi sinha brez ličil

Sonakshi na zgornji sliki izgleda zelo očarljivo s sans ličenjem. Nosi samo navadno belo svečano srajco in ima odprte lase, ki padajo z desne strani. Igralka ima samo navaden srebrni prstan za nos in njen nasmeh, ki je dovolj, da izgleda tako dobro.

2. Samokliki:

Sonakshi Sinha brez ličila 2

To je slika, ki jo je sam kliknil Sonakshi Sinha brez ličila. Sedi v avtu in vidimo, da je čez njo pripet varnostni pas. Je ležerna bela majica in ima lase odprte. Ko poskuša lepo pozeti kameri, gleda postrani in klikne.

3. Nedolžen pogled:

Sonakshi Sinha brez ličila 3

To je igralka naložila na Twitter. Vse, kar lahko vidimo, je njen čudovit obraz brez ličil in debeli valoviti lasje, ki so odprti, medtem ko klikne. Najverjetneje nosi priložnostno črno majico.

4. Jutranja izbira:

Sonakshi Sinha brez ličila 4

To je še en “selfie”, ki ga je naložil Sonakshi Sinha. Oblečena je v bel top brez rokavov in je nekoliko upognila glavo ter drži pest na bradi. Lasje ji padajo na levo ramo in s temi očarljivimi očmi se ji klikne. Kot občinstvo lahko vidimo, kako lepa je tudi brez ličil.

5. Sonakshi v črni barvi:

Sonakshi Sinha brez ličila 5

Preden se je pridružil Bollywoodu, je bil Sonakshi malo zdrav, kot vidimo na spodnji sliki. Gospa je oblečena v črno in ima dodatek za vrat, ki ima okrogle kroglice v črni barvi in ​​srebrni prstan za nos, ki ga pogosto vidijo oblečeno. Na rami nosi ročno torbo, ki je črne barve z majhnimi belimi lisami. Njeni lasje so na sredini napihnjeni in odprti. V tem videzu je bolj privlačna tudi brez ličil.

6. Nedolžnost na njenem obrazu:

Sonakshi Sinha brez ličila 6

Sonakshi Sinha podeduje obraz svoje lepe matere in ima zelo lep nasmeh. Na zgornji sliki vidimo, da je gospa brez ličil in izgleda enako lepa in očarljiva.

7. Eleganten sinha:

Sonakshi Sinha brez ličila 7

Igralka je na sliki videti izjemno elegantna, zlasti zaradi kodrastih las, ki jih je s pomočjo ali sijočim trakom za lase malo razdelila spredaj, preostanek pa zadaj. Oblečena je v vijolično barvno obleko z vijoličnimi obrobami. Okrog vratu ima čudovite srebrne in oksidirane verige ter trendovska sončna očala. Tukaj je zelo lepa in privlačna tudi brez ličila.

8. Neformalna hoja:

Sonakshi Sinha brez ličila 8

Zgornja slika prikazuje, da igralka rada ostane preprosta brez ličil. Oblečena je v sive in modre kavbojke z rožnato -belo karirasto srajco, zataknjeno in ven neurejeno; zaradi česar je videti smešno. Nosi natisnjeno torbo in nosi dolgo verigo.

9. Sladki pogled:

Sonakshi Sinha brez ličila 9

Sonakshi sladko pogleda v kamero in vidimo, da nosi tanko rožnato majico skupaj s črno v notranjosti. Poravnala je lase in jih imela odprte. Roko si je prilepila s težkimi črnimi zapestnicami in na obrazu nima ličil.

10. Na letališču:

Sonakshi Sinha brez ličila 10

Sonakshi je na zgornji sliki kliknil letališče. Oblečena je v belo srajco z zavihanimi rokavi do roke in par črnih hlač. Pametno hodi z rokami v žepih. Na ramenih nosi črno torbo, na srajco pa je nataknila črna sončna očala.