Leighton Meester je ameriška igralka in pevka. Lepota “Gossip Girl” je znana tudi po svoji manekenski karieri in je priljubljena zaradi brezhibnega občutka za slog in ličila. Pogosto jo opazijo brez ličil in daje zgled svojim vrstnikom, ki so zloženi v tonah prahu. Leightonov videz brez ličila je tako priljubljen, da je veliko ljudi dejansko začelo vaje, kako z ličili videti kot Leighton brez ličila. V tem članku predstavljamo nekaj najboljših slik Leighton Meester brez ličil

Slike Leightona Meestra brez ličila:

Spodaj je navedenih nekaj primerov Leighton Meester brez ličil

1. Svetleča zvezda:

Leighton Meester brez ličila 1

Predstavljajte si, da bi šli ven na pot in šli iz avta takole? Ta krasna ženska je vidna, ko hodi na letališče s črno kapo in ohlapnimi lasmi. Na obrazu ima sijajen sijaj brez uporabe sijočega ličila.

2. Odkrit trenutek selfija:

Leighton Meester brez ličila 2

Ta Leightonov selfie bo zagotovo končal kot ozadje na vašem zaslonu. Z dolgimi lasmi, obročki in uhani je okrogla. Všeč nam je, kako je ustnice poudarila z naravno bledo roza šminko.

3. Sveže kot kaplja rose:

Leighton Meester brez ličil 3

Kot lahko vidite na zgornji sliki, je Leighton Meester oseba, ki je absolutno minimalistična pri ličilih, ker bi svoje naravne lepote raje upodobila za svoje oboževalce z vsega sveta.

4. Oh-oh! Trenutek:

Leighton Meester brez ličil 4

Ta odkrita slika prikazuje Leighton popolnoma pripravljeno na dan, vendar brez uporabe preveč ličil na obrazu. To je ena najboljših slik Leightona.

5. Slog v hoji:

Leighton Meester brez ličil 5

Ta slika, posneta na Leightonovi uspešnici, je najboljša slika, posneta na snemanju, in prikazuje, kako Leighton na zaslonu uporablja tudi zelo malo ličil. Njen stilist dobro ve, kako svetu pokazati pravi videz Leightona Meesterja.

6. Čutna diva:

Leighton-Meester-brez ličila 6

Na tej sliki je Leighton Meester brez ličil, pripravljenih za rdečo preprogo, tako bleščečih, kot pozira za kamero. Intenzivnost njenega naravnega videza osramoti številne slavne osebe na tem množičnem dogodku slavnih

7. Denim dekle:

Leighton Meester brez ličil 7

Na tej sliki je ličila Leighton Meester, ki brezskrbno uživa v svojem dnevu in brez dovršene ličila na obrazu. To je še ena res dobra slika Leightona, ki je bila odkrita.

8. Izjemna poza:

Leighton Meester brez ličil 8

Ena najpomembnejših stvari, ki jih morate vedeti o tej čudoviti dami, je, da se po svojih najboljših močeh trudi, da vsakodnevno ne bi uporabljala ličil, saj raje vodi zdravo življenje z ustrezno telesno vadbo in zdravo prehrano, da bo ohranila dobro telo tako od znotraj kot od zunaj.

9. Če bi videz lahko ubil:

Leighton Meester brez ličil 9

Da. Leighton sicer uporablja ličila, vendar le do določene mere zaradi velike prisotnosti na ekranu, a tudi tukaj njen stilist le povečuje njeno lepoto z osnovnimi ličili, namesto da bi jo pretiraval s tem, česar ne potrebuje.

10. Dimke ličnice:

Leighton Meester brez ličil 10

Leightonov nasmeh je pravzaprav tisto, kar ukrade predstavo za to čudovito damo, kar je pravzaprav precej razvidno iz zgornje slike.

11. Brezhibna Belle:

Leighton Meester brez ličil 11

Osnovne stvari so vse, kar ta čudovita dama vsak dan nosi s seboj in vključuje črtalo za oči in šminko. To je ena naših najljubših slik Leightona Meestra brez ličila.

Leighton Meester je ena redkih srečnih zvezd, ki je blagoslovljena z morilskim videzom in dobro kožo. Popolnoma lahko ubije kateri koli videz brez uporabe ličil. Vsako obleko ji uspe potegniti brez napora in ponazori, da je najboljši ličila, ki jih lahko kdaj nosiš, tisti nasmeh na obrazu. Ni čudno, zakaj ji oboževalci in tisk na družbenih omrežjih pozorno sledijo. Te slike dokazujejo, da nihče ne zmore videti videza brez ličil bolje kot Leighton.