Slavna mlada ameriška igralka Shailene Diann Woodley je eden najbolj priznanih obrazov v Hollywoodu. Postala je bolj priljubljena s serijo Covergent in igra ogromno vlogo v televizijski oddaji ABC Family, The Secret Life of the American Teenager. Odkar je svetu prvič pokazala svoj obraz na velikem platnu, so ljudje bili radovedni glede naravnih lepotnih skrivnosti te ženske.

shailene woodley brez ličil

Slike Shailene Woodley brez ličila:

Tu so slike igralke shailene woodley brez ličil v njihovem osebnem in filmskem albumu.

1. Videz obrezanih las:

Shailene Woodley brez ličil1

Večino časa se Shailene fotografira s to posebno pričesko. V tem je videti zelo dobro, njeno teksturo obraza pa dopolnjuje ta poseben videz. To je najboljša Shailene Woodley, brez slike ličila.

2. Brezskrbni lasje:

Shailene Woodley brez ličil2

Ko gre za Shailene Woodley, pričeska vedno igra pomembno vlogo pri dobrem videzu. Na tej sliki je videti zelo dobro, saj ima svoj pravi obraz s to čudovito črno obleko.

3. Shailene Woodley brez ličila za obraz:

Shailene Woodley brez ličila 3

Shailene so opazili brez ličil na obrazu in to lahko rečemo za eno najlepših slik Shailene Woodley brez ličil, do katerih boste kdaj prišli. Prikazuje pravo lepoto ameriških žensk. Tudi z minimalnim ličilom lahko ta ženska izgleda pripravljena za zaslon.

4. Letališča Asuals:

Shailene Woodley brez ličila 4

Shailene rada živi preprosto življenje, ko ne strelja. Ta posebna slika razkriva njen preprost občutek za oblačila in njeno največjo vero v njeno naravno lepoto. Njeni oboževalci bodo navdušeni nad njeno čudovito sliko. Tudi če ji je kdo ukradel kozmetične izdelke, bo lahko videti enako privlačna.

5. Še ena slika letališča:

Shailene Woodley brez ličil5

Shailene prihaja iz skromnih začetkov in to je prikazano v njenem življenjskem slogu. Zaradi vseh pravih razlogov rada živi življenje preprostega dekleta stran od kamere in scenografije, ko ne dela na filmu.

6. Glavna privlačnost:

Shailene Woodley brez ličila 6

Shaileneina resnična lepota je v njenem obrazu, ki je naravno lep. Njen obraz komaj potrebuje kakšno olepšanje in lahko izgleda dobro, če samo živi svoje preprosto življenje in nosi tisto naravno lepoto, kot lepilo na obrazu.

7. Videz dolgih las pozimi:

Shailene Woodley brez ličil7

Ne glede na to, ali gre za dolgo ali kratko pričesko, je Shailene v vseh videti dobro. No, recimo, da lahko in to je predvsem posledica njene naravne privlačnosti. To dekle se ne boji pokazati možnih kožnih napak, ki jih ima.

8. Divji tek:

Shailene Woodley brez ličil 8

Shailene Woodley je tipična Newyorčanka, a njena lepota je edinstvena. Je ena svoje vrste in njena naravna privlačnost je verjetno ena najboljših stvari na svetu.

9. V slogu brez ličil:

Shailene Woodley brez ličil 9

Iščete Shailene Woodley brez slik ličila? Tole je kar dobro. Odkriva naravnost čudovit obraz te ženske. Slika je bila kliknjena, zvezda Covergenta pa je bila zaposlena s svojimi privlačnimi oblačili.

10. Kot deklica:

Slavna Shailene Woodley ne nosi ličila 10

Naglavni trakovi verjetno niso v modi, toda Shaeline jih še vedno rada nosi, saj v srcu verjame, da bo še vedno videti enako lepa, tudi če nosi trakove in najmanjšo količino šminke. Verjame vase in v božansko darovanje obraza. Na tej sliki so vidne tudi njene pomanjkljivosti in tej hollywoodski lepotici jih ni mar skriti.