Alicia Augello Cook, svojim oboževalcem bolj znana kot Alicia Keys, je pevka aktivna od leta 1996. Billboard jo je imenoval za eno najvplivnejših glasbenic zadnjega časa. Tako lepa je kot njen glas. Poročena s podjetjem Swizz Beats od leta 2010, z njim ima dva otroka. Je tudi vsestranski igralec in je aktivno sodelovala v televizijski oddaji Empire. Trenutno je od leta 2016 napovedala, da bo z Miley Cyrus sodnica v glasbeni oddaji The Voice.

1. S sončnimi očali:

Alicia Keys brez ličila

Kot lahko vidite, je to klasična slika Alicie Keys, na kateri so sončna očala, in domnevamo, da je imela to nekaj veze s tem, da je poskušala preusmeriti izbruhe na koži. Morda je razlog, da tukaj ne nosi ličil, preprečiti več zit.

2. Pokrovček in kodri:

Alicia Keys brez ličila 2

Njen skoraj skrit ušesni prstan pod kodri, pokrovček in njen nejasen izraz še lepše prenašajo njen naravni videz Au. Na sliki se ne zaveda, da so jo kliknili, a kljub temu izgleda čudovito. Seveda se njen pošten delež mozoljev kaže z nizko pokritostjo ličil, saj se ji vseeno uspe samozavestno prebiti v javnost.

3. Naglavni trak vklopljen:

Alicia Keys brez ličila 3

Z uhani in trakom za glavo Alicia Keys brez ličila ni poudarjena do popolnosti. Njen sijaj je precej izrazit in izgleda lepo in rožnato. To je selfie in njene obrvi so videti dobro narejene. Njena koža je videti popolna in tudi lasje izgledajo kot običajno.

4. Zaročni blues:

Alicia Keys brez ličila 4

Videz ličila Alicia keys je popoln, a tudi brez tega je še vedno zvezda. Tu, s poročnim prstanom, ki je bila opažena leta 2010, je videti srečna in brezhibno pozira za kamere.

5. Sončna očala in uhani:

Alicia Keys brez ličila 5

Alicia Keys brez ličila je opažena tukaj in drži svojo običajno držo. Njeni lasje so odprti in kodri dajejo svojo urbano izjavo. Takrat je bila utrujena od snemanja glasbe in si vzela odmor.

6. Vezani poni:

Alicia Keys brez ličila 6

V svoji črni obleki je videti popolno tudi z malo ličila. Njen nasmeh daje pozitivno vzdušje, lasje pa so lepo vezani. Ni treba posebej poudarjati, da je to ena redkih priložnosti, ko so njeni lasje videti naravnost.

7. Samo idealen nasmeh:

Samo Idealen Nasmeh

Alicia Keys brez ličil je tako lepa kot njen obraz z vso kozmetiko. Poleg tega so njeni lasje tukaj videti zelo drugače in so namesto običajnih dolgih kodrov, ki jih nosi pri javnih nastopih, kratki.

8. Lep jaz:

Alicia Keys brez ličila 8

S svojim običajnim nasmehom, zaradi katerega je videti okrašena, obleko, ki ji še toliko bolj ustreza, je ta slika ena najboljših brez ličila.

9. Dnevi sijaja za ustnice:

Alicia Keys brez ličila 9

S kančkom sijaja za ustnice in brez drugih ličil je Alicia Keys videti čudovito kot vedno. Tudi njene obrvi so lepo urejene, kar ji daje le zadnjo piko na i.

10. Nastop dogodkov:

Alicia Keys brez ličila 10

Pričeska je vintage Keys, s kodrastimi prameni in neurejenim videzom. Njeni lasje ustrezajo njenemu obrazu in do polovice zavezani, pritegnejo več pozornosti na njene obrvi in ​​njeno popolno čeljust. Slika je njena lastna in skozi pol nasmeh izgleda ohlajeno.

Ta lepotica na Manhattnu je pravi talent in lepota glasbene industrije. Morda se bo morala spoprijeti z nekaj aknami, vendar je zaradi tega tako pogosta oseba kot mi.