Reese Wither žlica je priznana ameriška igralka, ki je postala producentka. Svojo igralsko kariero je začela, ko je bila še otrok, njen prvi poklicni prvenec pa je bil v filmu ‘The Man in the Moon’ leta 1991. Reese Wither je žlico prepoznala po svojih naravnih igralskih sposobnostih in briljantni predstavitvi likov, ki jih je predstavila. igral. Igrala je v več filmih, ki so dobili njeno mednarodno priznanje, kot so ‘Medved Jack’, ‘Volitve’, ‘Pravno blondinka’, ‘Sweet Home Alabama’, ‘Voda za slone’ in številni drugi. Njena vloga June Carter v filmu ‘Walk the Line’ si je prislužila ogromno slavo in prestižne nagrade, kot so ‘BAFTA Awards’, ‘Oskar’, ‘Golden Globe Award’ in tudi ‘Ceh filmskih igralcev’ za najboljšo igralko. Reese Wither žlica je poleg vsestranske igralke lastnica tudi produkcijskega podjetja Pacific Standard, ki mu prav tako dobro uspeva..

Žlica Reese Wither prihaja iz družine, ki nima igralske povezave in igralka meni, da je utemeljena. Glede svojega videza v javnosti se ne obremenjuje in je večkrat pozirala, ne da bi se dotaknila ličila.

Reese Witherspoon brez ličila:

Spodaj je navedenih 10 najboljših slik ličil Reese Wither z žlico, ki so nedvomno najboljše.

1. Čar soseda:

Reese Witherspoon brez ličila

Žlica Reese Wither je ena tistih igralk, ki ne potrebujejo ličila, da bi ves čas izgledale dobro. Je lepo dekle, ki je videti tako ali tako. O tej njeni sliki imamo radi vse.

2. Fitnes mantra:

reese-witherspoon-brez-ličila2

Na tej sliki Reese Witherspoon brez ličil igralka vidi, kako teče, da bi izgledala dobro in napeto. Za zaščito pred vročino nosi samo očala in pokrovček. Ličenje med znojenjem je velik ne-ne.

3. Super stilsko:

reese witherspoon brez makeup3

Reese Witherspoon ima odličen občutek za slog, kar je razvidno iz te slike, kjer igralka nosi črno jakno, združeno z jeansom. Reese Witherspoon make -up trik je le svetla šminka in maskara. Obožujemo njeno torbo Draper James

4. Čudovita vesela dama:

reese witherspoon brez ličil4

Na tej sliki Reese Witherspoon brez šminke je igralka navijala za sinovo nogometno tekmo oktobra 2012. Tekma je bila v sosedstvu Brentwood v LA, igralka pa je videti preprosto lepa v suknjiču in čepici. Slika nam jasno pove, da je rada najprej mama, nato pa igralka.

5. Počitniški čas:

reese witherspoon brez ličil5

To je Reese Witherspoon brez ličila, ko je igralka dopustovala. Oblečena v šal je bila opažena pri nakupovanju v Barneysu. Reese Witherspoon ne potrebuje kompleta ličil, da bi izgledal čudovito; njen naravni videz je zanjo potreben.

6. Brez ličila od Real do Reel:

reese witherspoon brez ličil6

Reese Witherspoon je ena tistih drznih igralk, ki niti ne oklevajo, da bi igrale v filmskih ličilih. Ko ji je Jean-Marc Vallee ponudil vlogo v njegovem filmu ‘Wild’, za katerega je morala biti brez kozmetike, ni dvakrat premislila.

7. Lepota, ki kljubuje starosti:

reese witherspoon brez ličil7

Naravni videz Reese Witherspoon je njeno pravo bogastvo, ne potrebuje ličila, da bi ves čas izgledala lepo. Tako kot na tej sliki je igralka prikazana s srčkanim pikčastim dežnikom, ko odhaja iz telovadnice v Santa Monici.

8. Nosečnostni sijaj:

reese witherspoon brez ličil8

Na tej sliki Reese Witherspoon brez ličil igralka izgleda čudovito in lepo. Ne potrebuje ličila; njen nosečniški sijaj sam po sebi dela čudeže za njeno kožo.

9. Izčrpani po vadbi:

reese witherspoon brez ličil 9

V resnici brez ličila ne more biti vedno videti dobro. Na tej sliki je Reese Witherspoon izčrpana, ko je prišla iz tečaja vadbe v zasebni telovadnici v Los Angelesu.

10. Sreča povsod:

reese witherspoon brez ličil10

Ta podoba Reese Witherspoon brez ličil kaže, da se igralka počuti zelo vzneseno, ko jo opazijo, kako sedi med zaročencem Jimom Tothom, medtem ko gleda igro. Prvič ponosno pokaže zaročni prstan.

Reese Witherspoon je zelo lepa in sladka ameriška igralka, ki ima ogromno oboževalcev. Njena zgodba o uspehu je rezultat njenega trdega in doslednega dela. Njen angelski videz je samo dodal osebnosti.